DeeJay_Kill Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Witam. Nie wiem, czy mogę tu publicznie zapytać o kod do mojego radia, jeżeli nie, to przepraszam. W każdym razie - mam u siebie tylko kalkulator, który obsługuje algorytm AUZ 1Z4, a moje radio ma nr seryjny AUZ 2Z3S 1278172, więc tu moja prośba o link do jakiegoś kalkulatora, który policzyłby mi kod... Wszystko było fajnie, tylko jestem kolejnym właścicielem auta i sprzedający kodu nie posiadał;/ Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc;]
pre_pl Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 wielokroootnie był ten temat poruszany, jedź do ASO po kod.
kris_lpgcars Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 albo znajdz magika ktory ktory ma do tego sprzetczyli kawalek laptopa i kabelek coby sie wpiac pod scalaka bynajmniej powodzenia w szukaniu
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 oczywiście chciałem jechać do aso, ale auto jest z Niemiec, mam do niego Brief, a więc nie wiem, czy mi dadzą kod, jeżeli auto nie było kupione w Polsce.
pre_pl Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 dadzą, dokładnie w takiej samej sytuacji byłem jak Ty. Oczywiście nic nie zapłaciłem. No chyba, że focha strzelą...
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 Mam nadzieję Na wypadek, gdyby nie dali, to prosiłbym może o jakiś link do kalkulatora kodów, ale 2z3 (1z4 posiadam). Dzięki, pozdrawiam;]
danisz_ Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 te zlodzieje i bandyci w ASO w Olsztynie chca ode mnie 6 dyszek za kod, co tu robic zeby nie zaplacic?
schiller Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 taka samo cene zaspiewali mi w opolu. co zrobilem? olalem ich i wlozylem inne radio
marcin_sx Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 te zlodzieje i bandyci w ASO w Olsztynie chca ode mnie 6 dyszek za kod, co tu robic zeby nie zaplacic? to i tak niewiele w Lublinie u Danelczyka wołają 150 zł !!!!! złodzieje, a tak na marginesie może znacie jakiś tańszy punkt w Lublinie?
bart73 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam.Mam ten sam problem auto mam z Niemiec byłem w ASO NOMA2 Katowice ale te złodzieje powiedzieli mi 150zł. za kod:)
danisz_ Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 jak co to można tu zapytać o kod. Wcześniej czy póżniej znajdzie się ktoś życzliwy. http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Opublikowano 16 Lipca 2007 oj...dużo czasu mnie nie było. Ktoś "życzliwy" ukradł mi większość haseł z kompa, no ale nieważne. Co do tego radia, to jeszcze go nie rozkodowałem - w Łódzkim ASO trzeba podjechać autem i wołają 150 zł. Spróbuję jeszcze z kolegą zczytać eeproma i załądować jakiś wsad. Może się uda;) Niedługo wstawiam fotki mojej czwórki, ale juz wyklepanej;D jeszcze drobne sprawy i będzie jeździć. Pozdro uzupełnij profil
Rekomendowane odpowiedzi