Opublikowano 4 Maja 20179 l zgadza się głupie pytanie, wiadomo, że ori nic nie przebije ja mam obecnie taką za 80zł z mieszkiem z allegro i wygląda naprawdę ładnie, zobaczymy jak z wytrzymałością/ścieralnością. jak nie zda egzaminu to jazda po ori
Opublikowano 11 Czerwca 20179 l Jest ktoś na forum co obszyje gałkę? chcę zmienić nakładkę na ręczny na perforowaną i chciałbym aby się to zgrywało wszystko. A nie każde z innej parafi.
Opublikowano 10 Lipca 20179 l Koledzy, jak gałka s-line wyglada to wiemy, (dodam ze w ogloszeniu jest z a4 b7) Ale przegladajać ogloszenia, natknałem się na taka, może mi ktoś powiedzieć co to za gałka, skąd z jakiego modelu itd itd?
Opublikowano 14 Lipca 20179 l Witam, koledzy kupiłem gałkę sline lecz ma lekko wytarty , złuszczony chrom na dekielku. Jest na to jakieś rozwiązanie?
Opublikowano 14 Lipca 20179 l ja nawet nie uporałem się ze zdjęciem tej czarnej plastikowej osłonki. Czy ktoś może powiedzieć jak to zdjąć ?
Opublikowano 15 Lipca 20179 l lekko podgrzać i ciągnąć w dół. A czy trzeba najpierw przekręcić w którąś stronę ?
Opublikowano 18 Lipca 20179 l w moim przypadku wystarczy przekręcić tą plastikową osłonkę w lewo i wyciągnąć gałkę z mieszkiem ciągnąć w górę. Nie ma u mnie tej opaski metalowej
Opublikowano 3 Września 20178 l Czy ktoś zna średnicę otworu w gałce a4 b6? Chcę zamówić nowy zamiennik ale są dwie średnice do wyboru (12 i 20)
Opublikowano 26 Listopada 20178 l W dniu 3.09.2017 o 14:33, zombek23 napisał: Czy ktoś zna średnicę otworu w gałce a4 b6? Chcę zamówić nowy zamiennik ale są dwie średnice do wyboru (12 i 20) Wydaję mi się, że 12. U mnie też już zmieniona O wiele lepiej wygląda.
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l Czy jest duża szansa na połamanie wyjmowanych części ? czy wszystko sprawnie idzie ?
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l Godzinę temu, gardom napisał: Czy jest duża szansa na połamanie wyjmowanych części ? czy wszystko sprawnie idzie ? U mnie szło bez żadnych przeszkód, nie trzeba tutaj używać jakiejś siły. No chyba, że na końcu jak będziesz taki klipsik zaciskał kombinerkami po założeniu nowej gałki
Opublikowano 18 Grudnia 20178 l Ja zawsze się boje o te plastiki. Może powinienem żonę poprosić - kobiety z natury są bardziej delikatne
Opublikowano 18 Grudnia 20178 l 1 godzinę temu, gardom napisał: Ja zawsze się boje o te plastiki. Może powinienem żonę poprosić - kobiety z natury są bardziej delikatne Nie ma potrzeby, wszystko ładnie wyskakuje z zatrzasków jesli nie ciągniemy z Bog wie jaka siła
Opublikowano 18 Grudnia 20178 l Dlaczego nigdzie nie ma gałek w kamucie....Też bym sobie odświeżył ale nigdzie jeszcze się nie spotkałem z czymś takim...Tylko czarne i szare a kamut to chyba jedynie oddać do obszycia
Opublikowano 18 Grudnia 20178 l 7 minut temu, ParasoleK napisał: a kamut to chyba jedynie oddać do obszycia Albo kupić na aliexpress☺