Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kontrolka AIR BAG ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od marca mam A4 i dzisiaj rano zaszedłem do auta przekręciłem kluczyk jak zwykle wszystkie kontrolki gasły tak dzisiaj nie zgasła od poduszek powietrznych... Teraz pytanie co sie mogło stać?? I jak można temu zaradzić i czy można z tym wogole jeździć??

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

witam i zapraszam do NEWBIE, a co kontrolki to podłączyć pod vag'a i zobaczyć co się dzieje, można z tym jeździć bez problemów

Opublikowano

Prawdopodobnie błąd poduszki.Jeździć z tym można.Musisz podjechać i podpiąć auto pod vaga , żeby skasować błąd.

Zapraszam do NEWBIE :wink:

Opublikowano

pewno ze mozesz jezdzic mi na poczatku migala katrolka abs i ze nie mam klockow przyczyna bylo rozlaczenie kabelkow koles podpiol pod kapa i wykasowl bland

Opublikowano

Koledzy maja race na to mozna jezdzic ;) Ale lepiej podepnij gdzies pod vaga bo bedziesz wiedzial gdzie problemu szukac. Ile masz poduszek? czasem podobna uszkadzaja sie lub rozlaczaja kabelki od poduszek bocznych w siedzeniach. Vag Ci ladnie wszystko powie ;)

Opublikowano

dokladnie ! jezdzic mozna ale jak sieswieci kontrolka to poduszka nie wystrzeli wrazie wypadku bo ma zworke

podłączyć do VAGA albo kupic kabel OBD2 z pinami i oprogramowaniem na allegro i w domciu samemu sprawdzic koszt niewielki a jak masz zamiar troche pojezdzic to z pewnoscia jeszcze nie raz uzyjesz tego kabelka ( polecam kabelz luznymi pinami (czterema) poniewaz w a4 B5 te wtyczki tansze sadlugi i nie chca wejsc w gniazdo w oryginalnym miejscu

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...