kamil-vag Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Też chyba sobie kupię, bo po zimie zostaje osad na szybach dosłownie ze wszystkiego, Ci co mieszkają tam, gdzie palą w domach byle czym, wiedzą o czym pisze... zwykła ścierka tego nie ruszy... Mówisz, że warto ?
MarcinL Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 14 minut temu, kamil-vag napisał: Też chyba sobie kupię, bo po zimie zostaje osad na szybach dosłownie ze wszystkiego, Ci co mieszkają tam, gdzie palą w domach byle czym, wiedzą o czym pisze... zwykła ścierka tego nie ruszy... Mówisz, że warto ? Warto. Miałem też na tylnej szybie dookoła wycieraczki uwalone i zeszło wszystko. edit: Wzorowałem się na ich filmiku co zrobili Edytowane 29 Marca 2020 przez MarcinL
MarcinL Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Rns-e z kamerka zamontowane. Na odbiór od lakiernika czekają jeszcze listwy s4 drzwi. 2
musti Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Godzinę temu, MarcinL napisał: Rns-e z kamerka zamontowane. Na odbiór od lakiernika czekają jeszcze listwy s4 drzwi. Fajnie to wygląda Dużo roboty jeśli chodzi o montaż tej kamery i zgranie jej z RNSE ? Listwy od S4 oryginalne ?
MarcinL Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 3 minuty temu, musti napisał: Fajnie to wygląda Dużo roboty jeśli chodzi o montaż tej kamery i zgranie jej z RNSE ? Listwy od S4 oryginalne ? Montaż łatwy. Otwór w blendzie trzeba tylko poszerzyć jeden, bo chincze nie przejdą i śrubkę mniejszą dać, bo oryginalna za duża do tej klamki. A zgranie, to jak każda inna. Do tej też wymagany jest moduł. Listwy ori C.iężki temat, ale udało się nawet w moim kolorze LZ9Y. Tak czy siak było widać ryski i poszły do odświeżenia.
MarcinL Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 Wygląd zewnętrzny praktycznie gotowy. Doszły listwy S4 i brakuje jedynie korekty lakieru oraz ładnej felgi 5
Moon_11 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Ja takie pytanko z innej beczki ile miesięcznie wydajecie kasy na te wszystkie cześći felgi i inne fajne pierdółki bose szyby przyciemniane itp. Też planuje ulepszyć Audi a4 b7 1.8 T i taki styl samochodu bardzo mi się podoba jednak się boję że finansowo nie dam rady a bardzo bym chciał <3 :3 Edytowane 12 Maja 2020 przez Moon_11 Mała pomyłka ;P
kamil-vag Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Lepiej nie zaczynaj ? to jest jak nałóg... Odmawiasz sobie tego i owego, bo w audi trza by coś wymodzić ?? 2
Adam87 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 4 minuty temu, Moon_11 napisał: Ja takie pytanko z innej beczki ile miesięcznie wydajecie kasy na te wszystkie cześći felgi i inne fajne pierdółki bose szyby przyciemniane itp. Też planuje ulepszyć Audi a4 b7 1.8 T i taki styl samochodu bardzo mi się podoba jednak się boję że finansowo nie dam rady a bardzo bym chciał <3 :3 Napewno na raz wszystkiego nie kupisz odrazu. Prawie wszyscy idą po kolej, zbierając na to i tamto. Jakbyś chciał odrazu wszystko kupić to wartość auta byłaby lub/i więcej.. Na spokojnie..
Moon_11 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 No tak wszystko pomału pracuję jako kierowca ciężarówki i 3 tygodnie jestem w trasie i na tydzień zjeżdzam także czas jest tylko chęci brak w autach umiem majstrować jestem mechanikiem z szkoły średniej praktyki ;P tylko nie mam warsztatu ani narzędzi ale myślę że się coś ogarnie Może to wypalić ?
MarcinL Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 26 minut temu, Moon_11 napisał: No tak wszystko pomału pracuję jako kierowca ciężarówki i 3 tygodnie jestem w trasie i na tydzień zjeżdzam także czas jest tylko chęci brak w autach umiem majstrować jestem mechanikiem z szkoły średniej praktyki ;P tylko nie mam warsztatu ani narzędzi ale myślę że się coś ogarnie Może to wypalić ? Większość tutaj majstruje przy aucie na parkingu pod blokiem. 2
Adam87 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 2 godziny temu, MarcinL napisał: Większość tutaj majstruje przy aucie na parkingu pod blokiem. Dokładnie. Ja akurat na podwórku, na kamieniach i jakoś daje się rade...
Moon_11 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 7 minut temu, Adam87 napisał: Dokładnie. Ja akurat na podwórku, na kamieniach i jakoś daje się rade... Wczoraj przeglądałem temat twojego auta i modyfikacji i masz super furmankę Podziwiam majsterkowanie na "kamieniach" 1
george Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Najpierw radziłbym zacząć od doprowadzenia do sprawności technicznej i zwróć uwagę na blacharkę. 1
Moon_11 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 3 minuty temu, george napisał: Najpierw radziłbym zacząć od doprowadzenia do sprawności technicznej i zwróć uwagę na blacharkę. Auto kupiłem ponad rok temu w blacharskim stanie i jak i technicznym jest jak najbardziej dobrze miesiąc temu klocki wymieniłem jak na razie nic nie będę może potem felgi do zmiany bo mam 16stki takie zwykłe jak kołpaki a będę celował 19stki jakieś i jeszcze opony też będą wtedy do wymiany pomału małymi kroczkami do celu
Adam87 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 11 minut temu, Moon_11 napisał: Wczoraj przeglądałem temat twojego auta i modyfikacji i masz super furmankę Podziwiam majsterkowanie na "kamieniach" A dziękuję jakoś daję rade.. a później jakie zadowolenie z efektu
george Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Teraz, Moon_11 napisał: Auto kupiłem ponad rok temu w blacharskim stanie i jak i technicznym jest jak najbardziej dobrze miesiąc temu klocki wymieniłem jak na razie nic nie będę może potem felgi do zmiany bo mam 16stki takie zwykłe jak kołpaki a będę celował 19stki jakieś i jeszcze opony też będą wtedy do wymiany pomału małymi kroczkami do celu W moim aucie wyszła zdrowia seria, ale zebrało się trochę rzeczy do naprawy z racji zużycia i blacharką, w tym usunięcie uszkodzeń po zakupie.
Rekomendowane odpowiedzi