freja Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Mam pytanie czy ktos wie! moze robil to w swoim aucie, chodzi mi dokladnie o potrzymke na wal czy w ogóle dostane ja w sklepie bez walu do auta audi a4 awant 2,5 tdi quattro 98r i ile kosztuje? zgory dzienkuje i pozdrawiam fanow super autka :
spetsnaz Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kolego, chodzi Ci o podporę wału, nawet w ASO nie jest dostępna osobno. Szukaj używanego wału.
?awa Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 a ja czytałem że podpora wału od Transita pasuje...(z małymi przeróbkami)... A używany wał z podporą już masz
rav Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Czy mozesz freja napisać jakie masz objawy uszkodzenia podpory wału kardana (napędowego). A tak nawiasem mówiąc to na forum gdzieś czytałem, że podobo istnieje jakaś nie koniecznie konwencjonalana metoda wymiany podpory wału kardana. Chyba ten problem był opsiany w poście poświęconym stukom podczas zmiany biegów. TU: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_dziwne_zachowanie_quattro-t41273.0.html;msg471784#msg471784 Norbi pisze, że wymieniał podporę wału kardana, to chyba się ją da wymienić _______________ Pozdrawiam Rafał
Norbi Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Taaa z BMW 540 pasuje jak ulał [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 20:41_________________________________________________druga opcja to wał w ASO 2.5 klocka, zamiennik 1.7 klocka, ale rozumiem, że to mało interesująca opcja dla Ciebie Nowa podpora z biemdabliu to bodajże czystapińdziesiont.
rav Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam Nowa podpora z biemdabliu to bodajże czystapińdziesiont A cóz to takiego ten biemdamilen ?? ____________________ Pozdrawiam Rafał
Norbi Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam Nowa podpora z biemdabliu to bodajże czystapińdziesiont A cóz to takiego ten biemdamilen ?? ____________________ Pozdrawiam Rafał Biemdabliu, czyli po góralsku BMW
Rekomendowane odpowiedzi