Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zdjęcie super z tym domkiem w tle i śniegiem, :naughty:

Opublikowano

antyradar dozwolony w norkownii? widoki piękne

:no: :gwizdanie:

oponki z kolcami??

Nie jezdze na kolcach bo tu gdzie mieszkam wedlug mnie kolce sa niepotrzebne. Do tego w duzych miastach trzeba placic dodatkowa oplate drogowa za jazde na kolcach. No i jeszcze nie lubie tego szumu ktore powoduja opony z kolcami.

Jednak na przyszly sezon kupie sobie skandynawskie zimowki z inna mieszanka gumy i nizszym indeksem predkosci. A te co mam teraz zostawie sobie na wyjazdy do Polski.. "Europejskie" zimowki zachowuja sie bardzo nieciekawie w gorach, na drogach pokrytych swiecacym lodem. Do tego robia sie szybko bardzo twarde. Za to na mokrym asfalcie sprawuja sie duzo lepiej niz skandynawskie..[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 12:18_________________________________________________SEXY! :)

1024x768_aa6_l_10436.jpg

1024x768_aa6_l_10432.jpg

1024x768_qa6_l_10018.jpg

Opublikowano

Rozumiem, ale mozesz je tez wrzucic w odpowiednie miejsce...

Opublikowano

fajne autko to co pokazałeś :wink4: te diody robią się coraz bardziej wymyślne :kox:

Opublikowano

Przerobiłem temat "od deski do deski" AUTKO :slina: :slina: :slina: Mody w bardzo dobrym guście :wink4:

P.S. Mnie w Lipcu czeka przesiadka na cennik Norweski :wallbash: (rok pobytu)

Opublikowano

Przerobiłem temat "od deski do deski" AUTKO :slina: :slina: :slina: Mody w bardzo dobrym guście :wink4:

no to witamy w klubie z cyklu zaplacilem jak za RS4 a mam 2.0 TDI :decayed::wallbash:

Opublikowano

Dzieki. No to musisz zaczac oszczedzac :)

I witamy w Norkowni :)

no to witamy w klubie z cyklu zaplacilem jak za RS4 a mam 2.0 TDI :decayed::wallbash:

Oj turdzi. Zacznij myslec po norwesku! :polew: W Polsce sprzataczka nie zarabia 75zl na godzine! :)

Za to ostatnio rozmawialem z polskim farmaceuta u nas w aptece, ktory siedzi w Norwegii dopiero 4 miesiac. On bieeeedny narzeka strasznie a zarabia tylko 220zl na godzine i robi 7,5h dziennie. .

Opublikowano

Operator hydraulicznego szpadla 200zł/h :kox:

Będzie ładna zmiana z B7 na B7 i pewnie z połową wyposażenia :decayed: Chociaż nie powiem B-ósemki po 300.000 Nok zaczynają kusić na finie ale nie widzi mi się branie kredytów jakiś mam wrodzony wstręt do tego ;(

Sory za mały OT zaraz moderator nas uciszy :decayed:

Opublikowano

Oj turdzi. Zacznij myslec po norwesku! :polew: W Polsce sprzataczka nie zarabia 75zl na godzine! :)

Za to ostatnio rozmawialem z polskim farmaceuta u nas w aptece, ktory siedzi w Norwegii dopiero 4 miesiac. On bieeeedny narzeka strasznie a zarabia tylko 220zl na godzine i robi 7,5h dziennie. .

masz 100 % racji nie zamienil bym sie nawet na to RS4 :wink4:

Chociaż nie powiem B-ósemki po 300.000 Nok zaczynają kusić na finie ale nie widzi mi się branie kredytów jakiś mam wrodzony wstręt do tego

no to jestes łoś , jak nie chesz zaby ci panstwo splacilo odsetki.Ponad 80 % odsetek kredytu odpisujesz przez co placisz o wiele mniejsze podatki.Jak by mi tylko zona pozwolila to juz bym jezdzil S4 na kredyt :decayed:

Opublikowano

no to jestes łoś , jak nie chesz zaby ci panstwo splacilo odsetki.Ponad 80 % odsetek kredytu odpisujesz przez co placisz o wiele mniejsze podatki.Jak by mi tylko zona pozwolila to juz bym jezdzil S4 na kredyt :decayed:

He kolejny dowód że to forum nie pomaga tylko w kwestiach motoryzacji niedługo będę musiał się bardziej zorientować w tym co napisałeś. Chociaż fakt słyszałem że opłaca się wziąć mieszkanie w stanie surowym na kredyt bo zwracają za cały wkład który udokumentujesz (czy jakoś tak) pewnie jesteście bardziej zorientowani w tym temacie.

Opublikowano

tego nie wiem ale NO to raj dla kredytobiorcow :)[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________mozesz natomiat kupic mieszkanie do remontu.Zrobic remont polakami , po czym zrobic ponowna wycene wartosci.Mozna ugrac z pol banki albo i lepiej , zalezy od nieruchomosci.A w ta roznice wrzucasz sobie kredyt samochodowy , i zamiast 5,5% -6% odsetek masz 3% :wink4:

Opublikowano

Jeżeli pracujesz na czas nieokreślony i nie masz statusu pendlera bądź pracownika granicznego to i tak nie masz prawa poruszać się obecnie pojazdem zarejestrowanym w innym kraju mimo, że do roku pobytu masz jeszcze sporo miesięcy.
Opublikowano

Jeżeli pracujesz na czas nieokreślony i nie masz statusu pendlera bądź pracownika granicznego to i tak nie masz prawa poruszać się obecnie pojazdem zarejestrowanym w innym kraju mimo, że do roku pobytu masz jeszcze sporo miesięcy.

Wiem specjalnie pracodawca zmienił mi kontrakt na roczny po tym jak otrzymałem tą informację

Opublikowano

no co ty to jakiakis nowy przepis wprowdzili :shocked:

Opublikowano

Od zawsze to znaczy od kiedy bo widze ze na toll.no faktycznie jest teraz to opisane , a kiedys nie bylo ( 3 lata temu )

I dalej tak jest .

Dersom du skal oppholde deg inntil ett år i Norge, trenger du ikke søke Tollvesenet om kjøretillatelse. Du må ha med deg dokumentasjon på det midlertidige oppholdet i kjøretøyet. Dersom oppholdet blir forlenget slik at botiden i Norge blir inntil to år, må du søke om kjøretillatelse

Jeyeli masz casowe pozwolenie na rok , a musi miec takie bo innego na poczatek nie dostaniesz to mozesz uzywac auta przez rok , bez znaczenia jaki masz kontrak bo to do pozwolenia sie odnosi a nie do kontraktu.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...