variocustoms Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no Makki to jak będziesz tym sprzętem w PL to z chęcią przejadę się na fotelu pasażera albo za kierownicą
_Makki_ Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Lexus nareszcie sprzedany! Wlasciciel RS2 ma weekend na przemyslenia a ja spac nie moge
_Makki_ Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 przez wosk czy RS2 RS2 ofkorz. 2-3ojka tym autem ahhh, mam ciary nadal. Wiecej nie mozna w Norkowni W sumie ten co chce kupic ma program i cos tam jeszcze robione u MTMow w niemcowni. Ciekaw jestem ile to teraz wypluje na hamowni. Wiele osob mysli ze to stary grat itp. Dla mnie od zawsze marzenie. Klasyk, malo ich i jak utrzymany to calkiem ladnie sie moze prezentowac.
turdzi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 RS2 to jeden z najwiekszych klasykow lat 90 , sam mam chrapke na takie ale na lisice nadal mam wyzej EVO 6.5 TME , 911 993 , albo Integrale EVO 1 lub 2.Najpierw musze jednak kupic garaz zeby to trzymac Jedno jest pewne na dobrym RS2 juz nigdy nie stracisz........Najlepiej Audi racing blue , z ostatniego rocznika z niebieska alkantara
Lukas G Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Makki, RS2.... baaardzo fajny wybór, jeśli jesteś cierpliwy to nadal można wyrwać fajną sztukę, wrażenia z jazdy bezcenne. Jak pierwszy raz jeździłem niemal sześciuset konną S2 to... trudno to słowami opisać. A jak siadłem na prawym z ogarniętym właścicielem to do tej pory jestem pod wrażeniem co takie auto potrafi. Z ciekawostek, w PL może być problem z rejestracją, wg zagramanicznych papierów wynika, że jest to marka Audi-PORSCHE model RS2 a taki wynalazek w PL nie występuje Ale to tak tylko ciekawostka
KrzyDG Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Najlepiej Audi racing blue , z ostatniego rocznika z niebieska alkantara Mówisz o takiej wersji ? http://otomoto.pl/audi-rs2-rs-blau-quattro-315-ps-rarytas-C16763486.html W takim aucie radio bym wymontował.
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Lexus nareszcie sprzedany! Wlasciciel RS2 ma weekend na przemyslenia a ja spac nie moge Ja też bym nie spał Idziesz spac myślisz o RS2 tak samo rano budząć sie :gwizdanie:
_Makki_ Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kilka dni juz sie czailem na jakies mycie bialasa i non stop pogoda mi na to nie pozwalala. Dzisiaj mialem troche czasu, prognoza tez zla nie byla chodz do poludnia padal deszcz. Mialem myc przed moja "dziupla" ale w koncu zdecydowalem sie zrobic to pod domem. Chcialem tez dzisiaj przetestowac moja nowa kamerka GoPro Hero2 ale kurier spoznil sie o jeden dzien wiec nic z tego na dzisiaj.. Bialas nie myty od 1,5 miesiaca co widac na zdjeciach.. W przyszlym tygodniu, po powrocie z PL bedzie korekta i nowa warstwa wosku wiec dzisiaj pozwolilem sobie naprawde na mocne stezenia A wiec paciet prezetowal sie tak: Zimowy zestaw 18" w strasznym stanie: Zestaw na mycie wstepne: 1.Mac 124 Prickbort 2.Surfex HD 1:20 3.Iron X 4.P21S Power Gel nierozcienczony 5.Buteleczka z nakladka pianujaca - Surfex HD 1:20 z dodatkiem CG Green Clean. To jako APC do zakamarkow, drzwi, klapy bagaznika itp.. Jedziemy z felgami, resztki SV Autobahn adios: Ojj dzieje, dzieje: Moj ulubiony kompan mycia wstepnego-Prickbort. Tym razem nakladany na wilgotne auto wiec damy mu troche dluzej podzialac: Osobiscie lubie podawac Prickborta w opryskiwaczu Kwazara bo po 1 szybciej idzie a po 2 mniej go idzie. Nie przepadam za orginalnym pryskiwaczem Mac124. Dzialamy, od dolu go gory cale auto. Efekty juz widac po 3 min. Troche ma do roboty: A felgi nadal krwawia: Prickbort tez sobie dochodzi: Czas na nastepny step - Surfex HD na cale auto, od dolu go gory: Caly syf ladnie puszcza i obcieka: Juz na tym etapie zaczelo byc widac ruda! Rozpuszczanie syfu i obciekanie ciag dalszy: Coraz wiecej rudej widac: Pianka na dzisiaj - VP Orange Pre-Wash + VP pH Neutral Snow Foam + odrobina CG Citrus Wash+Gloss I troche Maxi Suds II just for fun: Kola dalej sobie dochodza Reszta butli z koktailem wypelniona ciepla woda i podlaczona pod bazuke: Pianujemy bialasa all over: Obciekamy i idziemy po cole: Plukanie i ruda coraz bardziej wychodzi! Po splukaniu calego auta czekam 10-15min az obcieknie troche z wody i w tym czasie laduje pacjenta wieczoru - 0,5l IronX - zegnamy sie z Shieldem! Daje mi ok 10min i zobaczcie sami co sie dzieje Pomimo tego ze sam na oponach z kolcami nie jezdze to jak sami widzicie syf z innych samochodow ladnie osiada.. Felgom tez sie troche dostalo: Zostalo sporo koktailu piankowego wiec pianujemy jeszcze raz: Smierdziel wieczoru sobie wycieka! Po 5 min nowe plukanie.. Po takim myciu wstepnym wydaje mi sie ze mozna przejsc do mycia wlasciwego. 2 wiadra, czarne i biale, tak zeby sie nie pomerdalo co gdzie itp.. Oczywisie z wkladka: Szampooo: Reszta zabawek do mycia: Dobrego szamponu nigdy nie za wiele: Ja lubie pianke wiec czemu nie: Elementy zafoliowane jak dach i lusterka sa traktowane moja najdelikatniejsza rekawica: Reszta bialasa dostala gabka RaceGlaze: I wyobrazcie sobie ze podczas recznej roboty zaczal padac deszcz ze sniegiem wiec trzeba bylo sie uwijac i reszty zdjec brak! Nastepna relacja po powrocie z PL. Bedzie sie dzialo i bialas jak zwykle dostanie cos dobrego ze SV
Tomasz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 niema to jak dobre mycie Prickbort na szczęście już się pojawił w polskich sklepach więc można w końcu na swoim aucie wypróbować
skovroon Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Naprawdę fpytę tego syfu miałeś na aucie.. Relacja Czekamy na relację ze SV Prickbort na szczęście już się pojawił w polskich sklepach więc można w końcu na swoim aucie wypróbować Noo.. też już się na niego powoli napalam
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 pokazywałeś tą rdzę w ASO ? To nie rdza tylko cząstki metali z ulicy, a tak reagują z tym preparatem.
filip1001 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 pokazywałeś tą rdzę w ASO ? To nie rdza tylko cząstki metali z ulicy, a tak reagują z tym preparatem. a to całe szczęście :> , bo już myślałem ;(
Norbas Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 To nie rdza tylko cząstki metali z ulicy, a tak reagują z tym preparatem. na białym aucie strasznie widać wystarczy, że auto będzie stało przez dłuższy czas mokre i tak się dzieje Te preparaty mnie niszą jak widzę co robią z brudem
_Makki_ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Bialas zostanie przesmarowany tym razem czyms szczegolnym! Impulsywny zakup dzisiejszej nocy to woski Zymöl Destiny, Concours, Atlantique, Vintage i Royal.. :gwizdanie: Po malu zamykam liste woskow must have 2012
Rekomendowane odpowiedzi