audiaudi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 I jak jakościowo grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 5 godzin temu, audiaudi napisał: I jak jakościowo grill Grill na oko bardzo fajny ale jeśli chodzi o mocowania to nie wiem czy przeżyje ewentualny demontaż, może być cięzko. Niestety przyszedł do mnie w takim stanie jak na foto coś go tam poratowałem kropelką i założyłem ale walczę z żółtym żeby wysłał to co połamane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Chińczyk dał doopy Ale i tak jest zayebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 od razu lepiej się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 tak powinna wychodzić każda sztuka z Bawarii Apropo Bawarii to jutro jadę do serwisu aby dodać hamulce mperformance do kompa, nie jest już tak wesoło jak w A4 trzeba większe heble dodać do kodów wyposażenia żeby to działało poprawnie. Teraz chodzi mi po głowie Eibach prokit - mam już ofertę za 650zł brutto za komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 idziesz w shadow line lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Te żółtki to tak pakują te paczki że masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 22 minuty temu, Gibons napisał: Te żółtki to tak pakują te paczki że masakra. no niestety to nie koniec strat, żeby dołożyć hamulce trzeba nawet zmienić oprogramowanie sterownika silnika więc program z Dynosoftu pójdzie walić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Co ty mówisz ?? To aż tak głeboko siedzi ? Chłopaki z dyno na bank mają kopie to wgrają ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Teraz, Ogi napisał: Co ty mówisz ?? To aż tak głeboko siedzi ? Chłopaki z dyno na bank mają kopie to wgrają ponownie. no pewie że wgrają ale nie za darmo już tam dzowniłem. O 19:00 dzisiaj jestem umówiony w BMW dam znać jak wróce jakie stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 CU Zmiana hamulca sportowego kodowanie ACSM kodowanie CON kodowanie DDE kodowanie DSC kodowanie EKPS kodowanie EPS kodowanie FEM kodowanie HKL kodowanie HU-B kodowanie ICM kodowanie IHKA kodowanie KOMBI kodowanie REM kodowanie TCB program przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 37 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: CU Zmiana hamulca sportowego kodowanie ACSM kodowanie CON kodowanie DDE kodowanie DSC kodowanie EKPS kodowanie EPS kodowanie FEM kodowanie HKL kodowanie HU-B kodowanie ICM kodowanie IHKA kodowanie KOMBI kodowanie REM kodowanie TCB program przeżył Normalnie popier.... ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 w oczekiwaniu na lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 To rf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 22 minuty temu, audiaudi napisał: To rf? nie, odpuściłem RF, kupiłem ori zestaw naprawczy koła i podziękowałem za RF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 I dobrze zrobileś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 i jest rozwiązanie na pojedyńczą, strasznie marnie wyglądający rurę wydechową https://www.drive2.ru/l/5923366/ Części już mam, teraz malowanie końcówek i osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 ta pojedyncza rurka to porażka, zj***li po całości, zmiana na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Zdecydowanie zmiana na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 będzie fajnie, tylko dobrze zderzak wyciąć swoją drogą ceny mają tego kosmiczne https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/2296889-osl-konc-rury-m-performance-chrom https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/2297464-oslona-zderzaka-tylnego https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/2327683-obejma-uszczelniajaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi