Opublikowano 17 Kwietnia 20197 l W pozycjach mam philipsy white vision i jest bielsza barwa niz u Ciebie.
Opublikowano 19 Kwietnia 20197 l Tak, są już na aucie... Leżą całkiem dobrze. Narazie jeszcze nic nie zrobiłem, może teraz przez święta coś cyknę ? Tylko takie mam jak narazie
Opublikowano 19 Kwietnia 20197 l Podrzuć jakąś fotkę z boku auta. Żeby było całość widać ? Edytowane 19 Kwietnia 20197 l przez Patryk14
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l Strzel jakąś małą sesję z różnego kąta ale już mi się bardziej podoba od poprzedniego!
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l okej, coś mi się udało ustrzelić proszę mnie nie zlinczować za jakość zdjęć-kiepski ze mnie fotograf wydaje mi się, że koło leży całkiem dobrze, ale brakuje jeszcze małego dystansu na tył Edytowane 20 Kwietnia 20197 l przez koziol992
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l Jak dla mnie bardzo fajna fela ? ? Super się autko prezentuje He he na tej stacji tankujesz ?
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Jak dla mnie bardzo fajna fela ? ? Super się autko prezentuje He he na tej stacji tankujesz ? Dziękuje, jak narazie też mi leży to kółko. Zobaczymy na jak długo hy hy, tankuje tam gdzie najtaniej a akurat tutaj paliwko jeszcze po 2.60 ...Jeszcze trochę wnętrza mam, raczej w takiej wersji środek już zostanie. No może, jeszcze perforowana nakładka ręcznego z białą nicią
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l Też myślałem nad tym kołem,ale nie byłem do końca przekonany do niego,ale widzę,żę spoko by to jednak wglądało;) Ech...teraz troche żałuję,że wpakowałem grill od ala Rs4 w mache,S4 wyglada zdecydowanie lepiej.... Gałke od B8 masz Ori czy kupowałeś zamiennik?
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l Tez do końca nie wiedziałem jak to będzie wyglądać na aucie, ale na szczęście jest okej co do grilla to szukam do kompletu w dobrej monecie dołu od s4 gałka ori od a3, miałem wcześniej taką samą tylko z gładką skórą, wiec sobie dokupiłem pod kierownicę
Opublikowano 1 Czerwca 20197 l ładne masz to autko. A czemu sprzedajesz felgi ? Masz jakiś inny pomysł czy te Ci do końca nie pasują ?
Opublikowano 10 Sierpnia 20197 l Dawno mnie nie było, bo niewiele się dzieje - jedynie eksploatacyjne rzeczy, czyli nuuuuuda ? W ostatnim czasie czarnuch zmieniał dość często buciki, długo szukałem avusów 3, które totalnie pasują mi do budy b6. Po przerobieniu kilku kompletów kół w lipcu udało się kupić wymarzone felgi + komplet nowych opon na lato oraz skompletować zestaw zimowy ? sline 18’ flat five a6 c6 allroad - zostaje na zimę I ukochany avus ? Wczoraj b6 dzielnie wróciło z Chorwacji Bez zająknięcia 2500 km w dwie strony. Średnie spalanie z klimą 5.4l i nie zjadł ani grama oliwy. Złoty samochód, chyba zasłużył na nagrodę w postaci fmica ? Edytowane 10 Sierpnia 20197 l przez koziol992
Opublikowano 10 Sierpnia 20197 l 31 minut temu, koziol992 napisał: niewiele się dzieje - jedynie eksploatacyjne rzeczy, czyli nuuuuuda ? To całkiem jak u mnie ? Ale co tu robić jak Twoje auto prezentuje się mega! Za tymi felgami nie nadążam, no ale Avusy ?
Opublikowano 10 Sierpnia 20197 l Michał super to koło wygląda ! Jest kilka wzorów ori felg które na prawde dobrze leżą na B6 i właśnie Avus jest jedną z nich. Co do fmic-a uważam że mu się należy po tak dlugiej bezawaryjnej trasie ? Sam ostatnio zainwestowałem w taki kit. Wrzuciłem 180-tke dużo belki nie trzeba było podcinac wszystko ładnie siodło łacznie z kratkami od zderzaka i wygląda jak fabryka. Tak że nie zastanawiaj sie ?