PiterA4 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 ciekawe gadał ze ta a4 była jego :D
Przemo c Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zacna furka i do tego czerwień plus czerń piękne połączenie. Niech służy
mcsym Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zeszły weekend na chwilę skoczyłem na Hercules Tour. Fajna miejscówka i w sumie idea też spoko.
enczu Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Przezabawnie wygląda rsa bez kół od tyłu ?
granatowy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Samochód kupiłeś od Łukasza z Warszawy czy po drodze był jeszcze jakiś właściciel ? Dobrze, że dalej jest w takim dobrym stanie pomimo pełnoletności ? Przemyśl jeszcze czarną ramkę grilla. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez granatowy
mcsym Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 enczu, no rs ma za wąskie koło jak do tej budy. granatowy, Łukasz sprzedał auto parę lat temu i jeździł nim znajomy 4 lata po Rudzie Śląskiej. Ja go kupiłem w zeszłym roku. Auto miało szczęście, każdy właściciel dbał jak należy
granatowy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Widać, że zadbane. Na nowych felgach bardziej mi się podoba ?
johnnythebest Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 W dniu 11.06.2018 o 12:34, mcsym napisał: maniek2408, fakt, trafiła się bardzo zadbana sztuka i nie zamierzam tego zepsuć ? Tak trzymaj ? Ładnie prezentuje się na nowym kole
enczu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Czytajac komemtarze pozwole sobie wrócić. Żodne czorne wydechy, jak szczelo i jest moc to tylko i wyłącznie surowy kwasiak ? Lampy dla mnie temat tutaj do testowania niż od razu malowania, jest bardzo dobrze teraz. Czarne by niby nie zaszkodziły ale troche kombinowanie już chyba.. Przełożyć ze znajomym i tyle ? Szyby? Dla mnie nie, a jak juz to wszystkie. No i rozumiem walke z lakierem ale to lusterko naprawdę zabija symetrie tego auta patrząc od przodu i ja mimo wszystko mocno bym walczył o dobranie lakieru, bo to niby pierdoła ale zrobi robote. Czarnt grill jak najbardziej tak, chrom tu malo pasuje?
mcsym Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2018 enczu, spokojnie, żadnych wymienionych wyżej tuningów nie będzie Grill z RS poprzedni właściciel kupił nowy, więc nie mam sumienia szprejować ramki. Dla mnie tak jak jest może zostać Tymczasem dylemat co do kiery. Albo obszywać ori, bo już mocno się skóra świeci, albo Raida... Chyba na razie przymierze tą drugą i zobaczę, jak się całość zgra...
HOLMATRO Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Piękna sztuka, daje suba, będę obserwował postępy prac. Ja tak niektórzy tu doradzalbym kilka modow zewnętrznych, ale twoja fura robisz co chcesz i warto czasem się wyróżnić na tle klonowanych modow. Szkoda że nie doczekała się jeszcze sensownego napędu.. Pozdrawiam
granatowy Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Masz jakiś zdjęcia z Vageventu ? Stałeś koło czerwonego VW. To Golf czy Passat ? Masz zdjęcia ? ?
mcsym Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Opublikowano 22 Lipca 2018 Holmatro, jozek726 dzięki, no napędów raczej nie dołożę granatowy, mam parę zdjęć.
mcsym Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ostatnio jakoś spontanicznie wbiłem się kumplowi na sesje golfa, to i mi strzelił kilka fotek Wrzuciłem też inną kierownicę 1
BlackHazelAudi Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie pasuje ta kierownicą popsules nia wnętrze wygląda jakbyś w szybkich i wściekłych grał Pakuj OEM kiere a ta poślij w świat Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez BlackHazelAudi
qruku Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Hej, Jedna z ładniejszych b5 jakie w życiu widziałem ale czar prysł z tą kierownicą Liczę na opamiętanie się ? 1
Kruhy Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wg mnie kiera wygląda bardzo spoko też mi się marzy ten Raid kiedyś u mnie
Rekomendowane odpowiedzi