Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż podświetlenia nóg po otwarciu drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zrobiłem podświetlenie nóg u kierowcy narazie (z braku czasu) i podłączyłem się do brązowo-białego i niestety w ogólne nie chciało świecić, więc podłączyłem pod ten żółto-brązowy z pierwszego postu - świeci się tylko przy danych drzwiach. Niestety pozostałem bez wyjścia i musiałem podłączyć się pod ten żółto-brązowy. Efekt słaby bo gaśnie i zapala się w 1/10 sekundy a chciałbym aby "powoli" gasło/zapalało się. Pany co zrobić aby ten biało-brązowy zatrybił, może jakiś bezpiecznik czy cuś ? Ciekawe jak u pasażera wyjdzie... ;/

EDIT

Dobra problem rozwiązany. Po prostu nie trzeba do końca sugerować się kostką z pierwszego postu. Kable jak najbardziej czerwono-niebieski i biało-brązowy ale kostki mogą być inne bo jest ich tam z 10 :) Try & try

Edytowane przez OFF

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A ja wciąż nie wiem gdzie się podpiąć. :( Szukałem tych + i - z miernikiem i nic nie wykazuje. U mnie w a4 b5 podświetlenie nóg z przodu zapala się przy otwarciu poszczególnych drzwi. Z tyłu też chcę zrobić podświetlenie zapalające się po otwarciu konkretnych drzwi. 20160607_183155.jpg

może ktoś coś podpowie?

Edytowane przez Kozi093

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam !

Sory za odgrzewanie i być może głupie pytanie ale średnio się znam na tych rzeczach:(

Mam na każdych drzwiach czerwone lampki które świecą się po otwarciu drzwi - chciałbym do tego wrzucić pod spod jeszcze białe by oświetlały przestrzeń pod nogami - czy wystarczy ze wlutuje się w kable do tych czerwonych lampek i te dodatkowe będą świecić ?

Wysłane za pomocą Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam !

Sory za odgrzewanie i być może głupie pytanie ale średnio się znam na tych rzeczach:(

Mam na każdych drzwiach czerwone lampki które świecą się po otwarciu drzwi - chciałbym do tego wrzucić pod spod jeszcze białe by oświetlały przestrzeń pod nogami - czy wystarczy ze wlutuje się w kable do tych czerwonych lampek i te dodatkowe będą świecić ?

Wysłane za pomocą Tapatalk

Wydaje mi się że to powinno wystarczyć :D

Opublikowano

Ja mam pod te czerwone lampki podpięte paski ledowe (pasek 3 diody) i działa perfekcyjnie [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Autor mógłby zrobić jakiś reupload zdjęć? :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam za odkopanie tematu, ale nurtuje mnie jedno pytanie i nie mogę się doczytać. Chcę podłączyć podświetlenie nóg, poprzez wpięcie się w kostkę przy pedałach. Nie chcę, aby nogi zapalały się razem z lampką, ma to być tylko otwarcie drzwi. Moja lampka podsufitki rozjaśnia się i ściemnia i taki efekt chciałbym uzyskać na nogach. Czy po wpięciu się w kostkę taki efekt uzyskam, czy muszę się wpinać w lampkę podsufitki? Dzięki :)

Edytowane przez tomczas

Opublikowano
Przepraszam za odkopanie tematu, ale nurtuje mnie jedno pytanie i nie mogę się doczytać. Chcę podłączyć podświetlenie nóg, poprzez wpięcie się w kostkę przy pedałach. Nie chcę, aby nogi zapalały się razem z lampką, ma to być tylko otwarcie drzwi. Moja lampka podsufitki rozjaśnia się i ściemnia i taki efekt chciałbym uzyskać na nogach. Czy po wpięciu się w kostkę taki efekt uzyskam, czy muszę się wpinać w lampkę podsufitki? Dzięki [emoji4]

Tylko lampka podsufitki się rozjaśnia, reszta zapala się od razu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

dzięki za odpowiedź, miałem nadzieje ze jednak jest ściemnienie z kostki i nie pociągnąłem dziś przewodu od lampki, ciągnąć kable do podświetlenia przycisków z polifta :facepalm: od nowa robota :facepalm: :facepalm:

Edytowane przez tomczas

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

odkopię trochę, czy ma ktoś jeszcze fotkę jak te lampki ori wygladają zamontowane w przedliftowym boczku? chodzi mi o te czerwone.