marcys001 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam, właśnie dołączyłem do klubu TDI ? Planowany mały tuning optyczny Black Edition. *Auto przedstawione, ale user się nie przywitał do tej pory w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 całkiem ładny, pakiet czerń dobrze siądzie mmi będziesz dokładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys001 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dzięki wielkie, raczej nie . Myślę że zostanę przy MMI 2G.... Oto oczekiwany efekt Black Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Co tam masz za felgę i jakie parametry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon136 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Do prawdziwego Black Edition to jeszcze brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys001 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 20 godzin temu, barca8585 napisał: Co tam masz za felgę i jakie parametry Felga: RS6 20' , silnik ma tylko 150 km . W planie jest również mapa . 18 godzin temu, sajmon136 napisał: Do prawdziwego Black Edition to jeszcze brakuje Oj sporo brakuje ?Miałem na oku Quattro podobną do Twojej kolego ,ale niestety model na fotkach okazał się w dużo lepszym stanie .. Myślałem nad zmianą kiery na flat bottom. Co myślicie o czarnym dachu? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 21 godzin temu, marcys001 napisał: Dzięki wielkie, raczej nie . Myślę że zostanę przy MMI 2G.... Oto oczekiwany efekt Black Edition Ladna sztuka, ale nie masz mmi 2g, masz zwykle radio concert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys001 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 3 minuty temu, Kooga napisał: Ladna sztuka, ale nie masz mmi 2g, masz zwykle radio concert Wybacz błąd laikowi, sam nie wiem co mam?.....Jest szansa aby zmienić spalanie w komputerze z mpg na lkm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon136 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Godzinę temu, marcys001 napisał: Wybacz błąd laikowi, sam nie wiem co mam?.....Jest szansa aby zmienić spalanie w komputerze z mpg na lkm? Powinno się dać. U mnie się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy0 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Godzinę temu, sajmon136 napisał: 2 godziny temu, marcys001 napisał: Jest szansa aby zmienić spalanie w komputerze z mpg na lkm? W mmi się to zmienia Ładna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon136 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 1 minutę temu, Krzy0 napisał: W mmi się to zmienia Ładna furka Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Fajne autko Do Black dawaj dyfuzor w piano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys001 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 W dniu 28.02.2018 o 18:08, sajmon136 napisał: Tak Hej, problem polega na tym że u mnie w mmi się nie da tego zmienić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik84 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Hej, problem polega na tym że u mnie w mmi się nie da tego zmienić...[emoji24]Też szukałem u mnie i nie mogę znaleźć, myślę że tylko zmiana kodowania zostaje. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GacekUK Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ładna sztuka. Dobry pomysl z black edition bardziej agresywnie bez chromow. Nie masz MMI tylko AMI i niestety z poziomu AMI nie zmienisz. Spokojnie podpinajac kompa zmienisz kodowaniem. Ja u siebie zmienilem mpg na litry, odblokowalem doswietlanie zakretow itp itd!!! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys001 Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) W dniu 2.04.2018 o 00:07, GacekUK napisał: Ładna sztuka. Dobry pomysl z black edition bardziej agresywnie bez chromow. Nie masz MMI tylko AMI i niestety z poziomu AMI nie zmienisz. Spokojnie podpinajac kompa zmienisz kodowaniem. Ja u siebie zmienilem mpg na litry, odblokowalem doswietlanie zakretow itp itd!!! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Siemanko Piotrze, trochę się obawiam kodowania ..Nigdy tego nie robiłem i obawiam się że mogę coś schrzanić..:/ Edytowane 5 Maja 2018 przez marcys001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi