turdzi Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Racja nie wiem jak on jedzie ale jak lapie prom z Oslo do Frederikshavn to jade jakies 300 km przez Danie , 500 przez Niemcy i 400 przez PL z czego najlepsze jest to ze pierwsze musowe zatrzymanie ( nie liczac jakiegos obiadu po drodze ) mam przy bramkach na A4 w Katowicach Tak to caly czas autostrada od zjazdu z promu pod sam dom.Fakt przyznam ze w danii na tej trasie jest potwornie duzo tajniakow ( ostatnio jak jechalem to widzielm z 4 takie auta na odcinku tych 350 km ) i tamnie da sie jechac szybciej niz 10 km powyzej limitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Z portu w Danii jest do Poznania 900 km z czego tylko 180 km po Polsce, wiem bo latem jechałem z Norwegii tak samo jak Makki, można poginać po samą polska granicę a w Danii spokojnie jechałem 150-160, w De też nie szybciej bo auto na to nie pozwalało ale tym autem Makkiego to spoko podobna średnia co pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 kiedy jakies dalsze mody?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 kiedy jakies dalsze mody?? pozdro Hej! Ostatnio malo sie dzieje z niunia bo cala kase idzie w remont domu i mieszkania pod wynajem w Norkowni. Wczoraj przejechalem 25000km i zbliza sie pierwszy przeglad. Mialem takze problemy ze sprzeglem (naprawione na gwarancji). Silnik od dachu panoramicznego i zaslonki padl pewnego dnia. Ogolnie to ciekawa historia bo kolega chcial zamowic nowa A4 i zobaczyc u mnie jak ten dach w rzeczywistosci wyglada. W czasie "pokazu" silnik od dachu i zaslonki zaliczyl zgon! To takze zostalo zrobione na gwaracji - silnik trzeba bylo zamawiac z DE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ze tak spytam ile auto ma przejechane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ze tak spytam ile auto ma przejechane ?? No przecież napisał Wczoraj przejechalem 25000km i zbliza sie pierwszy przeglad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 -28 stopni, snieg po pas i drogi odsniezane bez soli czyli warunki w sam raz dla quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 dawno cie tu nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ze tak spytam ile auto ma przejechane ?? No przecież napisał Wczoraj przejechalem 25000km i zbliza sie pierwszy przeglad. :wallbash: sory osleplem. to drugie foto :kox: piekne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Mnie tez sie podoba Zapomnialem sie pochwalic ze w koncu zalapalem sie na jedno ze szkolen z cyklu Audi driving experience - Audi ice experience -> http://www.audi.com/com/brand/en/experience/audi_driving_experience.html#source=http://www.audi.com/com/brand/en/experience/audi_driving_experience/audi_ice_experience.html&container=page Zostalem zaproszony przez dealera Audi, ktory zapewnil nam transport - 2010 Q5 3.0TDI S-Line Stronic z pelnym bakiem Dealer fundowal wszystko od momentu wyjazdu z salonu po powrot.. 500km w jedna strone, wysokie gory, hotel i tor do jazdy ponad 1200m npm. Pod hotelem same audice, wystawka 2 nowych aut i powitanie organizatorow z Niemiec i 2 kierowcow rajdowych ze Szwecji. Pozniej prezentacja nowych modeli i szkolenie teoretyczne prowadzone przez tych kierowcow rajdowych. Jeden z nich od 12 lat jest takze kierowca testowym Audi. Wieczorem impreza na koszt Audi Nastepnego dnia prezentacja aut do szkolen - 12 sztuk 2010 A4 B8 Avant 2.0 TFSI 211km oczywiscie z quattro i 2 sztuki 2010 S4 B8 Avant. Auta dodatkowo zmocnione od dolu ze specjanymi oponami z kolcami. Nastepnie wypad na zamarzniete jezioro, specjanie przygotowany tor i tam jazda przez 4 godziny. Caly czas pod okiem tych kierowcow rajdowych, po 2 osoby w samochodzie. JAZDA NA MAXA!! Pozniej jazda po 2 torach z przeszkodami, przygotowanych pod jazde z poslizgiem bez ESP i z wlaczonymi systemami bez. Hamowanie na sliskim, omijanie przeszkod, jazda slalomem bez ESP itp.. Jazda takze w niedziele, cwiczenia itp tym razem na pasie startowym lotniska. Kazdy z uczestnikow dostal wypasiona zimowa kurtke Audi Quattro, szalik i czapke. Do tego certyfikat ze szkolenia. Zeskanuje jakos przy okazji i zapodam. Nie mam za duzo zdjec bo mi aparat padl z zimna :wallbash: Temperatura przekraczala -20 stopni, do tego wiatr ale wiekszosc czasu spedzalismy w samochodach wiec spox. Przerzuce kilka filmow na youtuba i zapodam jakos w ciagu weekendu. Nasz transport Moja kolejna Audi ? Parking pod hotelem Nowka S4 B8 do katowania.. Wrazenia nie do opisania, szczegolnie z katowania S4 Z Q5 3.0TDI wyciagnal byl z checia silnik i wstawil do mojej.. Przejechalem chyba z 250km ta Q5 i powiem szczerze ze pomimo pelnego pakietu S-Line to i tak auto zachowuje sie jak galareta w porownaniu do mojej. Ale silnik, jak wiadomo malina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ale wycieczka :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 mozna zyc? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Czy to nie taki event? http://vimeo.com/9018945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ostatnio niewiele sie dzieje z bialaskiem Pieniadze ostatnio ida w remont domu i mieszkania pod wynajem. Ale remont na razie jest OVER i zaczyna sie sezon na mody Na poczatek cos nieprawdopodobnego. Pierwszy serwis przy 30000km sie zbliza i okazalo sie ze przeglad wyjdzie taniej w ASO Norwegii.. Po rabatach to okolo 1800zl. W Polsce sprawdzilem cene tylko w Auto Premium i wyszlo okolo 2200zl.. W lipcu planuje przyjazd do Polski. Na poczatek planuje zmiane ramki grila na z ramke z pakietu czern. Grill pozostaje oczywiscie ten sam - od wersji 3.0. Ringi wokol swiatel przeciwmieglnych pozostana od S-Line, pod kolor loga Audi Kilka zdjec swiezo sprowadzonej sztuki mojego znajomego: Nastepnie wydech i tylny dyfuzor... I tutaj nadal nie moge sie zdecydowac. Albo wydech i dyfuzor ABTa albo wydech ABTa i dyfuzor z S4. A ze dyfuzor ABTa jest w cenie z wydechem to dyfuzor moglby byc na sprzedaz.. Jezeli chodzi o dyfuzor ABTa to napewno nie moze byc on bialy. Wedlug mnie wyglada on tragicznie na bialo Wiec jest kilka opcji, mysle o polakierowaniu dyfuzora na czarny mat Wydech oczywiscie quad.. Ewentualnie dyfuzor od S4 na czarny mat, ale ta listwa w chromie jakos mi nie lezy do bialego auta... Co wy na to? Na deser zostawie sobie program ABTa [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 01:46_________________________________________________Kilka nowych zdjec "pod praca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja obstawiam dyfuzor od S4 i dwie podwójne końcówki. Mam dokładnie tak samo w swojej b7. Tą listwe chrom możesz prysnąć na czarno. Takie moje zdanie. Przy okazji moge od siebie zaproponować obudowy luster na czarno. Powinno sie ładnie komponować z powierzchnia okien ktore są ciemne i nie maja chromów. Sprobuj zrobic sobie VT z takim modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja tez obstaiwam ten od S4 z ostatnich zdjec wyglada bardzo zacnie , ten ABT wygladaja jarmarkowo jak z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 dawaj ten od S4 a nie myslales nad czarnym dachem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi