Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

_Makki_ montowałeś u gościa który ogłasza się na Allegro ? :naughty:

Pewnie tak , Marcin chyba z tego co widziałem jest jako jedyny co się ogłasza odnośnie montażu LED do B8 nicka chyba ma Navipol :cool1:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze wczoraj wjechalem do Krakowa ok 19 i nie wiedzialem gdzie dokladnie jest spot :(

A trzeba było wziąć nr koma na pw ode mnie to byśmy Cię poprowadzili jak dojechać :wink4:

Jeden nowy kolega na spocie mówił: "widziałem właśnie białe B8 z czterema rurami na duńskich blachach" a ja "to był przecież Makki trzeba było go poprowadzić na spota bo pewnie nas szuka!" :decayed:

Opublikowano

o to zapraszam do wrocławia :)

Bedzie w piątek:)

Opublikowano

kolege chyba spotkalem w zakopanym w zeszly czwartek stała na parkingu to ty byles? sliczna taa twoja bestia.

No bardzo mozliwe, krecilismy sie po zakopcu troche w zeszlym tygodniu. Na jednym parkingu stala obok mnie A4 B8 3.2... Dzwiek silnika cudowny, ale w automacie. Ja bym chyba wolal 3.0TDI :)

Opublikowano

kolege chyba spotkalem w zakopanym w zeszly czwartek stała na parkingu to ty byles? sliczna taa twoja bestia.

No bardzo mozliwe, krecilismy sie po zakopcu troche w zeszlym tygodniu. Na jednym parkingu stala obok mnie A4 B8 3.2... Dzwiek silnika cudowny, ale w automacie. Ja bym chyba wolal 3.0TDI :)

Niestety tamtej nie widzialem.widzialem tylko twoja od razu sie w oczy rzuciła biala perla i te blachy wiec mowie ze to odrazu ty, my bylismy b7 na niemiecki ale bez klubowych ramek, auto pieknie sie prezentuje.

Opublikowano

Niestety tamtej nie widzialem.widzialem tylko twoja od razu sie w oczy rzuciła biala perla i te blachy wiec mowie ze to odrazu ty, my bylismy b7 na niemiecki ale bez klubowych ramek, auto pieknie sie prezentuje.

Nie zwrocilem uwagi na ta B7.

Dzieki za mile slowa :) Nie wiedzialem ze az tak bialas sie rzuca w oczy..[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________Dzisiaj rodzinka biegala po kosciolach, cmentarzach itp a ja sobie pojechalem na zakupy kosmetykow samochodowych..

Dostalem ladna torbe na kosmetyki:

0cc706296cf826ba.jpg

Bilt Hamber Surfex Hd - plyn do mycia wstepnego. POLECAM

bhsurfexhd.jpg&watermark=watermark.png

Glinka Bilt Hamber Auto Clay Soft 200g

BH_0020_auto-clay_0020_Soft.jpg.thumb_150x150.jpg

Szampon Optimum No Rinse, ktorego uzywam jak clay lube.

optimum_norinse8oz.jpg.thumb_150x129.jpg

Szampon Poorboy's Super Slick & Suds

autogeek_2087_22242826.jpg.thumb_53x150.jpg

Niewidzalna wycieraczka Unique

nanonew2white.jpg.thumb_105x150.jpg

Zestaw do pielęgnacji alcantary Gliptone: szczoteczka, plyn do czyszczenia i plyn do impregnacji.

Wszystko kupione w all4auto.pl w Poznaniu

Opublikowano

A btw jutro bedzie program :naughty:

Opublikowano

u Patroxa :wink4:

Opublikowano

u kogo zmieniasz mapę ?

U Patroxa jak się domyślam :naughty:

Opublikowano

jutro ma być bardzo ślisko, ciekawe czy wypad do Wrocka się uda :mysli:

Opublikowano

Tak tak u Patroxa.

jutro ma być bardzo ślisko, ciekawe czy wypad do Wrocka się uda :mysli:

Nie kracz bo i tak juz mam dosyc jazdy po PL. Nie dosc ze dziury jak u ruskich to jeszcze kazdy gdzies sie spieszy. A ja jak jezdze na luzaka po Poznaniu, jak turysta i omijam sobie dziury to ludzie na mnie trabia :( A myslalem ze w centrum jest 50km/h :polew:

Opublikowano

Makki, nie zwracaj na to uwagi, dziury są masakryczne i nie zazdroszczę nikomu śmigającemu na w miarę niskim profilu, ja mam 255/70/16 czyli kawał gumy i nie zawsze da się ominąć dziurę, szczególnie wieczorem i mam dosyć, zrób sobie naklejkę na całą tylną szybę -luzuj poślady polaczku- :polew: :polew: :polew:

jak na razie to pada deszcz i się szklaneczka robi :thumbdown:

Opublikowano

A btw jutro bedzie program :naughty:

może wreszcie zacznie jechać bo jak wtedy na 3 auta jechaliśmy do Pachury to Vario 166KM dieslem leciał dużo lepiej niż Twoje 170KM...

ciekawe jak z trzymaniem mocy bo wtedy wyszło chyba 171KM :mysli:

Opublikowano

jest 252KM i 510Nm powered by ECUProject :naughty::kox:

Opublikowano

:good: całkiem całkiem :cool1:
Opublikowano

No nie gadaj, że tyle wyciągnęliście z tego paździocha :kox: to już finalny wynik, czy przed korektą ?

Nieźle koksu dowalił Patryk :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...