variocustoms Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja swój docierałem 5 tkm, ale zwyczajowo wychodzi dobre dotarcie ok 20-30 tkm, _makki_ sprawdzę ale chyba nie ma sensu teraz hamować auta.
truckmaniac Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 _makki_ Ty tu nie ściemniaj, tylko felgi ściemniaj
_Makki_ Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Opublikowano 1 Maja 2009 A dotarles juz silnik? Slowa dealera: Silnik zostal dotarty w fabryce Nie no zartuje, zobacze ile bede mial km przejechane jak dojade do Polski. Jade kawalek w Norwegii, pozniej prom do Danii, nastepnie przez cala Danie i Niemcy do Poznania.. Na dzien dzisiejszy mam juz 750km przejechane.. Ja swój docierałem 5 tkm, ale zwyczajowo wychodzi dobre dotarcie ok 20-30 tkm, _makki_ sprawdzę ale chyba nie ma sensu teraz hamować auta. Nawet jezeli nie zdecyduje sie na chipsa teraz to hamowac bede. Ciekaw jestem jak sie sprawy maja, teraz kiedy silnik jest jeszcze nie dotarty i z jak to wyglada z kolami 255/35R19. PS: W ex A6 z 225/35R20 mialem 36KM straty na kolach... _makki_ Ty tu nie ściemniaj, tylko felgi ściemniaj Lakierowanie felg jest juz postanowione na 100% ale jak narazie moj lakiernik lezy w szpitalu. W dniu zakupu nowego auta doszlo do tego: Zyje tylko dlatego ze mial pasy i dzieki wielkosci auta - kupil sobie Suburbana...[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 01:20_________________________________________________Dzisiejsze mody: -usuniecie ramki do tablicy rejestracyjnej i przyklejenie tablicy na stale -montaz instalacji xenonowej HID 6000K do swiatel przeciwmgielnych i przelaczenie LEDow w pozycji "park" na pelna jasnosc: Roznica:) Kilka zdjec pod domem: Z kolegami: [br]Dopisany: 01 Maj 2009, 02:20_________________________________________________Touareg z silnikiem 3.2VR6, to samo co R32 zostanie niedlugo uturbiony
Flyer Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 A po co uturbiac tego Touarega skoro limitow predkosci tam nie przekraczacie?
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Miałem okazję prowadzić auto _makki_'ego, wyposażenie i prezencja auta powala z nóg, osiągi jak na nowe auto czyli nie do dyskusji. Jednym słowem wyczesany spas
Rossi_46 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Piękna a4...poprostu cudo...teraz moja czeka na jakieś modyfikacje.. Zły jestem ze nie kupiłem do swojej 19" 18" znikla przy tym aucie;/
_Makki_ Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Hej! Spowrotem w domku... Pozniej cos wiecej napisze. A teraz kilka nowych zdjec:)
variocustoms Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Wyczesana B8 na wyczesanym moście w stolicy Pyrlandii
Kamyk Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Kolega to ma chyba jakieś problemy z poziomowaniem cyfrówki Ładne, ładne Zdrowaś K.
Rossi_46 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 No nie powiem sesja pierwsza klasa....ale to autko jest porostu idealne;) Ile km juz przejechałeś?? Ja po przejechaniu 6 tys km odczułem znacznie ze auto sie robi żwawsze pod względem osiągów
soolek Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Makki, przestań już łechtać nasze zmysły, bo może być ... wstyd
Gość mmcv Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 masakra ten Avant... :kox: nie wiem czy bym sie zdecydowal na bialy ale wyglada KOXIARSKO!!!
_Makki_ Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Bialy rules! Nie wiem dlaczego nie wpadlem na to wczesniej! Kilka ostatnich aut mialem w ciemnych kolorach i bylem poprostu chory jak umylem i za 10 min zakurzony. Teraz 3 dni i nic nie widac Ale i tak z przyzwyczajenia jestem czestym bywalcem myjni. Karnecik rabatowy na myjnie reczna samodzielna zakupilem:) Mam nareszcie zdjecia ze slubu.. Tutaj oczywiscie z autkiem slubnym.. [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 00:28_________________________________________________Uff, juz tesknie za Poznaniem i Polska [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 00:29_________________________________________________
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 to dalej z tej Norwegi do Poznania .... czyż nie jechało się z nami elegancko do Środy Wlkp [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 12:12_________________________________________________fotki superowe :good: pozdro dla żony i dla Twojego taty
_Makki_ Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 to dalej z tej Norwegi do Poznania .... czyż nie jechało się z nami elegancko do Środy Wlkp [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 12:12_________________________________________________fotki superowe :good: pozdro dla żony i dla Twojego taty Kurcze, to nie takie proste.. Kazdy kraj ma swoje wady i zalety. Tak jak Polska i Norwegia. Jak narazie Norwegia ma wiecej zalet, waznych dla mnie, mojej przyszlosci i rodziny hehe, oki pozdrowie tate.. Juz wymiekal z nami podczas tej wizyty u Pachury. On "stary" samochodziarz wiec rozumie:) Z moja zona gorzej.. hehe [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 00:20_________________________________________________A moze by cos takiego zapodac Kurcze widzialem juz sporo zdjec tego ale nie na zywo. Podobno na zywo wyglada lepiej niz od 3.0TDI Q. I pomalowac to na czarny mat, tak jak tutaj?? Mam czas do konca maja zeby sie zdecydowac. ABT ma promocje na felgi i ospojlerowanie Jak narazie to czekam az moj lakiernik wyzdrowieje bo juz nie moge patrzec na moje alusy. Do niczego mi ten kolor nie pasuje
Rekomendowane odpowiedzi