skorpion134 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 witam serdecznie mam założony nowy czip i autko śmiga ale gdy zostawię go na wolnych obrotach to chodzi jak traktor .
conrad81 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 heh a tu sami wrozbici i juz na podst. slowa traktor uleczą twoj....niech zgadne A4 AFN? zlituj sie i podaj wiecej detali, objawow, logi z kanału 001 na wolnych obrotach...i skad chip czemu od "tunera" pomocy nie uzyskałes?
RedWolf Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 wKONCU MASZ TRAKTORA... ... ALE TAK SERIO MOZE JEDNA ZE SWIEC JEST SLABSZA * nie pisz proszę wielkimi literami, bo to oznacza krzyk - Łukasz
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 wKONCU MASZ TRAKTORA... ... ALE TAK SERIO MOZE JEDNA ZE SWIEC JEST SLABSZA jak masz pisać takie bzdury to lepiej nic nie pisz [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 14:46_________________________________________________ witam serdecznie mam założony nowy czip i autko śmiga ale gdy zostawię go na wolnych obrotach to chodzi jak traktor . kolego zrób logi statyczne to cos bedziemy wiecej wiedziec
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 witam serdecznie mam założony nowy czip i autko śmiga ale gdy zostawię go na wolnych obrotach to chodzi jak traktor . skontaktuj się ze swoim tunerem , usługa nie została wykonana prawidłowo
Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 sprawdz czy EGR nie jest zaslepiony
xavier Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 sprawdz czy EGR nie jest zaslepiony zaślepiony egr niema nic do nierównej pracy
Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 sprawdz czy EGR nie jest zaslepiony zaślepiony egr niema nic do nierównej pracy ale do pracy jak traktor tak
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 sprawdz czy EGR nie jest zaslepiony zaślepiony egr niema nic do nierównej pracy ale do pracy jak traktor tak zawsze sądziłem że zaślepiony EGR powoduje twardszą , głośniejszą pracę ale nie ma nic wspólnego z nierówną pracą silnika
Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 witam serdecznie mam założony nowy czip i autko śmiga ale gdy zostawię go na wolnych obrotach to chodzi jak traktor .
wojtekce Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 wKONCU MASZ TRAKTORA... ... ALE TAK SERIO MOZE JEDNA ZE SWIEC JEST SLABSZA * nie pisz proszę wielkimi literami, bo to oznacza krzyk - Łukasz może powiesz że świeca zapłonowa :nabijasie: :polew:
prometeusz86 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 wKONCU MASZ TRAKTORA... ... ALE TAK SERIO MOZE JEDNA ZE SWIEC JEST SLABSZA * nie pisz proszę wielkimi literami, bo to oznacza krzyk - Łukasz
martin a4 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 to masz na mysli ze jak traktor ze glosno czy trzepie nim czy cooo
skorpion134 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 koledzy jeśli chodzi o szczeguły to autko kiedy jest zimne to chodzi fajnie nic nie trzepie ruszam jest moc rewelka, ale kiedy sie zagrzeje i zostawie go na wolnych obrotach to po chwili zacznie trzepac silnikiem i wystarczy odrobina gazu to wszystko ok. gośc powiedzial że mam tak pojezdzic to się unormuje,ale ja w to wątpie.
Sławosz(+) Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 koledzy jeśli chodzi o szczeguły to autko kiedy jest zimne to chodzi fajnie nic nie trzepie ruszam jest moc rewelka, ale kiedy sie zagrzeje i zostawie go na wolnych obrotach to po chwili zacznie trzepac silnikiem i wystarczy odrobina gazu to wszystko ok. gośc powiedzial że mam tak pojezdzic to się unormuje,ale ja w to wątpie. napisz może kto chipował twoje auto
Rekomendowane odpowiedzi