Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
W dniu 30.03.2022 o 17:21, pety k napisał:

czy możesz dodać zdjęcie tylnego koła jak siedzi czy zdjęcie boku? Mam też 1BV, ale chcę, żeby mój tyłek był wyższy niż mój przodek

Edytowane przez dayd_4

Opublikowano

dzienkuje. a wymiar blotnika od zeme - przod tyl?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, zmieniłem zdanie,

jakby kogoś interesowało zestaw moich kół jest do sprzedania:

Ori felgi AUDI RS4 B7 9x19 ET29 - idealny stan

Opony 235/35R19 Continental Sport Contact5P, kupiłem je nowe i zrobiłem na nich max 300km.

Sprzedam albo cały zestaw, albo osobno opony i felgi. Puki co całe koła są zmontowane, wyważone i gotowe do jazdy. Stan perfekcyjny - jak to u mnie, żadnych wad ukrytych.

Mogę też sprzedać te felgi na oponach Yokohama Advan Sport 225/35R19 (5,5mm, po 3 sezonach) wówczas cena za komplet 5000zł.

Ogłoszenia zamieszczone są w OLX, poniżej linki:

WWW.OLX.PL

5000 zł: 5 000 zł: Witam. Sprzedam 4 oryginalne felgi z Audi RS4 B7 Parametry felg: 9x19, ET29, (57,1mm), 5x112, Kod Audi: 8E0601025BE lub AG, kolor szary półmatowy. Felgi posiadam od ponad trzech...
WWW.OLX.PL

2000 zł: 2 000 zł: Witam. Sprzedam 4 opony Continental Sport Contact 5P Rozmiar 235/35R19 91V Opony z przebiegiem 300km! Kupiłem je zupełnie nowe w marcu i założyłem na felgi. Przejechałem na nich...

Jak zapytacie dlaczego?:facepalm:

Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie kolejny projekt i doszliśmy do wniosku z @HOLMATRO, że najwyższy czas zacząć go realizować...:drinks:

DSC_0226~2.JPG

DSC_0228~2.JPG

DSC_0234.JPG

Edytowane przez dayd_4
edit

Opublikowano

19" na jakiej gumie? 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Ivanek napisał:

19" na jakiej gumie? 

Tak jak napisałem w wątku aktualnie 235/35R19. Mam też 225/35R19 Yokohama po 3 sezonach, ale leżą osobno. Mogę je zamontować, wówczas będzie znacznie taniej:wink:

Opublikowano

235/35 i taki naciąg? To felga ile ma szerokości? 

Ja mam 225/40 na 18 8J i jest mniejszy naciąg 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ivanek napisał:

235/35 i taki naciąg? To felga ile ma szerokości? 

Kolego z całym szacunkiem, ale przeczytaj uważnie, wszystko napisałem w treści powyżej.

Opublikowano
5 minut temu, Ivanek napisał:

Bo 225 na 8 cali to normalny rozmiar, tu nie ma

sie co naciągać….

Opublikowano
2 godziny temu, dayd_4 napisał:

Kolego z całym szacunkiem, ale przeczytaj uważnie, wszystko napisałem w treści powyżej.

Wybacz, koła mnie onieśmieliły :hi:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Ivanek napisał:

Wybacz, koła mnie onieśmieliły :hi:

:good:

Opublikowano

Zdradzisz jakie koło będzie tym razem? ? 

Opublikowano
15 minut temu, Mr.Joker napisał:

Ja bym tu widział jakieś JR lub Pompei 19" :kox:

Do takiej tłustej dupki by siadło. 

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Mr.Joker napisał:

Nie zamierzam już kombinować. I tak uważam, że te felgi RSy '19 są najładniejszym wzorem do tego samochodu:ok2:. Takie jest moje zdanie:cygaro:.

Tak jak napisałem wcześniej, przede mną nowy projekt i sprzedaż jest spowodowana wyłącznie nim. Audiola ma już założone zimówki, czyli bardzo ładnego i lekkiego, sportowego ATS GTR '18. A jak mnie pochłonie nowa zabawka, to i Audiole będę musiał sprzedać:shock3:...

Opublikowano
3 minuty temu, dayd_4 napisał:

Nie zamierzam już kombinować. I tak uważam, że te felgi RSy '19 są najładniejszym wzorem do tego samochodu:ok2:. Takie jest moje zdanie:cygaro:.

Tak jak napisałem wcześniej, przede mną nowy projekt i sprzedaż jest spowodowana wyłącznie nim. Audiola ma już założone zimówki, czyli bardzo ładnego i lekkiego, sportowego ATS GTR '18. A jak mnie pochłonie nowa zabawka, to i Audiole będę musiał sprzedać:shock3:...

A no to ja coś źle musiałem zrozumieć jeśli chodzi o felgi. Czyli zostają ats-y jako jedne jedyne. Też uważam że rs-y pasują tu idealnie i nietuzinkowo ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siema:hi:

Cisza w wątku nastąpiła, chyba wszyscy już powoli przesiadają się na B8:thumbup:

Ciekawostka z wczoraj - baba mi zajechała narożnik!:rant: Dwa dni glinkowania, polerowania i woskowania, raz do pracy wyjechałem i taki oto efekt:

IMG_20220513_171951.jpg

Opublikowano

ładnie pójdzie, lampa, zderzak, błotnik, dokładka i możliwe, że ślizgi?

Opublikowano
33 minuty temu, dayd_4 napisał:

IMG_20220513_171951.jpg

Ja dostałem niewiele mocniej i pękł smic 

Opublikowano
  • Autor

To było podczas gdy wyjeżdżała z parkingu, więc nie sądzę że tak poważnie. W poniedziałek wycenimy. Baba się "chce dogadać"...:read:

Opublikowano

Moim zdaniem dogadywanie się to głupota, to nie te czasy co takie szkody szło do 600 zł ogarnąć, jak ją podliczysz to sama do ubezpieczalni zadzwoni :grin:

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Langista napisał:

Moim zdaniem dogadywanie się to głupota, to nie te czasy co takie szkody szło do 600 zł ogarnąć, jak ją podliczysz to sama do ubezpieczalni zadzwoni :grin:

Tak zrobię. Zrobimy w poniedziałek kosztorys :whistling: