variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzięki, oczywiście możemy się spotkać i pogadać na ten temat
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dostalem nr tlf do laweciarza wiec moglem go dzisiaj "sledzic" Zrobilem kilka zdjec po zdjeciu z lawety.. Teraz tylko kilka modyfikacji u dealera. Autko do odebrania w czwartek!
soolek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Eeeee, nic specjalnego Just kiddin'
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem ale w sedanie B8 3.0 TDI S-line wyglądało o niebo lepiej od standardu
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem ale w sedanie B8 3.0 TDI S-line wyglądało o niebo lepiej od standardu Czarna? Mam z taka fajne zdjecie w dzien slubu
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Czarny metalic ew. granat metalic, widziałem podwójny wydech i inny dyfuzor w tylnym zderzaku, fele chyba 18'' i lekka gleba. Coraz więcej B8ek widać na drogach ale przeważnie w wersji podstawowej przynajmniej z zewnątrz. Raz widziałem bialego Avanta, kawał fury to chyba jeden z lepszych kolorów jak na te czasy do tego modelu
Elberoth Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Super felgi. To 19" ? Kolor też extra. Sam żałuję, że nie zamówiłem Ibis White. Ja bym teraz cały dach walnął na czarno. Super to wygląda na białych autach.
T-żółw Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 spyfoto własnego auta szkoda, że grilla czarnego jeszcze nie robią ale dach panorama fajny czarny dach w białym aucie to mega np w białym E93 M3
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Super felgi. To 19" ? Kolor też extra. Sam żałuję, że nie zamówiłem Ibis White. Ja bym teraz cały dach walnął na czarno. Super to wygląda na białych autach. Tak 19" z 255/35 i zalapalem sie na gumki Brigestone Potenza.. Pierwszy raz w zyciu mam tak jasny samochod. Mam nadzieje ze za jakies 2-3 lata ten kolor bedzie sie dalej ladnie prezentowal.. Myslalem o dachu na czarno. W sobote jade do mojego lakiernika ktory bierze fele do lakierowania. Pogadam z nim o dachu. Musze sobie najpierw jakas przymiarke w fotoshopie zalatwic
Elberoth Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem nową Ibizę w kolorze pomarańczowym z firmowym czarnym dachem. za***iście się prezentowała. Czarny dach schodzi na mainstream :-)
_Makki_ Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Poszukam starego kontaktu, kiedyś jak handlowałem Folia-Tec'em to miałem super gostka od przyciemniania, ew. mam z 3 awaryjne namiary w Poznaniu. Daj mi z 2 dni to wkleję namiary na firmy. Znasz moze firme solarwind.com.pl ? Sycowska 13? Dzwonilem i rozmawialem z wlascicielem o przyciemnianiu i wyglada na to ze zna sie na tym co robi.. Moze ktos polecic ta firme??
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Firma mi nie znana Z tych co znam to jedna jest na ul. Smolnej, druga na Szepankowie a trzecia na Smochowicach, ta ze smolnej dla Auto Premium chyba nowe auta cały czas okleja, ze Szczepankowa kładli kumplowi w Q7 i było ok a ze Smochowic to stara firma z tradycjami.
ArkadiuS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 furmanka bajka. Masz ją już na stanie?
_Makki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Umowilem sie na Sycowskiej 13. Bede mial troche luzu w robocie w poniedzialek to podzwonie po innych firmach jeszcze... Autko odebrane w czwartek wieczorkiem. Normalka u Norwegow ze jak przyjechalismy na umowiona godzine to niunia nie byla jeszcze gotowa.. Ale spoko ja i zonka mielismy czas wiec poprosilem sprzedawce o jakies autko do jazdy bo nie chcialo mi sie tam czekac.. Bardzo milo z jego strony bo moglismy sobie wybrac autko z salonu, ktore bylo juz jezdzone. Moja pani wybrala A5 3.0TDI w manualu A tu minka zonki po malej przejazdzce. Powiedziala mi ze nie moge miec takiego auta w Norwegii bo albo mi zabiora prawko albo trafie za kratki. Dla tych ktorzy nie sa w temacie, Norwegia ma najwieksze mandaty w Europie i za wykroczenia typu predkosc idzie sie za kratki Tu juz po zmianie grilla i umyciu.. Walizeczka AutoGlym do pakietu Lifeshine: Ulubiony bajerek mojej zony: Fotele jak dla mnie bajka, dla zony za twarde Ktos mi licznik przekrecil Kilka random fotek: I pod domem:
variocustoms Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Niezłe foto story, jak będziesz w Poznaniu to daj znać oblukam furkę na żywca Ślicznotka w Avancie
T-żółw Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 fura fotele malinka, fele bajka szkoda, że z tyłu nie ma oznaczenia quattro...tak troszkę goło dupka wygląda sejczento na drajwłeju wymiata
Rekomendowane odpowiedzi