Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 Daytona Gray 2.0 190 KM RS Look ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Targam ze szwagrem auto z Niemiec

20180731_131247 (Copy).jpg

Opublikowano
  • Autor

I dojechaliśmy

Opublikowano
  • Autor

20180731_211711 (Copy).jpg

Opublikowano
  • Autor

Goście z Audi mogli już do przeciwmgielnych dać żarówki z zimnym białym, żeby pasowały do xenonów

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, aprox99 napisał:

Fajne auto a przede wszystkim nie czarne jak 95 procent Audi.W tym zakłamanym życiu trafiają się jeszcze,,normalni'' ludzie.3l whisky nie wypiłem,to pamiątka.Pozdr.

Granatowe miałem A4 B6, a czarne A4 B7 i nie chciałem już takich

Opublikowano

Competition i wszystko jasne :kox: Gratulacje zakupu kolejnej a czwórki na niezłym wypasie:ok2: 

Kolorek mega

PS nie jest to RS look tylko Sline Competition Plus ?

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, D4NTE napisał:

Competition i wszystko jasne :kox: Gratulacje zakupu kolejnej a czwórki na niezłym wypasie:ok2: 

Kolorek mega

PS nie jest to RS look tylko Sline Competition Plus ?

Tak piszą na ogłoszeniach sprzedaży, dlatego do nazwy dodałem ?

Ale wydaję mi się, że mam wersję black

Opublikowano
  • Autor

Taka mała moja prośba

Co byście proponowali, żeby w aucie zmienić ?

190 KM mi wystarcza więc chciałbym coś dołożyć w wyglądzie. Na pierwszy rzut składane lusterka, a co jeszcze ?

Opublikowano

Ładne a4, bezawaryjnej jazdy życzę. Co do modów to chyba bym go troszkę obniżył.

Opublikowano

3 rzeczy, skladane lustra, obnizyc, wydech od 3.0 tdi aby byl po rurce na strone, wiaze sie to z wymiana dyfuzora ale warto.

Opublikowano

Fajna przygoda, podobna trochę do mojej z tym kupnem auta w ciemno heh. Auto pierwsza klasa, tylko nie ma co tu rezac hehe. Jakieś drobiazgi pewnie się znajdą. Powodzenia 

Opublikowano

Fajna przygoda zakupowa :)

Masz najnowszy pakiet stylistyczny jaki wypuściło audi w 2015 roku w końcówce modelu b8. Competition Plus w Twoim przypadku Black Edition który połączony z kolorem Daytona Gray jak dla mnie wygląda przezayebiście ??? 

Zawiele tu niema do modzenia.

Tak jak pisali poprzednicy wydech od 3.0 z większymi kominami. Składane lusterka o których wspomniałeś i jakieś zimne ledy w halogeny. Myślę że do pakietu Black dekory w środku też by pasowało zmienić na takie. Oczywiście to kwestia gustu w końcu to Twoje wozidło :D

Gratulacje piękne A4 i zazdroszczę tego koloru :)

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

Kolor za***isty, wypas też jest konkretny. 

Pakiet stylistyczny C+ w połączeniu z pakietem black i kolorem daytona robi miazgę ??

Zawias z 1bv do kompletu i te rzeczy, o których pisali poprzednicy i jest bajka ?

Bezawaryjnej jazdy ?

Opublikowano

Gratulacje zakupu, chorowałem na ten kolor gdy zobaczyłem taką A4 w s-line na żywo, piękna sprawa.  Niech służy bezawaryjnie! :)

Opublikowano
W dniu 12.10.2018 o 15:56, pietrz44 napisał:

Taka mała moja prośba

Co byście proponowali, żeby w aucie zmienić ?

Felgi ?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, granatowy napisał:

Felgi ?

Na jakie na przykład ? 

Opublikowano

Ja bym wpakował 19 rotory :D Chcę na sezon letni przytulić rotorki do swojej ale 18. Wracając do tematu co jeszcze można dodać, ja zakupiłem moduły semi dynamic od kolegi z forum  Love-Audi i jestem zadowolony..jeśli masz w środku żółte żarówki nie ledy, to też polecam zestaw modułów led od forumowicza Tomnika, dają jak latarnia morska :D
No i oczywiście coś z tymi halogenami, ja zmontowałem 
Osram H8 Cool Blue Intense 4200K  i jest o niebo lepiej, niemniej jednak jeśli chcesz poświęcić więcej grosza to polecam zakup ledów.

Edytowane przez stalowy96

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, stalowy96 napisał:

Ja bym wpakował 19 rotory :D Chcę na sezon letni przytulić rotorki do swojej ale 18. Wracając do tematu co jeszcze można dodać, ja zakupiłem moduły semi dynamic od kolegi z forum  Love-Audi i jestem zadowolony..jeśli masz w środku żółte żarówki nie ledy, to też polecam zestaw modułów led od forumowicza Tomnika, dają jak latarnia morska :D
No i oczywiście coś z tymi halogenami, ja zmontowałem 
Osram H8 Cool Blue Intense 4200K  i jest o niebo lepiej, niemniej jednak jeśli chcesz poświęcić więcej grosza to polecam zakup ledów.

Rotory fajne ale teraz wydać z 5k trochę szkoda, muszę teraz jakieś alusy na zimę kupić i do tego opony.

Opublikowano

Ja bym wrzucił jakieś felgi aftermarketowe pokroju Rotiform BLQ albo KPS 20" i dla mnie to byłby koniec świata :D Te rotory to są dramatycznie nudne 90% lepszych audic na tym jeździ. Nic specjalnego.

Opublikowano
W dniu 13.10.2018 o 23:11, Zyklone napisał:

Ja bym wrzucił jakieś felgi aftermarketowe pokroju Rotiform BLQ albo KPS 20" i dla mnie to byłby koniec świata :D Te rotory to są dramatycznie nudne 90% lepszych audic na tym jeździ. Nic specjalnego.

Kolega ma rację Rotory oklepane,  wszystkie listwy w piano wiem rysują się ale robią robotę. Blizniak mojego zazdroszczę c+.

17917793_433595346989813_3098393991911879262_o.jpg

Edytowane przez rafik84