Patryk14 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Witam, Mam problem z bagażnikiem w wersji sedan. Nie mogę go otworzyć w żaden sposób. Kluczykiem nie mogę otworzyć dlatego że nie mogę przekręcić zamka (chyba dość częsty problem w audi). Wkładam kluczyk ale nie idzie kręcić zamkiem w blendzie ani w jedną ani w drugą (może to da się jakoś naprawić?). Z pilota środkowego przycisku nie działa otwieranie i oczywiście otwieranie bagażnika w blendzie też nie działa. Nie pojawia się charakterystyczny dźwięk podczas naciskania tego "guzika" w czarnej gumie. Zero reakcji. Wiem że w sedanie nie ma awaryjnego otwierania bagażnika. Stało się to z dnia na dzień i pierwszy raz coś takiego. Dzień wcześniej normalnie wkładałem rzeczy do bagażnika a teraz nie idzie go za cholerę otworzyć. Ktoś miał z tym styczność że żadna z opcji nie działała? Da się jakoś to naprawić? Jakoś wyjąć tą blendę od środka przy zamkniętym bagażniku? Ew. rozruszać jakoś zamek żeby kluczykiem otworzyć?
Stichy Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Tylna kanape masz skladana?
Patryk14 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 53 minuty temu, Stichy napisał: Tylna kanape masz skladana? Tak, mam. I to jest jedyna opcja żeby wejść do bagażnika w tym momencie.
Stichy Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Wejdź do bagażnika i szukaj linki awaryjnego otwierania, powinna byc w tapicerce pod trójkątem, lub po twojej lewej pod materialowa zaslepka sruby od lampy. Linka powinna byc koloru czerwonego. Edytowane 25 Października 2018 przez Stichy
afroo. Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 55 minut temu, Stichy napisał: Wejdź do bagażnika i szukaj linki awaryjnego otwierania, powinna byc w tapicerce pod trójkątem, lub po twojej lewej pod materialowa zaslepka sruby od lampy. Linka powinna byc koloru czerwonego. Linka jest ale do awaryjnego otwierania klapki paliwa.
greg2505 Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Napsikaj jakiegoś odrdzewiacza we wkładkę i popróbuj przekręcić kluczykiem , 2 dni temu reanimowałem taką wkładkę , napsikałem penetrator i cx80 smar do bram po kilku minutach ruszył zamek
greg2505 Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 A ten środkowy przycisk wciskasz krótko czy dłużej , bo on otwiera przy dłuższym przytrzymamiu ok 3sek.
Piotrek81 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 jak to dobrze miec awaryjne otwieranie w b6?
Rekomendowane odpowiedzi