Magdalenah Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zdjęcie super z tym domkiem w tle i śniegiem,
_Makki_ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 antyradar dozwolony w norkownii? widoki piękne :gwizdanie: oponki z kolcami?? Nie jezdze na kolcach bo tu gdzie mieszkam wedlug mnie kolce sa niepotrzebne. Do tego w duzych miastach trzeba placic dodatkowa oplate drogowa za jazde na kolcach. No i jeszcze nie lubie tego szumu ktore powoduja opony z kolcami. Jednak na przyszly sezon kupie sobie skandynawskie zimowki z inna mieszanka gumy i nizszym indeksem predkosci. A te co mam teraz zostawie sobie na wyjazdy do Polski.. "Europejskie" zimowki zachowuja sie bardzo nieciekawie w gorach, na drogach pokrytych swiecacym lodem. Do tego robia sie szybko bardzo twarde. Za to na mokrym asfalcie sprawuja sie duzo lepiej niz skandynawskie..[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 12:18_________________________________________________SEXY!
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 _Makki_, to temat o Twoim aucie, a nie o A6 C7. Zapraszam tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154359.0
_Makki_ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 _Makki_, to temat o Twoim aucie, a nie o A6 C7. Zapraszam tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154359.0 To tylko zdjecia tego co mi sie podoba a nie dyskusja :>
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Rozumiem, ale mozesz je tez wrzucic w odpowiednie miejsce...
Tobi_one Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 fajne autko to co pokazałeś te diody robią się coraz bardziej wymyślne
michalchelm Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przerobiłem temat "od deski do deski" AUTKO :slina: Mody w bardzo dobrym guście P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski (rok pobytu)
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przerobiłem temat "od deski do deski" AUTKO :slina: Mody w bardzo dobrym guście P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski (rok pobytu) no to witamy w klubie z cyklu zaplacilem jak za RS4 a mam 2.0 TDI
_Makki_ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przerobiłem temat "od deski do deski" AUTKO :slina: Mody w bardzo dobrym guście P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski (rok pobytu) Dzieki. No to musisz zaczac oszczedzac I witamy w Norkowni no to witamy w klubie z cyklu zaplacilem jak za RS4 a mam 2.0 TDI Oj turdzi. Zacznij myslec po norwesku! W Polsce sprzataczka nie zarabia 75zl na godzine! Za to ostatnio rozmawialem z polskim farmaceuta u nas w aptece, ktory siedzi w Norwegii dopiero 4 miesiac. On bieeeedny narzeka strasznie a zarabia tylko 220zl na godzine i robi 7,5h dziennie. .
michalchelm Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Operator hydraulicznego szpadla 200zł/h Będzie ładna zmiana z B7 na B7 i pewnie z połową wyposażenia Chociaż nie powiem B-ósemki po 300.000 Nok zaczynają kusić na finie ale nie widzi mi się branie kredytów jakiś mam wrodzony wstręt do tego ;( Sory za mały OT zaraz moderator nas uciszy
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Oj turdzi. Zacznij myslec po norwesku! W Polsce sprzataczka nie zarabia 75zl na godzine! Za to ostatnio rozmawialem z polskim farmaceuta u nas w aptece, ktory siedzi w Norwegii dopiero 4 miesiac. On bieeeedny narzeka strasznie a zarabia tylko 220zl na godzine i robi 7,5h dziennie. . masz 100 % racji nie zamienil bym sie nawet na to RS4 Chociaż nie powiem B-ósemki po 300.000 Nok zaczynają kusić na finie ale nie widzi mi się branie kredytów jakiś mam wrodzony wstręt do tego no to jestes łoś , jak nie chesz zaby ci panstwo splacilo odsetki.Ponad 80 % odsetek kredytu odpisujesz przez co placisz o wiele mniejsze podatki.Jak by mi tylko zona pozwolila to juz bym jezdzil S4 na kredyt
michalchelm Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 no to jestes łoś , jak nie chesz zaby ci panstwo splacilo odsetki.Ponad 80 % odsetek kredytu odpisujesz przez co placisz o wiele mniejsze podatki.Jak by mi tylko zona pozwolila to juz bym jezdzil S4 na kredyt He kolejny dowód że to forum nie pomaga tylko w kwestiach motoryzacji niedługo będę musiał się bardziej zorientować w tym co napisałeś. Chociaż fakt słyszałem że opłaca się wziąć mieszkanie w stanie surowym na kredyt bo zwracają za cały wkład który udokumentujesz (czy jakoś tak) pewnie jesteście bardziej zorientowani w tym temacie.
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 tego nie wiem ale NO to raj dla kredytobiorcow [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________mozesz natomiat kupic mieszkanie do remontu.Zrobic remont polakami , po czym zrobic ponowna wycene wartosci.Mozna ugrac z pol banki albo i lepiej , zalezy od nieruchomosci.A w ta roznice wrzucasz sobie kredyt samochodowy , i zamiast 5,5% -6% odsetek masz 3%
Melankolic Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski (rok pobytu) Jeżeli pracujesz na czas nieokreślony i nie masz statusu pendlera bądź pracownika granicznego to i tak nie masz prawa poruszać się obecnie pojazdem zarejestrowanym w innym kraju mimo, że do roku pobytu masz jeszcze sporo miesięcy.
michalchelm Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski (rok pobytu) Jeżeli pracujesz na czas nieokreślony i nie masz statusu pendlera bądź pracownika granicznego to i tak nie masz prawa poruszać się obecnie pojazdem zarejestrowanym w innym kraju mimo, że do roku pobytu masz jeszcze sporo miesięcy. Wiem specjalnie pracodawca zmienił mi kontrakt na roczny po tym jak otrzymałem tą informację
turdzi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski (rok pobytu) Jeżeli pracujesz na czas nieokreślony i nie masz statusu pendlera bądź pracownika granicznego to i tak nie masz prawa poruszać się obecnie pojazdem zarejestrowanym w innym kraju mimo, że do roku pobytu masz jeszcze sporo miesięcy. no co ty to jakiakis nowy przepis wprowdzili
turdzi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Od zawsze to znaczy od kiedy bo widze ze na toll.no faktycznie jest teraz to opisane , a kiedys nie bylo ( 3 lata temu ) I dalej tak jest . Dersom du skal oppholde deg inntil ett år i Norge, trenger du ikke søke Tollvesenet om kjøretillatelse. Du må ha med deg dokumentasjon på det midlertidige oppholdet i kjøretøyet. Dersom oppholdet blir forlenget slik at botiden i Norge blir inntil to år, må du søke om kjøretillatelse Jeyeli masz casowe pozwolenie na rok , a musi miec takie bo innego na poczatek nie dostaniesz to mozesz uzywac auta przez rok , bez znaczenia jaki masz kontrak bo to do pozwolenia sie odnosi a nie do kontraktu.....
Rekomendowane odpowiedzi