jaccov6 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 foty w ciemni sie robią:wink:bylo dobrze lecz troche zimno i do tej pory jeszcze w bani slysze dzwiek tych siwiköw:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 yyyyyyyyyy nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoooooo nnnnnnnnddaaaaaaa :naughty::naughty: no to na ornecie byli: 1.Zaleczeq 2.Adrianus 3.Jacov6 4.garry99 5.kaFFFar tak mi sie wydaje 6. ktoś z b6 3.0Q ale nicku nie znam :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ja chociaż z pucharem wrócilem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 My z Adrianusem uderzaliśmy w puchara :drunk: ooo proszę jakie bogactwo a co za mody miała tamta srebrna b5 sedan w dieslu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 160 km i 400Nm wiadomo masa sporo mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 to jest to widac ta je... nadwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 tak ja bylem i widzialem audi z forum a srebrna ladnie za***rdalala dzieki za zdj jak ktos ma jeszcze niech daje ;p[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 tak ja bylem i widzialem audi z forum a srebrna ladnie za***rdalala dzieki za zdj jak ktos ma jeszcze niech daje ;p[ która b5 czy b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 skąd Ziomal z NSZ 42KJ ogarną tą dokładkę, za***ista też taka chcę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kwiatko zapraszam do mojego tematu Oczywiscie b6 serbrna w kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziodm Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nawet pogoda nie najgorsza, gdybym był w PL z chęcią zajechał bym się zapoznać z klubowiczami z W-M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kwiatko zapraszam do mojego tematu Oczywiscie b6 serbrna w kombi Dzięki:decayed: muszę pomyśleć nad jakimiś oponami do startu,spota będzie można jakiegoś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 skąd Ziomal z NSZ 42KJ ogarną tą dokładkę, za***ista też taka chcę!!! toc to dokłądka od cupry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 no a jak CUPRA CUPRA Panowie moze w sobote cos zrobimy na rusi ? bylem tam w niedziele i jest bardzo fajne miejsce ? kto chetny ? moze zrobimy jakas liste kto chetny niech sie dopisze ? 1.kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ja w ten weekend odpadam...uczelnia:drunk: ta dokładka od kupry to normalnie produkt uniwersalny od seata,golfa r do audi:wink: ktoś chętny na moje RNS-D + zmieniarka w dobrej monecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 masz juz RNS-e ?? a co do spotow to mysle ze ruszymy od listopada co Wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 jestem chetny na ten weekend ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- sobota małe pucowanko i niedziela zlocik ?? chlopaki ogarnijmy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ja w ten weekend odpadam, zajecia na uczelni od rana do nocy:/ Pany, nie chce nikt kupic ode mnie alu 15" z dwoma zimowkami bieznikowanymi gratis? http://tablica.pl/oferta/15-5x112-alufelgi-ronal-do-audi-vw-itp-2-opony-zimowe-gratis-CID5-ID3Ym37.html wiadomo ze dla ziomali dobra cena:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No ja tez mam weekend za***any jak d*pa nimfomanki :decayed: tak myślę kiedy ten spot można ogarnąć bo za tydzień jest dzień duchów w piątek to pewnie większość robi sobie długi weekend, a za 2 tygle dzień niepodległości to tez długi weekend :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi