Kiors Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Moim pierwszym problemem jest to ze mam w kluczyku baterie i ogolnie nic w nim nie brakuje poza diadą do wysyłania sygnału zeby zamykac/otwierac drzwi. I teraz pytanie jak naprawić ten pilot? Tak wyglada kluczyk. Brakuje diodki Drugi problem to nie jestem pewien ale chyba to co zaznaczylem na obrazku powinno byc podswietlane i pokazana powinna byc temperatura? Z reszta zobaczcie na zdjeciu. U mnie tam nic nie widac, a chyba powinno ale pewny nie jestem. Obrazek
pre_pl Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Drugi problem to nie jestem pewien ale chyba to co zaznaczylem na obrazku powinno byc podswietlane i pokazana powinna byc temperatura? http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=768 także masz ok
adamq Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 I teraz pytanie jak naprawić ten pilot? To nie jest pilot, tylko zwykły kluczyk!! Przycisk na nim służy do włączenia diody (której z resztą nie masz) do świecenia :biggrin:
Kiors Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 a wiec porazka na calej lini szkoda ale mimo to audi to i tak niezla marka pozostaje poszukac pilota i przerobic jakos zamek
adamq Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Możesz sobie scyzoryk zrobić. Kolega kapsel w tym siedzi. Zagadaj do niego...
ZABA Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 potwierdzam scyzoryk jest super pare dni temu dorobilem sobie .
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Co do scyzoryka, to się przyłączam;) A co do Twojego autka, to kup sobie jakikolwiek sterownik z 2 pilotami, otwórz bagażnik, wyjmij wykładzinę, zyjmij pompkę od centralnego i podłącz sobie sterownik oraz kierunkowskazy- jeśli potrafisz to zrobić, to będziesz miał za ok 100 zł centralny na pilota - jak porezasz płytkę pilota, to włożysz go do obudowy od scyzoryka i będzie baja;)
edekxp Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 jak porezasz płytkę pilota, to włożysz go do obudowy od scyzoryka i będzie baja;) A po co się męczyć, zobacz to: alarm
Rekomendowane odpowiedzi