tokarz144 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Powiem Ci ze robiac samemu nie wychodzi tak duzo remont myslalem ze wiecej pierscienie panewki itd . Nie ma czego sie bac ?
marekgolczynski Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 Teraz, tokarz144 napisał: Powiem Ci ze robiac samemu nie wychodzi tak duzo remont myslalem ze wiecej pierscienie panewki itd . Nie ma czego sie bac ? Nie jest tragicznie tu napisałem części w cenach takich jak ma u nas klient, ja mam taniej to o 30% plus 23% tak taxfree wróci mi wiec spoko będzie. Głowice i wal normalnie za 900 zł ale ze u niego wszystkie z warsztatu robię to 650 policzył.
marekgolczynski Opublikowano 28 Października 2018 Autor Opublikowano 28 Października 2018 Aktualizacja 28.10.2018 Audi przejechałem 950 km nic nie dolewam oleju, po tysiącu zmienimy olej na nowy będzie to Valvoline 5W 40 taki jak po naprawie. Zresztą modów na razie się wtrzymam do wiosny.
marekgolczynski Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Aktualizacja 12.11.2018. Samochód przejechał 1100 km zmieniłem: olej filtr 5w 40 valvoline Linki ręcznego linex Klocki tył TRW Dziś też wymieniłem dolot na silikonowy
marekgolczynski Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 Dawno się nie odzywałem okres zimowy nie motywuje do pracy. Zbieram graty na wiosnę narazie kupuje jakieś drobiazgi wnętrza które są już zniszczone. Plan jest aby na wiosnę/lato kupić większy IC, wtryski i w końcu upragniony program.
marekgolczynski Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Już pomalowane czekają na ciepłe dni
dekiel 13 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Plaster miodu w zderzak wpadł widzę. ? Kiedy dół w kolor ?
marekgolczynski Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Godzinę temu, Frond Side napisał: Zdradź nazwę/kod lakieru felg Kodu nie znam mam mieszalnie w pracy poszedłem wybrałem 6 kolorów zrobiłem głosowanie ten wygrał heh. 26 minut temu, dekiel 13 napisał: Plaster miodu w zderzak wpadł widzę. ? Kiedy dół w kolor ? Tak zrobiłem trochę pracy było , dół już pomalowany w kolor, progi kupiłem czekają na montaż i tylko tył zderzaka szukam sline
marekgolczynski Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W ostatnim czasie wymieniono Końcówki plus drążki kierownicze Zrobiono Geometrię Dwie poduszki silnikia +skrzyni Dziś wkleiłem maty pod kanapę i w koło zapas
marekgolczynski Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 8k przejechane wiec czas na wymiane oleju Filtr Mann Olej 5w40 vst ravenol Każdy zachwala ten olej więc czemu nie zmienić. W weekend jakiś grubszy mod się szykuje trochę własnej pracy trzeba włożyć.
marekgolczynski Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Miał być montaż prawego ic z bex Ale pogoda I brak czasu nie pozwala musi poczekać jeszcze. Kupiłem dystanse bez kołnierza nie da się ich zamontować koło nie wchodzi na piaste nie polecam ??
tobias Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 19 godzin temu, marekgolczynski napisał: Kupiłem dystanse bez kołnierza nie da się ich zamontować koło nie wchodzi na piaste nie polecam to stary babola odwaliłes ?
marekgolczynski Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 24 minuty temu, tobias napisał: to stary babola odwaliłes ? Ogólnie szukałem ale myślałem że do 15 mm nie robią innych Oczywiście byłem w błędzie
marekgolczynski Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2019 W końcu cala w kolor ?
rafiki5 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W dniu 2.04.2019 o 20:56, marekgolczynski napisał: W ostatnim czasie wymieniono Końcówki plus drążki kierownicze Zrobiono Geometrię Dwie poduszki silnikia +skrzyni Dziś wkleiłem maty pod kanapę i w koło zapas I jak wrażenia po montażu mat? Zrobiło się ciszej w kabinie? Jakieś spostrzeżenia?
Rekomendowane odpowiedzi