kamil-vag Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 6 godzin temu, Mordeliuss napisał: auto zrobiło się jeszcze bardziej niegrzeczne Dokładnie Darek ? ?... ja nie wiem jak Ty naklonisz tą żonę na chromy out, ale musisz to zrobić ? 1
MaTeo85 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ehh to forumowe zboczenie do wywalania chromów... Darek nie daj się z chromem też jest ładnie ? 1
kamil-vag Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 19 minut temu, MaTeo85 napisał: Darek nie daj się z chromem też jest ładnie ? Noooo sam znaczek może być ^^ 1
lewiatan1989 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 Panowie dzięki za miłe słowa Co do grilla w czerń pokazałem żonce grill @Gremlin0209 i chyba zaczęła trochę mięknąć A czym go pomalować? I jak go zdemontować do malowania?
kamil-vag Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 3 minuty temu, lewiatan1989 napisał: i chyba zaczęła trochę mięknąć 1
Gremlin0209 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Godzinę temu, lewiatan1989 napisał: Panowie dzięki za miłe słowa Co do grilla w czerń pokazałem żonce grill @Gremlin0209 i chyba zaczęła trochę mięknąć A czym go pomalować? I jak go zdemontować do malowania? Jak żona chce tanim kosztem to pryśnij plastidipem 3 warstwy i będzie trzymać ? bez demontażu ? 1
lewiatan1989 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 6 minut temu, Gremlin0209 napisał: Jak żona chce tanim kosztem to pryśnij plastidipem 3 warstwy i będzie trzymać ? bez demontażu ? Twój jest plastdipem? Bez demontażu ??? Same chromy do około czy środek też? Za trzeba chyba coś postawić nie? Jakiś karton czy coś?
Mordeliuss Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 5 godzin temu, kamil-vag napisał: Dokładnie Darek ? ?... ja nie wiem jak Ty naklonisz tą żonę na chromy out, ale musisz to zrobić ? Zdecydowanie usuwaj chromy
Gremlin0209 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 13 minut temu, lewiatan1989 napisał: Twój jest plastdipem? Bez demontażu ??? Same chromy do około czy środek też? Za trzeba chyba coś postawić nie? Jakiś karton czy coś? Mój nie, ori czarny połysk ? bierzesz gazety, kleisz wszędzie wokół grilla około 1-2cm od chromu, pryskasz lakierem i czekasz. Na koniec zrywasz plasti z lakieru a na chromie zostaje ? 1
K4rol81 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ładnie te lampki siadły, Kamil super ogarnął temat, a auto nabrało charakteru. 1
Misieqq7 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 W dniu 3.01.2020 o 20:51, lewiatan1989 napisał: Twój jest plastdipem? Bez demontażu ??? Same chromy do około czy środek też? Za trzeba chyba coś postawić nie? Jakiś karton czy coś? Też miałem tak na czarno i super to trzymało. Teraz mam kolor szczotkowane aluminium Ale chyba wrócę do czarnego:) Lampy ładnie siedzą i wygląd super!:) 1
Frond Side Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Lekki makijaż i od razu inna twarz dobra robota 1
Misieqq7 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 W dniu 3.01.2020 o 15:32, kamil-vag napisał: Dokładnie Darek ? ?... ja nie wiem jak Ty naklonisz tą żonę na chromy out, ale musisz to zrobić ? @kamil-vag a na jaki klej spowrotem kleiłeś? Ja ostatnio rozklekałem i paruja. Jedna delikatnie co na stary klej trzyma a tam gdzie dałem ten butyl to tragedia:/ 1
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Na stary i częściowo uzupełniłem butylem, jak na razie Darek mi pisał, że jedna delikatnie raz zaparowała i na razie jest OK, obserwujemy dalej... Co dziwne, Darka są calutkie na czarno... Bałem się, że będą strasznie parować... 1
lewiatan1989 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 @Misieqq7, @kamil-vag dokładnie raz zaparował prawy klosz w dniu montażu. I od tamtego czasu nic. Oczywiście jeździć obserwować ? Dobra oficjalnie przekręciłem żonę na czarny grill Jednak OOOO zostanie srebrne. Tylko miotam się z myślami czy samą ramkę prysnąć czy kratki grilla też, bo one czarne nie są tylko w szary wpadają. Doradzi ktoś coś?
M@rcin Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 8 minut temu, lewiatan1989 napisał: @Misieqq7, @kamil-vag dokładnie raz zaparował prawy klosz w dniu montażu. I od tamtego czasu nic. Oczywiście jeździć obserwować ? Dobra oficjalnie przekręciłem żonę na czarny grill Jednak OOOO zostanie srebrne. Tylko miotam się z myślami czy samą ramkę prysnąć czy kratki grilla też, bo one czarne nie są tylko w szary wpadają. Doradzi ktoś coś? Ja u siebie mam sama ramkę i tak też polecam (mniej do zrywania jak by coś nie pykło z malowaniem :P). Ramka robiona ori dipem 4 lata temu nadal ładnie się trzyma Foto podglądowe 2
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dokładnie Darek, samą ramkę maluj chromowaną ? 1
Frond Side Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Adam87 napisał: Dareczku, u mnie jest tak... Widzę, że chodnik z chwastów oczyszczasz przy okazji 2
Adam87 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 10 minut temu, Frond Side napisał: Widzę, że chodnik z chwastów oczyszczasz przy okazji Tak... Krótka historia tego zdjęcia... Zrobiłem to zdjęcie, bo żonka mówiła że nie da się podjechać do końca u mojej siostry pod blokiem Da się Tutaj fotka inna, że to tam.. 2
Rekomendowane odpowiedzi