Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Adam87 napisał:

Mam pytanko do ciebie..

Jak się jeździło na 20" ???

Nie było za 'sztywno'?

Szczerze mówiąc - nie. Kompletnie, nic mi nie przeszkadzało, dopiero jak się przesiadłem na balona 18 to poczułem, że jest bardziej miękko. Ten sezon wracam na 19 cali, będzie optymalnie i mniej strachu o ranty, bo nie jestem jedynym kierowcą tego auta.. ;)

Opublikowano
32 minuty temu, HOLMATRO napisał:

Szczerze mówiąc - nie. Kompletnie, nic mi nie przeszkadzało, dopiero jak się przesiadłem na balona 18 to poczułem, że jest bardziej miękko. Ten sezon wracam na 19 cali, będzie optymalnie i mniej strachu o ranty, bo nie jestem jedynym kierowcą tego auta.. ;)

Aha to już mniej więcej wiem...

Bo też tak się zastanawiałem, może 19"? 20"? :eusathink:

Pisałem nawet kilka razy o podpowiedzi co najlepiej i też nie tylko ja użytkuje samochód ale też Żonka... to lepiej troszke mniej choć szczerze też były obawy o 19" ale myśle że będzie ok..

Opublikowano

Żeby 20 nie wyglądało komicznie to wypadałoby już mieć powietrze, ewentualnie nisko skręcony gwint. ^_^

Opublikowano
21 godzin temu, afroo. napisał:

Żeby 20 nie wyglądało komicznie to wypadałoby już mieć powietrze, ewentualnie nisko skręcony gwint. ^_^

Polać mu bo dobrze gada :decayed: Moim zdaniem 19" jest złotym środkiem w B7. 20" to już tylko do grubych stance'owych projektów. 

Opublikowano
5 godzin temu, Animal napisał:

Polać mu bo dobrze gada :decayed: Moim zdaniem 19" jest złotym środkiem w B7. 20" to już tylko do grubych stance'owych projektów. 

Otóż to :decayed:

Opublikowano
5 minut temu, H4mm3R napisał:

Otóż to :decayed:

Chyba przyciągnąłem Cię myślami bo miałem m.in. Twoje auto w głowie pisząc tamten komentarz :decayed:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Animal napisał:

Chyba przyciągnąłem Cię myślami bo miałem m.in. Twoje auto w głowie pisząc tamten komentarz :decayed:

Rzuć hasło 20 cali + AIR - każdy w głowie @H4mm3R

Opublikowano
1 godzinę temu, HOLMATRO napisał:

Rzuć hasło 20 cali + AIR - każdy w głowie @H4mm3R

W Bukowinie się obceni :decayed:

Opublikowano

Pierwszy raz oglądam temacik :D Kojarzę to auto jak stało na allegro bardzo mi się podobało, te zielonkawe obwódki na felgach rzucały się w oczy :decayed:

Fajny projekt, kibicuję mocno :hi:

Opublikowano
  • Autor

Póki co te graty czekają na powsadzanie :

Lustra 10 PIN z S4 - obudowy sobie odpuściłem, lustra będą i tak malowane  w kolor nowych felg:

fullsizeoutput_d9c.jpeg

Moduły składania luster  z pilota z TILTEM po wrzuceniu wstecznego, odpuściłem CLH w blendach bo jakoś tego nie czuję w tej budzie. Poza tym halogen OEM żółtawy i do tego ledowa blenda ? :kwasny:

fullsizeoutput_d99.jpeg

Listwy S4 we wnęki:

IMG_7821.JPG

Siłowniki z A6 C6 650 N pod zestaw do zdalnego otwierania klapy bagażnika z pilota:

fullsizeoutput_d9f.jpeg

fullsizeoutput_da4.jpeg

fullsizeoutput_da5.jpeg

Jest jeszcze kilka pomysłów, póki co cała moja uwaga na poszukiwaniach felg, po drodze naprawa cieknącego układu spryskiwaczy, wymiana łańcucha rozrządu z napinaczem, detailing wnętrza, regeneracja głowicy, czyszczenie dolotu, remont dołu silnka..

Opublikowano

Az 4 sprezyny pod klape? 1szt na strone nie styknie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, muunv napisał:

Az 4 sprezyny pod klape? 1szt na strone nie styknie?

Wystarczy jedna sztuka na stronę, ale nie wiem jak z żywotnością, wiec jedną paczką wziąłem dwa komplety żeby mieć w razie czego.

Opublikowano
W dniu 20.01.2018 o 23:51, HOLMATRO napisał:

Koło oryginał S8 kuty. Jakby co mam na sell

W dniu 21.01.2018 o 00:05, HOLMATRO napisał:

65d632d281614de84c207c83332e8264.jpg

Pane,

a za ile mnie te kute koła pszedasz ? Bo mnie do kabrioleta na lato poczeba :decayed:

woz.jpg

Edytowane przez qruku

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, qruku napisał:

Pane,

a za ile mnie te kute koła pszedasz ? Bo mnie do kabrioleta na lato poczeba :decayed:

Widzę, że kabriolet stoi bardzo ładnie. Trochę za wysoko, pisz do H4mm3Ra żeby ładniejsze heble wstawić i powietrze. :grin:

Opublikowano
Widzę, że kabriolet stoi bardzo ładnie. Trochę za wysoko, pisz do H4mm3Ra żeby ładniejsze heble wstawić i powietrze. :grin:
Za taką fele to i heble od porsche wejdą. A opona taki naleśnik że powietrza to w samym wentylu więcej niż w oponie[emoji1]

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Liczy się fantazja. :)

Opublikowano

No to kolegi cabrio mnie trochę zainspirowało. Na lato szukam feli z centralną śrubą. Mam w innym aucie ozety z centralną i fajnie to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Nie widziałem takiego pomysłu tutaj, nie wiem jak to bedzie wyglądało w b7 ale ciekaw jestem co z tego wyjdzie.

Opublikowano
Nie widziałem takiego pomysłu tutaj, nie wiem jak to bedzie wyglądało w b7 ale ciekaw jestem co z tego wyjdzie.

A nawet takie chuderlaki9db641657215e9d50289d4da3a4e416b.jpg

Opublikowano
  • Autor

Zestaw siłowników zmontowany, pytanie tylko czy po dwie podkładki i oringi na sprężynkę będzie ok ? Za dużo, za mało ?

silownik 1.JPG

silowniki 2.JPG