Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinno byc akurat. Za slabe nigdy raczej nie bedzie :) Musi byc sila, zeby wypchnac klape.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Od razu wyprzedzę wszelkie hejty odnośnie imadła - szczęki w środku mają gładkie, czyste korytka w które wsadziłem siłownik, nie dociskałem na siłę, po delikatnym skręceniu przyłożyłem klucz do główki i stuknąłem w niego bez kręcenia - gwint puścił, siłownik wyciągnąłem i ręką odkręciłem. W dłoniach nie szło utrzymać siłownika żeby się nie kręcił a główka puściła.

Opublikowano
Od razu wyprzedzę wszelkie hejty odnośnie imadła - szczęki w środku mają gładkie, czyste korytka w które wsadziłem siłownik, nie dociskałem na siłę, po delikatnym skręceniu przyłożyłem klucz do główki i stuknąłem w niego bez kręcenia - gwint puścił, siłownik wyciągnąłem i ręką odkręciłem. W dłoniach nie szło utrzymać siłownika żeby się nie kręcił a główka puściła.
A kiedy zakładasz do auta?

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
Teraz, ecobuda napisał:

A kiedy zakładasz do auta?

W niedzielę, będę we wrocku to ze szwagrem bo nie chcę trzymać klapy na głowie.

Opublikowano

Ja miałem u siebie 2 podkładki i było OK.

Opublikowano

Grzesiu, a patrzysz za tymi robotami na niemieckim eBay. Latam do Niemiec to mógł bym przytargać.

Opublikowano
  • Autor

Rotorami ? Patrze, mam kontakt do jednego kompletu w Belgii i jednego w Niemczech, w Niemczech jest dobry deal, czekam na kolegę który ma jechać po duża dostawę felg i weźmie mi po kosztach dodatkowo. Ale czekam az uzbiera pieniedzy bo ma wziąć felg za 30 tys euro...

Opublikowano

Fura petarda :) zrobiona ze smakiem, tylko zazdrościć ! :D

Opublikowano

Zastanawiam się właśnie nad tym modem podnoszenia klapy, do tego trzeba tylko specjalne siłowniki ze sprężynkami i po zamontowaniu będzie to działać, czy trzeba jakiś moduł? ciekawi mnie jak to działa hmm :D czy po zwolnieniu zamka klapy siła sprężyn wypycha klapę w górę? btw super avancik, na 20 wymiata :D sam chyba bałbym się założyć takie koło :-)

Opublikowano
  • Autor

Sprawdź na swoim pilocie - podejdź do auta i przytrzymaj przycisk otwierania klapy-jezeli zamek strzeli to wymieniaj siłowniki na te z C6 do tego sprężynki i bedzie działało. Jezeli nie to musisz dodatkowo vcdsem odblokować te funkcje, 3 minuty roboty.

Opublikowano

Aaa czyli seryjne siłowniki + sprężynki nie pomagają? Nawet nie wiedziałem że tak mało z tym roboty a mod dobry :-)

Opublikowano
  • Autor

Seryjny siłownik nie ma tyle niutków zeby po wypchnięciu sprężyn podnieść klape- on tylko przytrzymuje zeby ci na łeb nie poleciała. Poza tym przy złożonej klapie nie ma w nim miejsca na sprężynkę. Musi byc C6 650N i sprężynki niebieskie. Koszt mały ja jestem zadowolony, roboty na 10 minut łącznie.

Opublikowano
Seryjny siłownik nie ma tyle niutków zeby po wypchnięciu sprężyn podnieść klape- on tylko przytrzymuje zeby ci na łeb nie poleciała. Poza tym przy złożonej klapie nie ma w nim miejsca na sprężynkę. Musi byc C6 650N i sprężynki niebieskie. Koszt mały ja jestem zadowolony, roboty na 10 minut łącznie.

Grzechu, wrzuć wideo jak to działa u ciebie.

Opublikowano
  • Autor

Jutro Dawidku. W tej chwili :
6f510a429511eac34b7bf797fd8b418e.jpg

Opublikowano
  • Autor

@ecobuda łap Dawid, wytrzeźwiałem, przy okazji wyrzucania butelek nagrałem Ci co chciałeś.. :

Opublikowano
[mention=1357268]ecobuda[/mention] łap Dawid, wytrzeźwiałem, przy okazji wyrzucania butelek nagrałem Ci co chciałeś.. :

za***iście, czyli w zimie też działa. Zamawiam graty i zakładam.

Opublikowano

Jaki calkowity koszt takiego bajeru ? Nie zamyka sie ciezko ?

Edytowane przez daglas

Opublikowano
  • Autor
Jaki calkowity koszt takiego bajeru ? Nie zamyka sie ciezko ?

Siłowniki 70 zł, sprężynki 20, podkładki i oringi niecała złotówka. Zamyka się ciężej, kwestia wyrobienia sprężynek, tydzien minął i juz czuje ze jest lżej. Żona mowi ze jej ciezko ale zadowolona jak idzie z zakupami albo z małym na rękach i klapa sie podnosi. Nie ma tragedii, po prostu trzeba do samego zamknięcia trzymać klapę ręką i domknąć.

Opublikowano

a tak z ciekawości, nie zdarzyło ci się niekiedy omyłkowo nacisnąć otwieranie bagażnika ? :) 

Opublikowano
  • Autor

Jak kluczyk jest w stacyjce to to nie działa, poza tym tak jak widać na filmiku zamek puszcza po przytrzymaniu przycisku przez jakies 3 sekundy. Tak samo jest z otwieraniem szyb i ich zamykaniem z pilota-przytrzymujesz i po chwili dopiero zjeżdżają.