julekF1 Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Hej Pora przedstawić kolejne Audi, które zawitało na podwórko Jako, że idzie zima a dupowozy dzielnie i bezproblemowo służą , pojawił się pomysł na "skarbonkę" W sumie od czasu RS4 nie miałem nic do zabawy więc kiedy pojawiła się ciekawa oferta kupiłem sobie S4 auto przywiozłem ze Szwajcarii Jest to 100% seria z 2001 roku z udokumentowanym przebiegiem 240tyś km Auto kompletnie bezwypadkowe i utrzymane w całkiem przyzwoitym stanie Na wyposażeniu z fajniejszych rzeczy to: Recaro, Navi, Bose, carbon i szyber Jednak żeby nie było za kolorowo, to jest kilka rzeczy do zrobienia, oprócz standardowych spraw jak oleje paski filtry itp łożysko z tyłu wymaga wymiany, układ hamulcowy nie pracuje jak powinien , fotel kierowcy ma rozcięty boczek, nie działa wskaźnik temp. oleju i pewnie coś jeszcze wyjdzie plany są, jak zwykle. Wydech, cooler, może K04 a RS4 , na bank jakiś program na koniec Układ hamulcowy z S4b6 Gwint i stabilizatory Koła AVUSIII poza tym czas pokaże .... Edytowane 21 Grudnia 2018 przez julekF1
areckzur Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Powodzenia! Silnik będziesz wyjmował na starcie do uszczelniania i sprawdzenia wszystkiego czy raczej niema takiej potrzeby?
Niewidzialny Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Super egzemplarz! wygląda na swój przebieg, fotele nie wyślizgane. Pokaż więcej zdjęć. Dziś seryjne S4B5 to jednorożec ? z niecierpliwością czekam na kolejne relacje. Pozdrawiam i gratuluję zakupu ?
julekF1 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Opublikowano 28 Października 2018 5 godzin temu, areckzur napisał: Powodzenia! Silnik będziesz wyjmował na starcie do uszczelniania i sprawdzenia wszystkiego czy raczej niema takiej potrzeby? Jeśli uda się kupić K04 to silnik będzie wyciągany
instruktor83 Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Gratki zakupu?kazdy by chyba taki egzemplarz chciał mieć w garazu?
Charzyn Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 Kurczę S4 nie bite w oryginale? masakra, dzisiaj głupie 1.6i kupić w ori lakierze jest problem a tu taka piękna babcia GRATKI!
luk448 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Ladna seria.A powiedz mi czemu heble tylko z s4 b6?
julekF1 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 6 godzin temu, luk448 napisał: Ladna seria.A powiedz mi czemu heble tylko z s4 b6? bo pasują P&P a złożone na porządnych komponentach w zupełności wystarczają na ulicę
tasior87 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Ładna seria. Dodaj parę smaczków i będzie dobrze. Jak poważnie myślisz o K04 to SID ma właśnie świeże ori CORE w ciekawej monecie. Edytowane 3 Listopada 2018 przez tasior87
julekF1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) a więc coś tam się pomalutku dzieje przy dupowozie Wpadło nowe zawieszenie AP do tego mocowania tylnych amortyzatorów z Audi 80 Przy okazji wymienione kilka gumek, łączniki stabilizatorów i górne wahacze z przodu do tego koła na zimę zostały potraktowane plastidipem tak wygląda setup zima do tego zaczęło się kompletowanie gratów na sezon letni. Jest już "gwóźdź programu" czyli K04 z Audi RS4 z kompletnie nowymi oryginalnymi CORE c.d.n... Edytowane 21 Grudnia 2018 przez julekF1
mats0n Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 jak komfort na gwincie ap? miałeś wcześniej jakieś inne gwinty?
julekF1 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 17 godzin temu, mats0n napisał: jak komfort na gwincie ap? miałeś wcześniej jakieś inne gwinty? miałem już w innych autach zawieszenie gwintowane. KW V1 i Bilstein B16 AP już używałem w 2 innych autach. Jest najbardziej komfortowy z nich wszystkich Za każdym razem zawias był kupowany nowy
black4 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witaj, Ładnie idą przygotowania do sezonu ? Ile ps/nm planujesz uzyskać na nowych sprężarkach? Powodzenia ??
Dev Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 W dniu 3.11.2018 o 18:51, julekF1 napisał: bo pasują P&P a złożone na porządnych komponentach w zupełności wystarczają na ulicę Niestety tylko przód. Tył wymaga kilku zmian. Graty zakupu. Też szukałem zdrowego S4 B5 a kupiłem S4 B8
Rekomendowane odpowiedzi