muunv Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 17 minut temu, afroo. napisał: Takie niestety uroki aut ściąganych z CH. Dokladnie Wszyscy mysla, ze to same rodzynki, ale juz tak nie jest. Auto dostanie komplet drzwi z odawej strony w kolorze i nowy blotnik
jolley Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Błotnik planujesz Ori używkę czy może zamiennik w kolorze? U siebie muszę wymienić ale w kolorze nie znalazłem (kolor rzadki dosyć) i myślę nad zamiennikiem. Ale to różnie z zamiennikami jest. Jedni chwalą, inni nie 1
muunv Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 4 godziny temu, jolley napisał: Błotnik planujesz Ori używkę czy może zamiennik w kolorze? U siebie muszę wymienić ale w kolorze nie znalazłem (kolor rzadki dosyć) i myślę nad zamiennikiem. Ale to różnie z zamiennikami jest. Jedni chwalą, inni nie Ja biore drzwi w kolorze, plus blotnik jaki tam bedzie i do malowania. Wszystko biore od jednego czlowieka. Ori to ori jak ze wszystkim. Jednemu sie spodoba, inny zhejtuje.
muunv Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Aktualnie auto stoi bez silnika. Wszystko jest rozgrzebane. Kupilem nowy slupek. Na poczatku przyszlego tygodnia powinien juz jezdzic No i fvat za czesci.
HOLMATRO Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Tak ładnie ci szło do momentu jak zobaczyłem tego Castrola na fakturze..
muunv Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 To jest olej tylko na pierwsze odpalenie Wzialem tanszy gdyby cos poszlo nie tak. Po 1000km, jesli wszystko bedzie okej to bedzie wymieniony Motul.
HOLMATRO Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 OK, w takim razie przepraszam za podejrzenia o zle intencje
Damianq Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Pomyślałem to samo co @HOLMATRO Dobrze, że się wytłumaczyłeś Zastanawia mnie tylko dlaczego 5W30 a nie 5W40?
Sop ek Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Damianq napisał: Pomyślałem to samo co @HOLMATRO Dobrze, że się wytłumaczyłeś Zastanawia mnie tylko dlaczego 5W30 a nie 5W40? Ja też śmigam na 5w30 motulu ? I jak tam ze slupkiem, złożone wszystko czy bez pospiechu? Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Sop ek
muunv Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 8 godzin temu, Damianq napisał: Pomyślałem to samo co @HOLMATRO Dobrze, że się wytłumaczyłeś Zastanawia mnie tylko dlaczego 5W30 a nie 5W40? Mechanior kazal taki kupic Dlaczego mialby byc 5w40? 7 godzin temu, Sop ek napisał: Ja też śmigam na 5w30 motulu ? I jak tam ze slupkiem, złożone wszystko czy bez pospiechu? Silnik juz jest na aucie. Dzisiaj bedzie poskladany lub jutro.
Sop ek Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 3 godziny temu, muunv napisał: Silnik juz jest na aucie. Dzisiaj bedzie poskladany lub jutro. No no , odliczanie cennych sekund
muunv Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie okej. Bo gwincior juz bym chcial zamowic
Sop ek Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Kupuj gwint od razu, gdzie to suvem testować nowy silnik
andrzej104513 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Bierz rzeczoznawcę puki silnik poza autem ?
muunv Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 3 godziny temu, Sop ek napisał: Kupuj gwint od razu, gdzie to suvem testować nowy silnik Musze miec pewnosc, ze bedzie jezdzic najpierw 1 minutę temu, andrzej104513 napisał: Bierz rzeczoznawcę puki silnik poza autem ? Juz dawno ogarniete
muunv Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Werdykt : PALI I JEZDZI. Auto dzis odebrane, wszystko jest w porzadku. Jezdzi jak zly, skrzynia pracuje swietnie. Czekam na dokonczenie spraw z rejestracja. Pozniej auto leci do blacharza i lakiernika. W moedzy czasie ogarne drzwi. Zaleje silnik nowym olejem Motul. Dodatkowo trzeba jeszcze posprawdzac inne pierdoly np. w zawieszeniu. Prawdopodobnie do wywalenia beda listwy dolne s-line. Obecne dwie sa przerysowane i watpie, zeby dalo sie cos z tym zrobic. Chociaz moze papier scierny da sobie rade...? Nie wiem Ale na spokojnie sie ogarnie. Lepsze zdjecia auta wrzuce pod koniec tygodnia, musze go troche „doprowadzic do ladu”. Wnetrze od razu bedzie wyprane, polerka i wosk /powloka dopiero po powrocie od lakiernika. Na wrzesien zapisany jestem do EDC Tuning u @spanky. Chce wywalic kata, wrzucic dp, moze wypluje pod 280 Kolejny element ukladanki Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez muunv
jolley Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Świetna informacja ! Gratuluję! Plany widzę są, także powodzenia !
Adam87 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Lecisz ostro z tematem Nie dość,że samochód sprawny to jescze odrazu rezanie optyczne i mechaniczne I dobrze, tak trzymaj Pozdrawiam
muunv Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 10 godzin temu, jolley napisał: Świetna informacja ! Gratuluję! Plany widzę są, także powodzenia ! Dzieki, dzieki Na biezaco bede altualizowac temat. 2 godziny temu, Adam87 napisał: Lecisz ostro z tematem Nie dość,że samochód sprawny to jescze odrazu rezanie optyczne i mechaniczne I dobrze, tak trzymaj Pozdrawiam No planow jest troche, aczkolwiek rozlozy sie to wszystko w czasie. ?
Rekomendowane odpowiedzi