Nowak_zg Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam ponownie felgi kupione, opony tez i teraz mam dylemat co do koloru felg opcje to: 1. srebrny takie jakie sa teraz 2. grafitowy 3. czarne 4. czarne + czerwony pasek 5. czarne + bialy pasek wiekszosc wie jak wyglada moje auto a ci co nie wiedza to: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_s4_diesel_edition-t12919.0.html
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jest tylko jedna droga IMO. Ciemny grafit - ale nie mat, bardziej metalik/perla... cos takiego: ^ U mnie wlasnie takie czekaja na lato Zadnych czerwonych paskow! To rozwiazanie nadaje sie do duzych kol z odpowiednim rantem.
Patrykbor Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jest tylko jedna droga IMO. Ciemny grafit - ale nie mat, bardziej metalik/perla... cos takiego: ^ U mnie wlasnie takie czekaja na lato Zadnych czerwonych paskow! To rozwiazanie nadaje sie do duzych kol z odpowiednim rantem. to mi się widzi
wustyle Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 grafit do czarnego - ekstra, srebrny tez i wez nie kombinuj z paskami zadnymi kolorowymi
Nowak_zg Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 to tylko tak pytam z tymi paskami tak naprade wybor sie wazy miedzy srebrnym a grafitem... ale musze poznac jeszcze wasze zdanie
ykk Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Poler + czarne srodki.. WTF ? Ramiona wypoleruj, a to co w srodku wymaluj, nie rozumiem co w tym jest niezrozumialego
Nowak_zg Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 17:58_________________________________________________ Poler + czarne srodki.. WTF ? Ramiona wypoleruj, a to co w srodku wymaluj, nie rozumiem co w tym jest niezrozumialego nie nie ... bo wyjdzie felga z allegro made in china
musti Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Grafitowe bez pasków najlepsze rozwiązanie do czarnego auta
Rafal_69 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jesli mówisz ze wachasz sie nad srebrnym a grafitem ja bym brał grafit
Dibo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Będziesz miał chromowany znaczek na grillu lub coś innego z chromu ? Bo jak nie to idź w grafit Chociaż ta polerka za mną chodzi
arielo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 dokładnie antracyt kolor to jest to good druga opcja to środek grafit.. ramiona wypolerowane.. ale to niekoniecznie może wyjść kox ogólnie żeby wyszła felga z fajnym połyskiem, żaden mat... już nie mogę się doczekać efektu !! hi
Dibo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Czarny i biały pasek Jakikolwiek pasek do tego wzoru będzie
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 srebrne,jak najjaśniejsze ,jedyny słuszny kolor
Rekomendowane odpowiedzi