uosiek Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 17 godzin temu, marekgolczynski napisał: Aktualizacja 18.04.2018 Wymieniłem sobie filtr na Pipercross niech sobie oddycha Ori filtr + puszka dolotu ogarnia 300 koni, tylko TIP i przepływkę trzeba dać większą. Nie wiem czy był sens wymieniać filtr na taki o mniejszej filtracji.
marekgolczynski Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 3 godziny temu, uosiek napisał: Ori filtr + puszka dolotu ogarnia 300 koni, tylko TIP i przepływkę trzeba dać większą. Nie wiem czy był sens wymieniać filtr na taki o mniejszej filtracji. A dlaczego nie nie zaszkodzi mu
marekgolczynski Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Aktualizacja 19.04.2018 Dziś przyszła obszyta kierownica fajnie wygląda muszę ogarnąć jeszcze mieszek zmiany biegów. Też czaję się żeby cały front robić w plaster miodu.
uosiek Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 16 godzin temu, marekgolczynski napisał: A dlaczego nie nie zaszkodzi mu Zaszkodzić nie zaszkodzi, ale też nie poprawi. Za tą kasę mógłbyś np zrobić sobie pełny FIS w zegarach BTW - coś masz chyba z szyną CAN. Radio Concert 2 włączone a sekcja na zegarach wyłączona.
Funkybela Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Poducha ma inny kolor od reszty kiery? Szykaj na forum #biggmana i #rafiego,oni ogarniają mieszki i nakładki na reczny
marekgolczynski Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 9 godzin temu, uosiek napisał: Zaszkodzić nie zaszkodzi, ale też nie poprawi. Za tą kasę mógłbyś np zrobić sobie pełny FIS w zegarach BTW - coś masz chyba z szyną CAN. Radio Concert 2 włączone a sekcja na zegarach wyłączona. 80 zł raczej za to pełnego nie zrobię A poza tym nawet nie wiem jak się za to zabrać Radio było inne na kasety jutro i tak je wywalam i wstawiam jakieś nie oryginalne. 5 godzin temu, Funkybela napisał: Poducha ma inny kolor od reszty kiery? Szykaj na forum #biggmana i #rafiego,oni ogarniają mieszki i nakładki na reczny Inaczej światło odbija właśnie tak dziwnie wygląda Muszę się do nich odezwać
marekgolczynski Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Aktualizacja 22.04.2018 Dziś wymianilem radio oryginalne na jakiegoś pioneera aby podłączyć wzmacniacz i suba. Budżetowe granie i fajnie podbiło niskie tony. Wszystkie kabelki dałem w progi nic nie widać estetycznie zrobione. Filmik jak gra
uosiek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 19 godzin temu, marekgolczynski napisał: Aktualizacja 22.04.2018 Dziś wymianilem radio oryginalne na jakiegoś pioneera aby podłączyć wzmacniacz i suba. Budżetowe granie i fajnie podbiło niskie tony. Wszystkie kabelki dałem w progi nic nie widać estetycznie zrobione. Filmik jak gra Może wyjdę na marudę, ale z Concerta 2 można wyprowadzić 4 kanały na wzmacniacz, jakość dźwięku jest spoko więc po co psuć stylizację konsoli środkowej?
marekgolczynski Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 5 godzin temu, uosiek napisał: Może wyjdę na marudę, ale z Concerta 2 można wyprowadzić 4 kanały na wzmacniacz, jakość dźwięku jest spoko więc po co psuć stylizację konsoli środkowej? Wiem Ale nie umiem tego zrobić
uosiek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 37 minut temu, marekgolczynski napisał: Wiem Ale nie umiem tego zrobić Google Grafika: Audi Concert 2 pinout
marekgolczynski Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Aktualizacja 28.04.2018r Dziś wpadł nowy gril miałem jeszcze dolny robić ale na sklepie mam taką siatkę ale ma mniejsze oczka, więc się zastanawiam czy taka dac czy od golfa vi gti? Może ktoś ma na sprzedaż? Robił ktoś chipa w województwie warminsko-mazurskim, i poleci kogoś?
marekgolczynski Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 2 minuty temu, Dev napisał: hamulce załóż normalne Rozwiń to
marekgolczynski Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Przy przyroście 20-30 koni oryginalne tarczę będą spoko pewnie wersja 163 i 150 ma te same hamulce, jak będą zużyte to coś pomyślę żeby wsadzić lepszego. A i nawiercane tarczę są bez sensu w codziennym użytkowaniu nawiercane i nacinane jak już Tak coś czytałem Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez marekgolczynski
Dev Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 12 minut temu, marekgolczynski napisał: tak coś czytałem Tak coś musisz jeszcze duuuuuuużo doczytac
marekgolczynski Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 20 minut temu, Dev napisał: Tak coś musisz jeszcze duuuuuuużo doczytac Dlatego rzucenie zdjęciem nic nie wnioslo jak chcesz pomóc to się trochę wysil nie każdy wszystko wie. Jeśli nie chce Ci się to po prostu nie komentuj
Dev Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 1 minutę temu, marekgolczynski napisał: nie każdy wszystko wie. oczywiście, wrzuciłem Ci przykładowe foto zacisku i tarczy 320mm I mała uwaga, to nie jest tarcza nawiercana 1
wesz82 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 A jaka??? 50 minut temu, Dev napisał: oczywiście, wrzuciłem Ci przykładowe foto zacisku i tarczy 320mm I mała uwaga, to nie jest tarcza nawiercana
Dev Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 2 godziny temu, wesz82 napisał: A jaka??? Perforowana
Rekomendowane odpowiedzi