Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] [ALL] PAWEŁ69 Olsztyn!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Witam, miałem ostatnio przyjemność zostawić swoje a4 1.9 tdi AWX u p. Pawła bo mi lekko zachorowało turbo- za dużo barów ładowało. Pan Paweł pięknie wyczyścił turbawkę- oczywiście za rozsądne pieniążki. Auto śmiga teraz jak ta lala, oprócz tego otrzymałem małe bonusy dla klubowicza. 100% POLECAM tego magika od dziś będę zawracał głowę tylko jemu jak coś będzie nie tak z moim autkiem. Ps. bardzo serdeczny człowiek, miły, uczciwy oraz życzliwy. Obecnie pracuje na ul. Poprzecznej 11a Olsztyn. Pozdrawiam"

Tel do tego ściemniacza- 609-199-409

Chciałbym sprostować to co wcześniej tu napisałem-przepraszam, że dopiero teraz ale nie mogłem szybciej. Zbyt pochopnie napisałem olbrzymi pozytyw na temat p. Pawła. Oczywiście pierwsze wrażenie zrobił na mnie jak najlepsze. Tak też wydawało mi się z naprawą mojego turbo. Po paru dniach pojechałem do niego na poprawkę bo miałem ubytki mocy-coś tam poprawił, ale to jeszcze nie było to. Umówiłem się telefonicznie na kolejną poprawkę i tu zaczęły się schody. Pomału zaczął mnie zbywać złą pogodą, za chwilę że z żoną na zakupy jedzie i takie tam głupie wykręty. Ostatecznie powiedział, że się odezwie i od tego czasu automatycznie ustawił w swoim tel że odrzuca moje połączenia od razu. Jak dzwonię z zastrzeżonego jest normalny sygnał lecz nie odbiera. Ogólny ściemniacz olał mnie na całej linii NIE POLECAM tego gościa wydałem 400zł i zostałem z ręką w nocniku. ( moje zdanie potwierdza midqard ). Jego współpracownicy wiecznie twierdzą, że gdzieś pojechał-ukrywają go. Byłem parę dni temu w warsztacie u PIOTRA w Olsztynie i tam stwierdzili że mam turbo do wyczyszczenia i rozregulowaną gruchę od turba. Zostawiłem im auto na 3 godz-teraz nie ten samochód. I właśnie ten warsztat mogę polecić z ręka na sercu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy adres Poprzeczna 11a jest aktualny ?

Opublikowano

TAK:wink:

Opublikowano

Wielkie dzięki. To jest ten pierwszy warsztat przy Poprzecznej czy gdzieś dalej ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy macie jakiś kontakt do tego fachowca "PAWŁA"?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mamy Paweł tel 609 199 409

Teraz Paweł pracuje w Warsztacie na ul.Towarowej 14 na przeciwko WORDu :wink:

• 1 rok później...
Opublikowano
mamy Paweł tel 609 199 409

Teraz Paweł pracuje w Warsztacie na ul.Towarowej 14 na przeciwko WORDu :wink:

Siema ....już nie ;)

Edytowane przez PAWEL69

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś wie, gdzie teraz ma warsztat Pan Paweł?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

na poprzecznej obok skodexu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy Paweł nadal tam pracuje? było ostatnio troche negatywnych komentarzy .. czy ktoś ostatnio u niego coś robił? jak opinia?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

teraz ma warsztat na tracku przed gazeto olsztyńsko w dół i do końca najlepiej dzwonić na wyżej podany numer. polecam jego usługi człowiek podchodzi do auta z pasjo i ma ogromno wiedze o autach uleczył moje ASN a mało kto w Polsce ma pojęcie o tych motorach

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mogę potwierdzić co napisał kolega wyżej. Nadal ma warsztat na tracku i niestety (albo stety), jako jedyny zna się na AUDI w olsztynie (miasto, tramwaje, prawie metropolia i tylko 1 człowiek :o). Potwierdza to, co nawet laik może zobaczyć po jego diagnozie.

Jeden rzut oka i diagnoza (w dodatku trafna), sprawia że gości naprawdę zna się na tym. W dodatku sprawia wrażenie porządnego, miłego i "równego" gościa (który nie chce wydymać na pieniądze).

Byłem już u niego w sprawie turbiny. Okazało się że silnik to nie 1Z tylko AHH i był po wymianie wtrysków i czipie, a mocy miał jak maluch. Fachowe oko i już wiadomo o co chodzi, turbina do czyszczenia, wykryte nieszczelności, padnięta przepływka i coś tam jeszcze.

Jako ciekawostkę dodam, że 4!!!! mechaników męczyło się z założeniem zwijaka kierownicy (po ich operacji mam 3 z urwaną taśmą), a on zrobił to w gratisie :D Ogarnął wszystko, za dużo nie zabrał.

Teraz czeka mnie większa naprawa, chce doprowadzić audi do stanu świetności, tak więc zostawiam u niego auto na kilka dni, mam nadzieję że zdania nie zmienię, bo jak na razie z całym sercem (i portfelem) mogę go polecić.

Opublikowano

ja dostałem w gratisie kołki do osłony pod silnikiem :decayed: wcześniej była mocowana na plastikowe klamerki ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak jak pisałem, po większej naprawie i bezproblemowych kilku tysięcy kilometrów, mogę z całym sercem polecić. Teraz jak coś dzieje się z audi to tylko do niego ;)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś się orientuje gdzie teraz pracuje Pan Paweł?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Track,bezpośrednio przed gazeta olsztyńska w lewo, i do końca w sumie,za sortownia jakichś papierów i plastyków

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś się orientuje gdzie teraz pracuje Pan Paweł lub posiada do Niego numer telefonu ?

Pozdrawiam

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżę temat aktualne dane i telefon do Pana Pawła

Opublikowano
W dniu 15.09.2019 o 11:47, Jaraw napisał:

Odświeżę temat aktualne dane i telefon do Pana Pawła

Nie bardzo wiadomo o co chodzi ? Chcesz nam podać, czy poszukujesz?

Opublikowano

Potrzebuje kontakt 

16 minut temu, adamm_85 napisał:

Nie bardzo wiadomo o co chodzi ? Chcesz nam podać, czy poszukujesz?

Poszukuję kontaktu