l.e.s.t.e.r Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Jutro auto jedzie do oklejenia, szyby+wszystkie chromy. Dzisiaj zakupiłem na lato felgi 19, bo była okazja. Lekko chora akcja z czujnikami ciśnienia do felg 1200zł 4 sztuki jak nie to będzie walić błędem na desce. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 oklejone szyby i wszystkie sreberka na czarno, na grill czarny grill nadal czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ładnie! Nerki z 3 kolorami czy full black ?? Jeszcze końcówka wydechu by się inna przydała bo ten pojedynczy h..... słabo wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ładnie Nabiera pazura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) 59 minut temu, Ogi napisał: Ładnie! Nerki z 3 kolorami czy full black ?? Jeszcze końcówka wydechu by się inna przydała bo ten pojedynczy h..... słabo wygląda. nery zamówiłem te https://pl.aliexpress.com/item/Car-Style-One-Pair-Front-Gloss-Black-Grilles-for-BMW-F30-F35-2012-2015/32617733528.html idą od 06.12.17 - i piszę że jeszcze nie opuściły Chin Końcówka wydechu jest już założona czarna, tu chyba żeby to jakoś wyglądało to trzeba by wydech przeszczepić. Chociaż gdzieś czytałem że można zderzak dociąć ( podobno jest zaznacznone ori na zderzaku jak cięcie ma iść ) i można wsadzić podwójną rurkę. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 oklejone szyby i wszystkie sreberka na czarno, na grill czarny grill nadal czekam... Auto powoli nabiera charakteru fajnie by nerki wyglądały w barwach MWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 hehe ani to nie M, ani to nie Mpakiet, ani M-Performance - chyba przerost formy nad treścią by był, ale grill w kolorach m mega fajny. Może kiedyś jak się dostruga M-pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Możesz zdradzić gdzie przyciemniałeś szyby ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Teraz, mariusz36 napisał: Możesz zdradzić gdzie przyciemniałeś szyby ? . W Jaworznie, AutoFan ul. Północna - już któreś auto tam robię i jest ok, dobre opinie w necie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 22 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał: Jutro auto jedzie do oklejenia, szyby+wszystkie chromy. Dzisiaj zakupiłem na lato felgi 19, bo była okazja. Lekko chora akcja z czujnikami ciśnienia do felg 1200zł 4 sztuki jak nie to będzie walić błędem na desce. a takie koło jak wam się widzi ? jakoś nie umiem dobrać felg do tego auto, nic mi się nie podoba tak do końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 hehe ani to nie M, ani to nie Mpakiet, ani M-Performance - chyba przerost formy nad treścią by był, ale grill w kolorach m mega fajny. Może kiedyś jak się dostruga M-pakiet. Do felg co kupiłeś z emblematem eM by spasował Tak nawiasem mówiąc koło powinno bardzo ładnie się zgrać z czarną budą [emoji106] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Teraz, D4NTE napisał: Do felg co kupiłeś z emblematem eM by spasował Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka weź tu dopasuj felgi do tego auta... Do Audi miałem kilka swoich typów za które bym nere oddał a tu takie se to. Te co kupiłem wyglądają trochę jak chińskie badziewie mam wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 weź tu dopasuj felgi do tego auta... Do Audi miałem kilka swoich typów za które bym nere oddał [emoji4] a tu takie se to. Te co kupiłem wyglądają trochę jak chińskie badziewie mam wrażenie.Trochę będą błyszczeć te polerowane fronty ale optycznie będą większe niż gdyby były całe czarne. Myślę że taki efekt mają robić. Wg mnie spoko wzór i w końcu M[emoji16]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Cos tam znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ta buda ma cos takiego w sobie ze nawet wzglednie male felgi wygladaja dobrze. Ja mam u siebie obecnie orginalne 18, generlanie same felgi bez szalu ale na samochodzie naprawde dobrze to lezy. Ta felga która zamowiles tez sie łądnie spasuje, dla mnie polerowane fronty in plus bo calych czarnych nie cierpie. A jak szukasz fajnych felg w dobrej cenie to polecam dawmac.eu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 To pierwsze zdjęcie miażdży jądra Generalnie miałem już zamówione opony letnie do tych 18 co mam na aucie, ale jak się dowiedziałem o tych czujnikach za 1200zł to stwierdziłem że przekładając opony dwa razy do roku szybko felgi się pewnie zwrócą. Mam kumpla który ma warsztat/wulkanizację i mówił że często lecą te czujniki przy zmianie opon. Te felgi które kupiłem kosztowały mnie 2400 zł więc w tej cenie to można pomarzyć o takich felgach jak byś akurat ich szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 upolowałem foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Biście będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Grill już w Polsce, może jutro będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi