Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówki LED H7, czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie dawno oglądałem program 101napraw w tym programie wkładali do auta żarówki led ale nie zwykle ledy lecz zestaw coś takiego:

http://allegro.pl/zarowki-led-h7-audi-a4-b6-a4-b7-a4-b8-a5-a6-c5-c6-i7153333365.html

myślicie ze warto ?w programie porównywali to ze zwykłymi żarówkami i różnica była ogromna

Opublikowano

..wszystko Pięknie i Ładnie ale nie doczytałem się tam - czy żarówki takowe posiadają " homologację " ??? abyś potem nie miał przykrych niespodzianek na przeglądzie....

Opublikowano

Też oglądałem program. Świeci nieźle, ale dowód może polecieć

Opublikowano

Ja mam h7 firmy bosma i jestem mega zadowolony, widoczność w nocy poprawiła się diametralnie a i mocy mniej pobierają, jedyny minus to w zimie nie ogrzewaja klosza lampy i może się zdarzyć że lód zalega, ale akurat mam spryskiwacze w zderzaku i w sumie u mnie to no problem, polecam

Opublikowano
  • Autor

wiem ze dowód może polecieć ale to z racji tego że prawo jest do tyłu co do wchodzących nowinek technicznych

dość sporo czytałem na temat tych ledów i w porównaniu do zachwalan jakie były w tym programie opinie są podzielone

tz pod wzgłędem wytrzymalości czasu świecenia

-montażu i przeróbek tż nie zawsze mimo zapewnien producenta ledów co do możliwości włożewnia ich do danego auta istneje bezproblemowy montaż

-opinie ze ledy bliżej pojazdu świecą lepiej ale im dalej to już slabiej niż standardowa żarówka

Opublikowano
wiem ze dowód może polecieć ale to z racji tego że prawo jest do tyłu co do wchodzących nowinek technicznych
dość sporo czytałem na temat tych ledów i w porównaniu do zachwalan jakie były w tym programie opinie są podzielone
tz pod wzgłędem wytrzymalości czasu świecenia
-montażu i przeróbek tż nie zawsze mimo zapewnien producenta ledów co do możliwości włożewnia ich do danego auta istneje bezproblemowy montaż
-opinie ze ledy bliżej pojazdu świecą lepiej ale im dalej to już slabiej niż standardowa żarówka

Jeździłem na ledach do pierwszej jazdy w nocy w deszczu, jakbym świateł nie miał.
Opublikowano

To jakie masz żarówki? 

Opublikowano
To jakie masz żarówki? 
Takie6e4d1e5a7255514761d0334a2f8e0f2f.jpg
Opublikowano

Ja mam takie i jestem super zadowolony przy każdej pogodzie

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7160247838

Ale podobne jak twoje wrzuciłem w światła długie i na pierwsze wrażenie dają dość rozproszone światło. Chyba chodzi o zastosowana diodę, no i cenowo inaczej to wygląda... 

Opublikowano

Po co wozić dowód? W Polsce za byle gówno się przyczepią :facepalm: Miałem ostatnio kontrole i policjant chciał mi zabrać dowód za nalepę na przedniej szybie i uchwyt na telefon... ale o ledy w dziennych się nie przyczepił.

kocel nic nie widzisz bo one nie nadają się na światła mijania, nie mają skupionej wiązki światła.

Edytowane przez hejneken

Opublikowano
Opublikowano
Godzinę temu, Gregorski3 napisał:

Ja montowalem identyczne jako światła długie, świeca bardzo jasno ale rozrzut światła też mają spory, słabo skupiają. 

Opublikowano
W dniu 17.02.2018 o 08:17, Drops24 napisał:

Ja mam takie i jestem super zadowolony przy każdej pogodzie

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7160247838

Ale podobne jak twoje wrzuciłem w światła długie i na pierwsze wrażenie dają dość rozproszone światło. Chyba chodzi o zastosowana diodę, no i cenowo inaczej to wygląda... 

A jak linia odcięcia  i barwa ?

Opublikowano
42 minuty temu, keczu napisał:

A jak linia odcięcia  i barwa ?

W Bosmie linia elegancko, jak przy zwykłych H7, jeszcze nikt mi nie mrugał że oslepiam, barwa biała jak to w LED-ach

42 minuty temu, keczu napisał:

Edytowane przez Drops24

Opublikowano
1 minutę temu, Drops24 napisał:

W Bosmie linia elegancko, jak przy zwykłych H7, jeszcze nikt mi nie mrugał że oslepiam, barwa biała jak to w LED-ach

Dzięki, zastanawiam się nad ledami.

Opublikowano
Teraz, keczu napisał:

Dzięki, zastanawiam się nad ledami.

Bierz śmiało, będziesz zadowolony, tylko nie kupuj tanizny

Opublikowano
W dniu 19.02.2018 o 15:24, Drops24 napisał:

W dniu 19.02.2018 o 15:24, Drops24 napisał:

A czy mógłbyś zrobić fotkę jak świecą przy jakiejś ścianie ?

Opublikowano

Już komuś podsyłałem?