Kosmita Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 No ja będę już od czwartku. Widzimy widzimy Ale prezent od Kosmitów zaklepał już mój synek heh. Problem raczej będzie z tym żeby coś wygrać..
toman Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Wszystko ładnie pięknie, tylko niech mi nikt zakazu wjazdu nie postawi, bo wybieram się A3 zapisywałem się jeszcze z a4, ale wyszło jak wyszło... I tylko marka się zgadza Legendy już krążą o zlotach w Bukowinie, pora przekonać się samemu
moskal Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Pany , poszukuję zdjęcia pszczelarek leżących na aucie Szybkiego Szymka. Będzie ktoś tak uprzejmy ?
p4in Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 19 godzin temu, Kosmita napisał: Przyjedź wcześniej. Ostatnio wpuszczali do pokojów sporo przed wyznaczoną godziną. A nawet jak nie wpuszczą to pełno osób siedzi w lobby więc można się już integrować od rana. ... ja tam z integracja nie mam problemu z racji wykonywanej pracy ... ale chodzi mi o dziecko by sie nie nudziło ...
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Tam się dzieci nie nudzą A trochę ich będzie w tym roku Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) My przed zlotem jedziemy z Warszawy ekipą w czwartek rano do term Chochołowskich i później obok term w pensjonaciku będziemy się integrować (w Stasindzie już nie ma miejsc w terminie 22-23.03:)). Jak ktoś chce się wybrać z nami do term w czwartek i zostać na wstępną integrację to zapraszam na priv (szczególnie jak ktoś z Warszawy lub po drodze bo mamy miejsca w autach). W piątek koło 12 dobijemy zapewne do Stasindy. Edytowane 8 Marca 2018 przez Kosmita
michal_g84 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 10 godzin temu, toman napisał: Wszystko ładnie pięknie, tylko niech mi nikt zakazu wjazdu nie postawi, bo wybieram się A3 zapisywałem się jeszcze z a4, ale wyszło jak wyszło... I tylko marka się zgadza Legendy już krążą o zlotach w Bukowinie, pora przekonać się samemu Zostawisz auto gdzieś w okolicach Poronina i będzie ok A tak serio auta się czasem zmienia a miłość do marki i modelu pozostaje, a to się liczy chyba najbardziej, więc nie sądzę że ktoś będzie miał o to problem
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Dokładnie autem się nie przejmuj bo jak je postawisz w piątek to w niedziele dopiero go zobaczysz Raz byłem VW rano w sobotę się budzę a znaczki zaklejone białymi kartkami A4 ze znaczkami audi heheheWysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
Hugo Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 1 godzinę temu, MAJKI napisał: Dokładnie autem się nie przejmuj bo jak je postawisz w piątek to w niedziele dopiero go zobaczysz 3.2 pod maską i quattro, to będziemy mieli czym latać po górach
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 No właśnie, a @szymeniu nie jedziesz w tym roku?
szymeniu Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Jeśli wpadnę to z marszu i na jeden dzień. Bo mam dużo wyjazdów w tym roku, a nie dam rady być w dwóch miejscach na raz
Bykolo Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Hej, mam pytanko, akurat tak się złożyło że przyjeżdżam do polski na kilka dni a do Bukowiny mam raptem 90km i czy jest taka możliwość przyjechać w sobotę na godz. 12.00-15.00 pooglądać wasze wozy??
walada1987 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 No ja będę już od czwartku. Widzimy widzimy [emoji6] Ale prezent od Kosmitów zaklepał już mój synek heh. Problem raczej będzie z tym żeby coś wygrać.. Ja już nie mam nawet kategorii do sterowania bo nawet audi już brak ... No chyba ze konkurs tańca czy test z wiedzy ... Ale tez ciężko bo konkurencja duzaWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Młody_drog Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 4 godziny temu, Bykolo napisał: Hej, mam pytanko, akurat tak się złożyło że przyjeżdżam do polski na kilka dni a do Bukowiny mam raptem 90km i czy jest taka możliwość przyjechać w sobotę na godz. 12.00-15.00 pooglądać wasze wozy?? No jak nie jak tak? Przecież wozy stoją na parkingu otwartym I jak pogoda dobra to ludzie się cały dzień kręcą więc na pewno poznasz ekipę
Bykolo Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Myślałem ze jest to impreza zamknięta, zakaz wstępu na plac.
musti Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 19 godzin temu, walada1987 napisał: Ja już nie mam nawet kategorii do sterowania bo nawet audi już brak ... No chyba ze konkurs tańca czy test z wiedzy ... Ale tez ciężko bo konkurencja duza Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Zawsze możesz przeprowadzić kurs pilotażu
walada1987 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Zawsze możesz przeprowadzić kurs pilotażu ÷1Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
musti Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 53 minuty temu, walada1987 napisał: ÷1 Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Trenuj trenuj
walada1987 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Trenuj trenuj [emoji3]Mało czasu zostało Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi