WydRos Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 13 minut temu, instruktor83 napisał: Zakładałeś Side Assist? Sam to robiłeś? Jakie koszta takiego moda? Auto świetnie wygląda? Był fabrycznie, ale koszta zależy za ile kupisz lusterka, jeśli gateway obsłuży to nie ma tragedi, czujniki w zderzak po 100,-150, wiazka i wio, mam lusterka z Side Assist do sprzedania kompletne całe jakbyś chciał za 290 oddam kolor lz9y
instruktor83 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Dzięki, ale ja nie mam składanych lusterek, a będę na pewno w takie celował,a twoje chyba nie sa składane?
WydRos Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) 33 minuty temu, instruktor83 napisał: Dzięki, ale ja nie mam składanych lusterek, a będę na pewno w takie celował,a twoje chyba nie sa składane? Nie są ale zawsze możesz kupić same składane bo są tańsze a przełożyć obudowy i ledy Edytowane 18 Czerwca 2019 przez WydRos
instruktor83 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Przemyśle temat i jak coś to się odezwe
WydRos Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) @Rayy https://s.click.aliexpress.com/e/ELTFF38Rh zjedz niżej na podobne aukcje i można je dorwać taniej bo ja brałem za 20 Edytowane 19 Czerwca 2019 przez WydRos
Rayy Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Widziałem te ale dużo ludzi pisze w komentarzach że już po tygodniu rdzewieją. ? Chyba kupię te z allegro. Droższe są ale niby z nierdzewki. https://allegro.pl/oferta/koncowka-koncowki-wydechu-audi-a4-b8-q5-q3-a6-a5-7478570014?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
WydRos Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2019 26 minut temu, Rayy napisał: Widziałem te ale dużo ludzi pisze w komentarzach że już po tygodniu rdzewieją. ? Chyba kupię te z allegro. Droższe są ale niby z nierdzewki. https://allegro.pl/oferta/koncowka-koncowki-wydechu-audi-a4-b8-q5-q3-a6-a5-7478570014?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Miałem je, niedaleko mnie maja sklep byłem osobiście, ni chu.. nie wyglądają fajnie na aucie, inny wymiar i kształt niż ori 1
Rayy Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 No to lipa trochę. Pozostaje kupno Ori które tanie nie są... Dzięki za ostrzeżenie, przynajmniej nie kupiłem bubla. ?
WydRos Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 Panowie lista zmian się wydłuża Neon tył + semi dynamic + przyciemnienie dyno shade Spryski mgielkowe Żarówki wstecznego tył led Mmi 3g+ Dekory piano Licznik wskazówki lift a5 Tarcze mumen s4 Kiera lift nowa z poducha Przełączniki szyb lift Kratki nawiewów lift z chrom Gałka biegów nowa sline Mieszek sline Nakładki na pedały RS Led tablicy Led wnętrza Wycieraczki valeo silencio Klimatronik lift Przyciemnienie szyb Oklejenie chromów na piano Koło dojazdowe ori 19 Lusterka sline assis lift fotochrom składane Zderzak tył lift sline dwa wydechy Podwójny wydech + ulter 100 Chrom z klapy out Kodowania Listwy progowe z B9 podświetlane Grill + kratki piano black Czyszczenie stacyjki Panel z Przyciskiem start stop + podpięcie Tarcze licznika S4 mumen i licznik audi a5 Lotka RS4 Poduszka skrzyni nowa sachs Nowe koła 17 ori z A5 et28 plus zimowki nowe Dunlop Sprezyny eibach prokit nowe Nowe amortyzatory przod KAYABA
karolek_ust Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Ładna audi ,sam dokładałes przycisk Start Stop?
WydRos Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Opublikowano 25 Listopada 2019 Teraz, karolek_ust napisał: Ładna audi ,sam dokładałes przycisk Start Stop? Tak, sam dokladalem swieze zdjęcia wrzucę dopiero za pare dni
karolek_ust Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 6 minut temu, WydRos napisał: Tak, sam dokladalem swieze zdjęcia wrzucę dopiero za pare dni napisz mi na priv ile z tym roboty jak możesz
Rekomendowane odpowiedzi