ZuKeRs Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ja pier.....le - moze kiedys i u mnie bedzie z 1% tego co na zdjeciach narazie jestem na etapie dorobku garazu - hala parkingowa to kibel
darecy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Makki, tyle środków czyszczących w jednym zamówieniu, że cała moja gmina by się umyła - razem z autami Ja myje jakimś szamponem i czyszczę jakąś pastą, którą pan Gienek polecił w sklepie, a efektu jak nie było, tak nie ma Mógłbyś przygotować jakieś absolutne minimum produktów, co i do czego każdy, kto lubi czyste auto musi mieć? np : szampon, pasta, szyby, felgi, silnik, tapicerka, deska, plastiki, odświeżacz do audi i do ust... please
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Makki i znowu jestem 5 lat swietlnych za toba :/ btw te sklepy to Cie pewnie bardzo kochaja, ten zestaw Scholla bym przytulil
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Szacunek dla Pana małe pytanko Ty to tak tylko dla Siebie czy w wolnych chwilach dorabiasz do skromnej pensji
Rosemeyer Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 brak mi slow Makki... ale dobrze, dobrze... pokaz tym noracza ze polak potrafi
turdzi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 wow a po co ci az tyle tego , tych szmatek , padow itp. wyglada jak bys prowadzil myjnie i mial zatrudnione z 15 osob - pytam powazenie
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 _Makki_ jest jak 15 "norków" w jednej osobie na 100% za jakiś czas uzupełni zapasy bo czegoś nie może brakować BTW potem się dziwią, że Polacy odbierają pracę innym ... jak nasza wydajność jest dużo większa niż w innych krajach
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 turdzi: niedlugo rusza Polish Car Spa AS vario: No moze nie jak 15, ale przynajmniej 3 Oni maja swoje tempo pracy i jest nawet takie powiedzenie u nas TTT- "Things take time"
turdzi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 turdzi: niedlugo rusza Polish Car Spa AS vario: No moze nie jak 15, ale przynajmniej 3 Oni maja swoje tempo pracy i jest nawet takie powiedzenie u nas TTT- "Things take time" no wyglada powaznie
adamooo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...rozumiem dbać o swoją furę ale żeby robić to codziennie dla innych tego już nie mi by się nie chciało codziennie walczyć z lakierami i sprzątaniem fur Gratki za fajne hobby kolekcjonowania sprzętu
_Makki_ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ...rozumiem dbać o swoją furę ale żeby robić to codziennie dla innych tego już nie mi by się nie chciało codziennie walczyć z lakierami i sprzątaniem fur Gratki za fajne hobby kolekcjonowania sprzętu To ma byc legalna dzialalnosc gdyz nie chce nadal ciagnac tego tak jak jest teraz czyli "na czarno" Nie koncze ze swoja dzisiejsza praca gdyz za bardzo ja lubie a PCS ma byc poprostu czyms wiecej niz hobby. Bede robil auta te ktore mi sie bedzie chcialo robic i wtedy kiedy bedzie mi sie chcialo robic. Na dzien dzisiejszy potrzebuje jednego wspolpracownika bo sam wszystkiego juz nie ogarniam. Tzn chcialbym miec jeszcze czas na "inne" zycie - rodzine, sport itp Dzisiaj doroslem do decyzji sprzedania bialasa. Prawdopodobnie bede znow jezdzil na polskich blachach w NO Bedzie grubo, szybko i glosno A bialas idzie z pelnym pakietem Swissvax i Crystal Rock, zestawem do mycia i kosmetykami niezbednymi do pielegnaci oraz woskiem Swissvax Insignis V2. Biblia z rachunkami i dokumentacja, 3 zestawy felg, bagaznik na narty itp itd. Zobaczymy jak sie sprzeda
MARCIN607 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 szkda szkoda śliczne autko jest- żeby tylko poszłą szybko i w dobtre ręce jak już się zdecydowałeś na zmianę to w co będziesz colaw w końcu RS6? S2?
dr.J Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No tak... dla mnie białas to auto kultowe, bo jak pierwszy raz wpadłem na pomysł, żeby jednak kupić audi a nie kolejną "trójkę", wygooglałem jakieś foty co można z taką A4 zrobić i pierwsze co trafiłem właśnie wątek Makkiego chyba na forum audimania. No i w sumie trochę się wtedy zajarałem A4
szczawik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 turdzi: niedlugo rusza Polish Car Spa AS vario: No moze nie jak 15, ale przynajmniej 3 Oni maja swoje tempo pracy i jest nawet takie powiedzenie u nas TTT- "Things take time" jak ruszy to daj znaka, chetnie podjade zobaczyc jak potrafisz zaczarowac auto, mam okolo godziny drogi do Ciebie - Stord?
turdzi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na dzien dzisiejszy potrzebuje jednego wspolpracownika bo sam wszystkiego juz nie ogarniam. Tzn chcialbym miec jeszcze czas na "inne" zycie - rodzine, sport itp he he zrob sobie malucha , to jak umyjesz auto raz na 3 tygodnie bedzie swieto
_Makki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ten co powie ze bialas brzydszy to BAN!
Tomasz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 lusterko zamontowane w tym czerwonym koniu mistrzostwo świata:polew: fajna flaga biało czerwona wyszła:kox:
Rosemeyer Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Na dzien dzisiejszy potrzebuje jednego wspolpracownika bo sam wszystkiego juz nie ogarniam. Tzn chcialbym miec jeszcze czas na "inne" zycie - rodzine, sport itp he he zrob sobie malucha , to jak umyjesz auto raz na 3 tygodnie bedzie swieto zawsze mozna myc jak maluch jest w zlobku ;-) a od ok 2giego roku mozna to robic razem, bo zaczyna sie wtedy robic "kumpel". moja zoska za miesiac konczy 3lata. oczywiscie rozpznaje juz wszystkie audi na ulicy a jak razem jedziemy to za kazdem razem mowi: "tatusiu, zrobisz 3, 4 start?" co znaczy ze mam "nieco" mocniej gaz nacisnac potem jednak zaraz slysze "ej tata! dlaczego jedziesz tak szybko!"
Rekomendowane odpowiedzi