Largo94 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam wszystkich,kilka dni temu zakupiłem Audi A4 B7 2.0 TDI BPW i mam pewien problem a mianowicie ; Chciałem podpiąć się VAG-iem i sprawdzić czy wszystko jest w porządku na pokładzie i gdy się schyliłem do złącza OBD2 ku mojemu zdziwieniu ukazała mi się oto taka kostka ( zdjęcie ponizej) zamiast OBD2 . Moje pytanie czy jest jakaś przejściówka adapter do tego złącza na OBD2 ? czy ktoś u siebie miał taki przypadek ? Bo po mojemu to jakaś nieautoryzowana przeróbka gdyż widać że kable były lutowane.
Rob@k Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 To jest kostka głośnikowa od złącza ISO. Ktoś rzeźbę odstawił.
kamil-vag Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Albo chciał uniknąć nieautoryzowanego podłączenia Są tacy co i piny miejscami zamieniają. Kup sobie to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampka-wnetrza-kompletna-obd2-i6958914254.html I zrób jak powinno być - połącz to co masz z tym co kupisz kolorami i będzie jak ORI 1
Largo94 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 8 godzin temu, kamil-vag napisał: Albo chciał uniknąć nieautoryzowanego podłączenia Są tacy co i piny miejscami zamieniają. Kup sobie to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampka-wnetrza-kompletna-obd2-i6958914254.html I zrób jak powinno być - połącz to co masz z tym co kupisz kolorami i będzie jak ORI Dzięki za wskazówkę:) ale po co mi ta lampka do tego OBD potrzebna ?
Tracer39 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Na aukcji jest lampka wraz z kostką obd, kupujesz i lutujesz tak jak powinno być.
Largo94 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 22 godziny temu, Tracer39 napisał: Na aukcji jest lampka wraz z kostką obd, kupujesz i lutujesz tak jak powinno być. Dobra już kumam są wersje z lampkami do podświetlenia tego złącza ale muszę poszukać bez lampki bo u mnie nie ma na to miejsca , wersja bez oświetlenia.
kamil-vag Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie do podświetlania złącza a przestrzeni nad nogami kierowcy i bez różnicy czy kupiłbyś to czy inne... Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez kamil-vag
Largo94 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 5 minut temu, kamil-vag napisał: Nie do podświetlania złącza a przestrzeni nad nogami kierowcy i bez różnicy czy kupiłbyś to czy inne... Generalnie lampkę mogę odłączyć i już
Rekomendowane odpowiedzi