mugolina Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam serdecznie, wiem że dużo takich jest tematów ale nie ma dokładnie opisane. Chciałem was zapytać jakie żarówki są w podsufitce z tyłu ? Bo na przodzie jak kupiłem auto miałem włożone już ledowe. No i też chciałbym wiedzieć jakie są w nogach z przodu i z tyłu.
wyzyk83 Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) 30 minut temu, mugolina napisał: A w nogach ? 30 minut temu, mugolina napisał: A w nogach ? w5w w nogach, lamki drzwi i schowek tył podsufitka 2szt. i przednie 2szt ba9s też najlepiej boczna podsufitka przód 2sz 42mm oświetlenia bagaznika 2szt. 39mm Edytowane 23 Lutego 2018 przez wyzyk83
mugolina Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Opublikowano 26 Lutego 2018 A jakie są żarówki w światłach do jazdy dziennej drl ? Lampy mam bixenon.
afroo. Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 7 minut temu, mugolina napisał: A jakie są żarówki w światłach do jazdy dziennej drl ? Lampy mam bixenon. P21W/BA15S
przem8 Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 1 godzinę temu, mugolina napisał: A podświetlenie rejestracji ? Rurki c5w 36mm
Krystianek10 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Witam, nie chce zakładać nowego tematu dlatego zapytam tutaj. Posiadam b7 sedan i założyłem zamiast zwykłych żarówek ledy do wnętrza. Wszystko było okej ale po 2 dniach lampka nie swieci w podsufitce z tylu wcale.. zmienilem żarówki na zwykłe ale dalej nie swieci.. sprawdzałem kable czy gdzieś nie wyrwałem niechcący ale wszystko jest okej.. czy jest jakiś bezpiecznik co odpowiada za samą lampkę w podsufitce z tyłu?? Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi