cobradd Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 moje A4 jest na orginalnych kołpakach a obok na parkingu stoi takie samo AUDI tylko na czarnych stalówkach i wiecie co, te stalówki wyglądają beznadziejnie. Kołpaki są w porządku (oczywiście nie tak jak alu ) tylko muszą być dopasowane do samochodu, a te ktore ja mam pasują idealnie, nie ma żadnego obciachu a koła trzymaja sie jak przyklejone.
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 moje A4 jest na orginalnych kołpakach a obok na parkingu stoi takie samo AUDI tylko na czarnych stalówkach i wiecie co, te stalówki wyglądają beznadziejnie. Kołpaki są w porządku (oczywiście nie tak jak alu ) tylko muszą być dopasowane do samochodu, a te ktore ja mam pasują idealnie, nie ma żadnego obciachu a koła trzymaja sie jak przyklejone. Ja jak stałem swoją na gołych stalówkach obok drugiej z kołpakami to wybrałem gołe stalówki
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 albo znajdą nowego właściciela ale wczesniej zaśmiecą droge oj droczysz się, to już ostatnia zima na kołpakach Burżuj będzie jeździł na aluskach od następnej zimy a jak , jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy , a co do kołpaków, są gusta i guściki, jedni wolą z, a inni wolą bez
wustyle Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak kobieta zalozy watek to masakra jest
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak kobieta zalozy watek to masakra jest , taa, każdy szaleje
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a jak , jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy , a co do kołpaków, są gusta i guściki, jedni wolą z, a inni wolą bez Może sam się pobawię w burżuja następnej zimy i kupię alu
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a jak , jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy , a co do kołpaków, są gusta i guściki, jedni wolą z, a inni wolą bez Może sam się pobawię w burżuja następnej zimy i kupię alu Dibo kupuj 19 na lato, a 17 zostaw na zimę, wtedy będziesz dopiero burżuj
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a jak , jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy , a co do kołpaków, są gusta i guściki, jedni wolą z, a inni wolą bez Może sam się pobawię w burżuja następnej zimy i kupię alu Dibo kupuj 19 na lato, a 17 zostaw na zimę, wtedy będziesz dopiero burżuj Mam parę innych rzeczy do wyrezania ale o 19" też będę myślał
KiniaJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 jak kobieta zalozy watek to masakra jest Wustyle, zasmierdzialo szowinizmem watek niby oklepany ale ile kurde odpowiedzi
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 I fajnie się w nim pisze, szkoda zamykać
wustyle Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak kobieta zalozy watek to masakra jest Wustyle, zasmierdzialo szowinizmem watek niby oklepany ale ile kurde odpowiedzi robi sie niebezpiecznie prosze zamknac watek
KiniaJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 nie no robi sie coraz ciekawiej wustyle, a ty masz kolpoki?
ykk Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Podsumowujac: Kolpaki nie sa fajne.. Mozna zamknac..
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Podsumowujac: Kolpaki nie sa fajne.. Mozna zamknac.. ykk zakończył temat jednym zdaniem
jarko Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Podsumowujac: Kolpaki są super.. Mozna zamknac.. :oklaski:
KiniaJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 kolpaki to obciach:) mozna zmaknac :>
slaweq Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 kolpaki to obciach:) mozna zmaknac :> Wedle życzenia
Rekomendowane odpowiedzi