Norbas Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 2 godziny temu, MaciekPL napisał: Się napatrzyli w czarnuchu teraz kupują:D ty pisz jakie one maja podświetlenie ? Białe, czerwone ?
MaciekPL Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 1 minutę temu, Norbas napisał: ty pisz jakie one maja podświetlenie ? Białe, czerwone ? He ? Tam jest sama obudowa, swoje czerwone podświetlenie dajesz
instruktor83 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 20 godzin temu, kamelus_ napisał: Jak tak dalej pójdzie to zwykłe będą rzadsze Aż tak dobrze to chyba niestety nie bedzie
instruktor83 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Właśnie Panowie zanim założę klamki RS to myślę jaka tam dioda włożyć ,żeby te światło by lekko fajniejsze ,niż te co jest ori , i teraz kwestia zostawić czerwone czy iść w stronę LED , niewiem dlaczego przekonuje mnie kolor czerwony tak jak w Ori ,tylko lekko mocniejszy
instruktor83 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 21 godzin temu, Norbas napisał: najsik... same będą się otwierać teraz moje newki tez już czekajo na montaż Maciek Ty nie marnujesz czasu
MaciekPL Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) 19 minut temu, instruktor83 napisał: Właśnie Panowie zanim założę klamki RS to myślę jaka tam dioda włożyć ,żeby te światło by lekko fajniejsze ,niż te co jest ori , i teraz kwestia zostawić czerwone czy iść w stronę LED , niewiem dlaczego przekonuje mnie kolor czerwony tak jak w Ori ,tylko lekko mocniejszy Na zdjęciu dosyć mocno to wygląda , ale na żywo jest przyjemnie nawet w nocy delikatnie to świeci. W a3 8v przedlift chyba z tego co pamiętam, były klamki białe a reszta czerwone. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez MaciekPL
Norbas Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 5 minut temu, MaciekPL napisał: Na zdjęciu dosyć mocno to wygląda , ale na żywo jest przyjemnie nawet w nocy delikatnie to świeci. W a3 8v przedlift chyba z tego co pamiętam, były klamki białe a reszta czerwone. O to właśnie chodzi dawaj Mciejka przepis ? 21 minut temu, instruktor83 napisał: Maciek Ty nie marnujesz czasu Mogę mieć Maciek na czwarte ??
instruktor83 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Witam po dłuższym czasie , trochę forum zaniedbałem , ale rezanie ciągle do przodu Pierwsza rzecz do Side assist ze składanymi lusterkami zdjęcie z trasydziała jak fabryka nakazała klameczki RS plus podłokietniki skórzane Na tej fotce widać również kolejny mod a mianowicie HOME LINK Przy zrzuceniu przedniego zdetrzaka podczas montażu Homelinka , skorzystałem z okazji i podłączyłem czujniki parkowania przódwreszcie i na sam koniec kompletne LED-y do wnętrza o barwie 4500k od kolegi Tomnik Edytowane 20 Stycznia 2020 przez instruktor83 1
kamelus_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Side assist super sprawa A klameczki RS chodzą za mną oj chodzą... Edytowane 19 Stycznia 2020 przez kamelus_
instruktor83 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 9 minut temu, kamelus_ napisał: Side assist super sprawa A klameczki RS chodzą za mną oj chodzą... Powiem Ci, że warto , ich materiał to nie plastik ,są fajne masywne ,czuć jakosc
kamelus_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 7 minut temu, instruktor83 napisał: Powiem Ci, że warto , ich materiał to nie plastik ,są fajne masywne ,czuć jakosc No raczej że metalowe, przecież nawet zwykłe są z metalu Narazie mam inne wymagające $$$$ mody na tapecie ale klamki cały cały czas z tyłu głowy.
liquid8p Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Też szukam klameczek RS, ale do qp trudno znaleźć.
kamelus_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) 9 minut temu, liquid8p napisał: Też szukam klameczek RS, ale do qp trudno znaleźć. Jak klamki to tylko nowe moim zdaniem. Muszą być igły. A ty masz tylko dwie sztuki. Wal do ASO... Edytowane 19 Stycznia 2020 przez kamelus_
instruktor83 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) 23 godziny temu, liquid8p napisał: Też szukam klameczek RS, ale do qp trudno znaleźć. K-ELECTRONIC® | AUDI A5 8T 8F beleuchtete Türgriffe / RS5 Nachrüstpaket WWW.K-ELECTRONIC-SHOP.DE Werten Sie Ihren AUDI A5 8T 8F mit dem Originalen leuchtenden inneren Türgriff /... Też jestem zdania ,że lepiej kupić te klameczki nowe ,zważywszy, że cena używek jest taka sama ....? Edytowane 20 Stycznia 2020 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Nie ma, nie ma a jak już zacznie to szaleństwo modziki na plus ? Środek miodzio wyglada ?
instruktor83 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Wprawdzie nie dawno montowalem swoje podłokietniki skoŕzane tylko ,że z czarna nicią, ale udało się upolować KOMPLETNIE NOWE podłokietniki w skórze z białą nicianie mogłem ich nie wziacmontaż jak się tylko trochę ociepli Edytowane 23 Stycznia 2020 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 A5 I A4 na takie same ? Jak coś to mogę być chętny na twoje...
instruktor83 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) 10 minut temu, Norbas napisał: A5 I A4 na takie same ? Jak coś to mogę być chętny na twoje... A4 b8 i A5 sportback 8T te same Edytowane 23 Stycznia 2020 przez instruktor83
Leszczonka Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Piękne jak byś gdzieś czasem takie widział z czerwona nicią to wiesz do kogo podsyłać
instruktor83 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2020 12 minut temu, Leszczonka napisał: Piękne jak byś gdzieś czasem takie widział z czerwona nicią to wiesz do kogo podsyłać
Rekomendowane odpowiedzi