kaFFFar Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja za tydzien na skundolych wpadam , wiece tez zapraszam , mam nadziej ,ze nowe kolo ogarne i cos sie nowego pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 No wlasnie kafffar zdrac rabka tajemnicy co tam za kulko ogarnoles ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A'ka oz mito , 4x9j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tez zajebi*ta felga no to nie moge sie doczekac kiedy zobacze jak u ciebie sie prezetuja kolorek ori ala chrom czy inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Rant nowo wypolerowany , teraz sa ori srebrne ,zobaczymy jak na audi beda lezaly , jak dobrze to zostawie ,a jak zle to srodek w grafit poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano04 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Hej, panowie mam problem chciałbym sprawdzić licznik a4b5 z FIS -em z 98 r z czarnym tyłem pomoże ktoś? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Fis w 98 mial juz kostki po 32 pin ?? Bo ja mam przed lifta i kostki 26 lub 28 pin i do fis czrwona 20 jesli masz podobne to moze jakos pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ja pewnie w ten czwartek też nie dam rady ale za tydzień to na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano04 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Potrzebne 32 pin + czerwona 20 FIS . Pomorze ktoś? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Hej, panowie mam problem chciałbym sprawdzić licznik a4b5 z FIS -em z 98 r z czarnym tyłem pomoże ktoś? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ten licznik masz juz zamontowany i chcesz sprawdzić w samochodzie przez VAG-a czy na stole i chcesz przełożyć do samochodu ? Edytowane 1 Października 2014 przez zbychzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano04 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Chciałbym sprawdzić działanie FIS -u czyli podpiąć go na chwilkę w aucie to wszystko Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Laski kiedy się spotujecie? U Was tez zdechło wsio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Zarniki d1s osram dwie sztuki mam na pchniecie bo zalegaja w szufladzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart1907 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Nowe te zarniki jaka cena? I Ciekawe czy by pasowaly do mojego, moze orientujecie sie co musze zrobic jak u qwerty robilem bihalogeny zeby byly bixenony >_> Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Laski kiedy się spotujecie? U Was tez zdechło wsio? W czwartek na skundlonych wpadamy Tzn. skundleni ustawiają się na 20'stą więc nam proponwałbym się spotkać tak o 19:30 przed nimi i potem jakoś byśmy się połączyli. Ja tak czy siak w ten czwartek bynde na tym spocie, pisać kto wpadnie żebym na darmo o 19:30 tam nie był i patrzył, że nikogo od nas nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 w czw-nd jestem w dojczlandach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja moge zaleciec ale na 19:30 to raczej sie nie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja w tym tygodniu znow do 22 w robocie wiec odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Poczekamy jeszcze trochę, moze wyrobi się ktoś na 19:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) ............ Edytowane 8 Października 2014 przez kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi