Edward Opublikowano 21 Maja 2006 Opublikowano 21 Maja 2006 Witam. Od marca mam A4 i dzisiaj rano zaszedłem do auta przekręciłem kluczyk jak zwykle wszystkie kontrolki gasły tak dzisiaj nie zgasła od poduszek powietrznych... Teraz pytanie co sie mogło stać?? I jak można temu zaradzić i czy można z tym wogole jeździć?? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
dark79 Opublikowano 21 Maja 2006 Opublikowano 21 Maja 2006 witam i zapraszam do NEWBIE, a co kontrolki to podłączyć pod vag'a i zobaczyć co się dzieje, można z tym jeździć bez problemów
Hugo Opublikowano 21 Maja 2006 Opublikowano 21 Maja 2006 Prawdopodobnie błąd poduszki.Jeździć z tym można.Musisz podjechać i podpiąć auto pod vaga , żeby skasować błąd. Zapraszam do NEWBIE
jas Opublikowano 21 Maja 2006 Opublikowano 21 Maja 2006 pewno ze mozesz jezdzic mi na poczatku migala katrolka abs i ze nie mam klockow przyczyna bylo rozlaczenie kabelkow koles podpiol pod kapa i wykasowl bland
Slawo80 Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 Koledzy maja race na to mozna jezdzic Ale lepiej podepnij gdzies pod vaga bo bedziesz wiedzial gdzie problemu szukac. Ile masz poduszek? czasem podobna uszkadzaja sie lub rozlaczaja kabelki od poduszek bocznych w siedzeniach. Vag Ci ladnie wszystko powie
Raffaello_78 Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 dokladnie ! jezdzic mozna ale jak sieswieci kontrolka to poduszka nie wystrzeli wrazie wypadku bo ma zworke podłączyć do VAGA albo kupic kabel OBD2 z pinami i oprogramowaniem na allegro i w domciu samemu sprawdzic koszt niewielki a jak masz zamiar troche pojezdzic to z pewnoscia jeszcze nie raz uzyjesz tego kabelka ( polecam kabelz luznymi pinami (czterema) poniewaz w a4 B5 te wtyczki tansze sadlugi i nie chca wejsc w gniazdo w oryginalnym miejscu pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi