lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 58 minut temu, kamil-vag napisał: Fajny bajer ! Napewno się przyda przy parkowaniu Wcześniejsza kamerka też dawała radę jednak obraz miała hmm płaski - ta jest szerokokątna wrażenie takiego hmm rybiego oka Zmieniona głównie z dwóch względów po pierwsze estetycznych po drugie ułatwienie parkowania mojej kobiecie ?
Adam87 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 5 minut temu, lewiatan1989 napisał: Wcześniejsza kamerka też dawała radę jednak obraz miała hmm płaski - ta jest szerokokątna wrażenie takiego hmm rybiego oka Zmieniona głównie z dwóch względów po pierwsze estetycznych po drugie ułatwienie parkowania mojej kobiecie ? Bezpieczeństwo przedewszystkim? Super Darku? 1
MaTeo85 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 10 godzin temu, lewiatan1989 napisał: Moja kobieta mnie urzekła... Tak narzeka i marudzi, że tylko audi itp... A tu taka niespodzianka dla mnie: Swoją drogą okulary pierwsza klasa To pewnie taki prezent żebyś nie uciekł przed ślubem ??? 2
kaju Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 4 minuty temu, MaTeo85 napisał: To pewnie taki prezent żebyś nie uciekł przed ślubem ???
kaju Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 5 godzin temu, MarcinL napisał: Skoro jestem młody, to powinno mnie do tego ciągnąć, ale ciągnie mnie bardziej do rnse pod względem wyglądu ? 8 lat się broniłem przed androidem... Zawsze byłem za rnse tak, jak Ty. Trzeba do tego zwyczajnie dorosnąć
MarcinL Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 3 minuty temu, kaju napisał: 8 lat się broniłem przed androidem... Zawsze byłem za rnse tak, jak Ty. Trzeba do tego zwyczajnie dorosnąć A idzie zrobić takie coś, że kamera i czujniki? To wersja z VW
lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 12 minut temu, MaTeo85 napisał: To pewnie taki prezent żebyś nie uciekł przed ślubem ??? Kurczę w tej kategorii o tym nie pomyślałem ???
Misieqq7 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Przez kolegę to co chwilę mody tylko wpadają. Też będę musiał wymienić swoją bo mam w oświetlenie tablicy i gorszy odbiór. Ps. Okularki pierwsza klasa?
lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 17 minut temu, Misieqq7 napisał: Przez kolegę to co chwilę mody tylko wpadają. Też będę musiał wymienić swoją bo mam w oświetlenie tablicy i gorszy odbiór. Ps. Okularki pierwsza klasa? To działa w obie strony - przypominam, że od Ciebie też co nieco podpatrzyłem ?
Misieqq7 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 2 minuty temu, lewiatan1989 napisał: To działa w obie strony - przypominam, że od Ciebie też co nieco podpatrzyłem ? Tak powinno forum funkcjonować:) zawsze coś się pod patrzy pod pyta:) A patrzyles kiedyś może na czujniki ciśnienia opon na androida ?
lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) 11 minut temu, Misieqq7 napisał: Tak powinno forum funkcjonować:) zawsze coś się pod patrzy pod pyta:) A patrzyles kiedyś może na czujniki ciśnienia opon na androida ? Oczywiście, że patrzyłem nawet kilka dni temu. Tylko zastanawiam się nad tym czy można do jednego urządzenia podpiąć dwa komplety czujników na lato i na zimę. Pytałem nawet majfrendów ale z nimi się dogadać.... Edytowane 23 Lipca 2019 przez lewiatan1989
Norbas Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Dobry modzik szczególnie jak ktoś oprócz Ciebie smiga to ma jedną wadę... usypia naszą czujność a szczególnie jak wsiądziesz za kierownicę innego auta bez tego 1
Adam87 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Godzinę temu, Norbas napisał: Dobry modzik szczególnie jak ktoś oprócz Ciebie smiga to ma jedną wadę... usypia naszą czujność a szczególnie jak wsiądziesz za kierownicę innego auta bez tego Jest tak, że przez jakiś czas pewniej się coś robi, bo przecież mam kamere/czujniki, a prawda jest inna?? Ale wszystko jest do przyzwyczajenia? 1
lewiatan1989 Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Opublikowano 24 Lipca 2019 9 godzin temu, MarcinL napisał: A idzie zrobić takie coś, że kamera i czujniki? To wersja z VW Sądzę, że nie było by problemu ???
kaju Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 10 godzin temu, Misieqq7 napisał: Tak powinno forum funkcjonować:) zawsze coś się pod patrzy pod pyta:) A patrzyles kiedyś może na czujniki ciśnienia opon na androida ? Ponoć mój xtrons obsługuje fabryczne, ale na co mi to potrzebne
MarcinL Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Godzinę temu, lewiatan1989 napisał: Sądzę, że nie było by problemu ?? Ciekawe czy da się to na fabrycznych czujnikach. Jakbyś doszedł do tego albo sam próbował, to daj znać Jeżeli udałoby się kamerka + czujniki ori, to chyba kupiłbym to radio.
Misieqq7 Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 9 minut temu, MarcinL napisał: Ciekawe czy da się to na fabrycznych czujnikach. Jakbyś doszedł do tego albo sam próbował, to daj znać Jeżeli udałoby się kamerka + czujniki ori, to chyba kupiłbym to radio. Nie ma co się zastanawiać tylko kupować radyjko:) mój kolega zobaczył jak to śmiga u mnie i kupił teraz drugi kolega ma zamawiać
lewiatan1989 Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Opublikowano 24 Lipca 2019 Tylko trzeba pamiętać chińczyk chińczykowi nie równy i lepiej kupować to co ktoś już sprawdził i przetestował
Damianq Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Kurde Darek Dawno mnie tu nie było a Ty grubo lecisz z tematem. Jeden z ulubionych tematów jak wpadam na forum Fajne mody. U mnie kupa gratów w garażu leży a nie ma kiedy ogarnąć... Chyba w zimie jak będzie więcej czasu 1
lewiatan1989 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Opublikowano 25 Lipca 2019 17 minut temu, Damianq napisał: Kurde Darek Dawno mnie tu nie było a Ty grubo lecisz z tematem. Jeden z ulubionych tematów jak wpadam na forum Fajne mody. U mnie kupa gratów w garażu leży a nie ma kiedy ogarnąć... Chyba w zimie jak będzie więcej czasu Robię co mogę póki mam swoje pieniądze Podobno pieniądze z wesela zobaczę tak jak te z komuni tak mi moja przyszła żona zapowiedziała 2
Rekomendowane odpowiedzi