Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

☛ A4 B7 1.8t BFB Q LZ9Y ☚ [STAGE 2] hybryda k03, bose, vFiz, cupra, 2x70 ulter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, MarcinL napisał:

Ja to chyba nigdy tego stage 2 nie zrobię, bo teraz jak okleiłem, to przydała by się czarna podsufitka :D Kompletna w dobrym stanie, to tysiaka trzeba liczyć jak patrzyłem.

Gdzie są te za tysiaka  :D? albo odklejone, poplamione lub porysowane są a sam też patrzę... prędzej oddam swoją do obszycia w ciemną 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, niwet napisał:

Gdzie są te za tysiaka  :D? albo odklejone, poplamione lub porysowane są a sam też patrzę... prędzej oddam swoją do obszycia w ciemną 

No może i masz rację...

https://allegro.pl/listing?string=czarna podsufitka a4 b7&order=p&bmatch=baseline-cl-n-uni-1-2-1123

Są plamki albo ryski, a podsufitki tak nie idzie uprać, bo zaraz się będzie odklejać.

Orientujesz się ile w taki sam kolor obszycie wychodzi? Bo to też dobra myśl, bo te boczne osłony, to już można doczyścić sobie.

Opublikowano
1 godzinę temu, MarcinL napisał:

Ciężko się klei. Próbowałem na dwa sposoby:

1. woda i ludwik, po czym psiknąć na folię i lampę. Folia wtedy się nie kleiła i można było ustawiać, ale co z tego.. Czytałem, że trzeba psiknąć jeszcze rozpuszczalnikiem, to wtedy klej złapał, ale nawet po podgrzaniu nie można było pęcherzy wypchać.

2. Próbowałem też na sucho delikatnie po kawałku przyklejać i cały czas wypychać pęcherze, ale na środku lampy kilka mi się zebrało i już nie szło wypchać.

Odpuściłem, bo już zostało mi za mało foli na eksperymenty.

Ja u siebie kleiłem na samą wodę. I używałem też takiej gumowej "szpachelki". Bardzo pomaga. Może jeszcze kiedyś spróbujesz okleić. I nie śpiesz się..

Opublikowano

Ja u siebie oklejałem lampy 2 razy efekt 100 w kosz i auto oddane do gościa co się tym zajmuje. Za 120 okleił lampy i kierunki na błotnikach. Z tego co się przekonałem do tego musi być ciepło, żeby folia za szybko ne sztywniała.

Opublikowano
9 godzin temu, MarcinL napisał:

No może i masz rację...

https://allegro.pl/listing?string=czarna podsufitka a4 b7&order=p&bmatch=baseline-cl-n-uni-1-2-1123

Są plamki albo ryski, a podsufitki tak nie idzie uprać, bo zaraz się będzie odklejać.

Orientujesz się ile w taki sam kolor obszycie wychodzi? Bo to też dobra myśl, bo te boczne osłony, to już można doczyścić sobie.

Allegro i olxy mam całe przesortowane i do avanta jak na złość problem z ładną podsufitką... a do sedanów od groma tego

Nie wiem, początkowo chciałem sufit w alcantarze ale jak kumpel się zapytał ile taki sufit u tapicera wyjdzie to zaśpiewał 3-4,5k, bo sam materiał około 2k :whistling:

Zwykła czarna pewnie o wiele taniej, ale to już sam się opytam jak będę miał auto 

Edytowane przez niwet

Opublikowano

Dekory sam oklejałeś? Dużo zabawy z tym? 

Noszę się z zamiarem oklejenia swoich ale chcę iść w szczotkowane alu aby nie było zbyt ciemno w środku. 

A audi klasa sama w sobie :)

Pozdrawiam, 

Darek 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, lewiatan1989 napisał:

Dekory sam oklejałeś? Dużo zabawy z tym? 

Noszę się z zamiarem oklejenia swoich ale chcę iść w szczotkowane alu aby nie było zbyt ciemno w środku. 

A audi klasa sama w sobie :)

Pozdrawiam, 

Darek 

Sam. Trochę zabawy jest, ale najgorzej popielniczkę i dekor od biegów. Ciężko w popielniczce wyciąć ten prostokącik, bo rowki małe i nie czuć ich tak, a przy  biegach, to najlepiej ten chrom ściągnąć. Również znaczek quattro wyciągnąłem i przykleiłem na nowo.

Opublikowano
W dniu 2.03.2019 o 13:05, MarcinL napisał:

Sam. Trochę zabawy jest, ale najgorzej popielniczkę i dekor od biegów. Ciężko w popielniczce wyciąć ten prostokącik, bo rowki małe i nie czuć ich tak, a przy  biegach, to najlepiej ten chrom ściągnąć. Również znaczek quattro wyciągnąłem i przykleiłem na nowo.

Ja to jednak mało asertywny jestem ??? 

Dziś na próbę okleiłem u siebie popiołkę i ramkę ? 

Za niedługo wrzucę fotę do siebie jak to wygląda :)

dzięki za natchnienie bo to była Twoja zasługa ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i stało się. Został założony prawy IC, wtryskiwacze z saaba i program. Teraz auto ciągnie aż miło.

BurA087.jpg

Na odbiór czeka jeszcze zderzak przód od sline z PDC i spryskami. Montaż dopiero w okolicach maja, bo trzeba go pomalować, grill z s4 kupić i jeszcze cuprę :)

Opublikowano

Plusik. ?

wstaw wykresik ?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Gremlin0209 napisał:

Plusik. ?

wstaw wykresik ?

Wykres dopiero na stage 2 jak turbo walnie. Program robiony jedynie na podstawie logów, ale Łukasz zna się na rzeczy i bardzo fajnie wystroił. Aż chce się autem teraz jeździć.

Opublikowano
2 godziny temu, MarcinL napisał:

Wykres dopiero na stage 2 jak turbo walnie. Program robiony jedynie na podstawie logów, ale Łukasz zna się na rzeczy i bardzo fajnie wystroił. Aż chce się autem teraz jeździć.

To się buzia musi cieszyć  - zazdro :D

Opublikowano

Gratulacje zderzaka ;) Ja szukam i dorwać nie mogę w normalnej kasie ;/ Gdzie wyłączyłes jeśli nie tajemnica i za ile? Możesz PW napisać :)

Opublikowano
13 godzin temu, MarcinL napisał:

To prawda po Łukasza strojeniu banan na mordzie i bezpieczeństwo w engine :thumbup1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Chwila wolnego czasu dzisiaj i pojechałem na myjnię. Nikogo nie było, to można dokładnie wypucować autko. Czarny lakier to masakra jednak. Każdą ryskę widać i aż serce boli :( Trzeba pomyśleć na przyszły rok o polakierowaniu kilku elementów + korekta lakieru jak będzie już kompletny sline zewnętrzny.

Wczoraj jeszcze zamontowałem podświetlany cupholder i półeczkę - dzięki @trepek

vpqZyGO.jpg

IHkpq9R.jpg

Opublikowano

Pięknie się prezentuje. 

Czarny lakier jest piękny jednak potrzebuje dużo serca - coś o tym wiem ? 

Opublikowano

@MarcinL

niech Ci sluzy :) zmieniales caly kosz radia czy tylko swiatlo?

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, trepek napisał:

@MarcinL

niech Ci sluzy :) zmieniales caly kosz radia czy tylko swiatlo?

Kosz, ale potem zorientowałem się, że mogłem tylko tą listewkę z diodą dołożyć i podmienić zaślepkę górną :D

Opublikowano

Ładnie Marcin:thumbup:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Adam87 napisał:

Ładnie Marcin:thumbup:

Po majówce zderzak powinien od sline z czujnikami wlecieć. Wtedy to już mordka ładna będzie.