rotter Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ciekawe,czy bedziecie tacy madrzy,jak bedziecie potrzebowac czegos i zanim sie przekopiecie przez te szystkie ''opinie'',to znow bedzie dopisane kolejne zdanie ,nic nie wnoszace do tematu ja proponuje kolego zapoznać się z definicją spamu nie wydaje mi sie,zeby definicja ''spamu'' zmienila moje podejscie,do tego typu wypowiedzi dla kolei specjalnie wyszukałem definicje spamu - spam to niezamówiony przez adresata e-mail, zazwyczaj będący reklamą. Jest on wysyłany hurtowo od firmy reklamującej się do wielu nadawców w celu odnalezienia potencjalnego klienta. Do spamu zalicza się również e-mail od prywatnego użytkownika do wielu internautów, którego treść raczej nie zainteresuje odbiorców. Wysyłanie spamu nie jest mile widziane w Internecie (jeden z punktów netykiety porusza właśnie ten problem). Wiele firm zmusza nas do wyrażania zgody na wysyłanie spamu. Najbardziej proceder ten dotyczy firmy udostępniające nam bezpłatne skrzynki e-mail. Podczas rejestracji i zakładania konta musimy zatwierdzić regulamin, którego jeden z punktów dotyczy wysyłania prospektów reklamowych (czytaj: spamu). Niezatwierdzenie regulaminu wyklucza możliwość założenia skrzynki. Należy zrozumieć takie firmy, których jedynym źródłem dochodu są właśnie reklamy. I gdyby nie one, firma nigdy nie udostępniłaby nam darmowej skrzynki. Coś za coś... Takim spamem, do którego jesteśmy obligatoryjnie zmuszeni lub sami go zamówiliśmy jest tzw. opt-in e-mail. co do tematu to wywal to kolego i nie rób choinki z auta :>
domjenick Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jedno zdanie na temat i 12 nie-zadowolony jestes z tego co robisz?
Sławosz(+) Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jedno zdanie na temat i 12 nie-zadowolony jestes z tego co robisz? a ja chciałbym zaznaczyć, że najwięcej wypowiedzi nie w temacie, w tym wątku napisałeś Ty... koniec ot co do kierunków w lusterkach to podzielam opinię przedmówców
domjenick Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja chciałbym zaznaczyć, że najwięcej wypowiedzi nie w temacie, w tym wątku napisałeś Ty... ...w sumie masz racje.. http://moto.allegro.pl/item561605102_vw_eos_kierunkowskaz_w_lusterko_lewe.html te sa dla mnie do przyjecia..
rotter Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jedno zdanie na temat i 12 nie-zadowolony jestes z tego co robisz? ja nie robie tego po to żeby ci robić na złość, ani nic z tych rzeczy kolego forum jest po to żeby pisać i dzielić się swoją wiedzą, a jak w trakcie dyskusji wypłynie dodatkowy temat to przecież nic strasznego się nie dzieje, tym bardziej w tak luźnym temacie, tak więc nie ma się o co obrażać i tym bardziej nie ma się o co spierać. Jeśli cie uraziłem przepraszam, nie było to moim celem - pozdrawiam
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 w starszych modelach to wyglada "troche" na wiejski tuning co innego ori w nowych ja bym zrezygnowal z tego na Twoim miejscu :gwizdanie:
musti Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nie zakładaj tego tylko na marne kaske wydasz
Dibo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Wczoraj widziałem Passata B5 z takimi kierunkami w lusterku i naprawdę kiepsko to wygląda.
domjenick Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jeśli cie uraziłem przepraszam, nie było to moim celem - pozdrawiam ...i ja Cie przepraszam
veyron79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Widziałem ostatnio takie w seicento. Jak chcesz należeć do takiej ligi to sobie je zostaw. Ja bych wywalił w diabły. Nie oszpecaj sobie gabloty Pozdrawiam...
Ukasz699 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja na Twoim miejscu bym to wypierdaczyl Sluchaj co Ty Passka chcesz zrobic a audicy ?? To moze kup Sobie B6FL z 2005 i one tak juz maja w standardzie
ykk Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Widziałem ostatnio takie w seicento. Jak chcesz należeć do takiej ligi to sobie je zostaw. Ja bych wywalił w diabły. Nie oszpecaj sobie gabloty Pozdrawiam... Madre slowa.. Nie ma co robic choinki.. Skoro producent nie przewidzial takiej opcji to nie ma co sie w to bawic..
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja na Twoim miejscu bym to wypierdaczyl Sluchaj co Ty Passka chcesz zrobic a audicy ?? To moze kup Sobie B6FL z 2005 i one tak juz maja w standardzie Robienie innego auta swoją drogą ale też takie lusterka z kierunkami atrakcją nie są, nawet jakby były ori montowane. Mi osobiście podobają się normalne lusterka bez jakichś tam dodatków w postaci migaczy.
Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja na Twoim miejscu bym to wypierdaczyl Sluchaj co Ty Passka chcesz zrobic a audicy ?? To moze kup Sobie B6FL z 2005 i one tak juz maja w standardzie Robienie innego auta swoją drogą ale też takie lusterka z kierunkami atrakcją nie są, nawet jakby były ori montowane. Mi osobiście podobają się normalne lusterka bez jakichś tam dodatków w postaci migaczy. Wiesz zalezy w Passku nie wygladaja zle moim zdaniem W audi nijako to wyglada szczegolnie takie dorabiane.. Chyba ze do tego spryskiwacze w ultrafiolecie Jak juz choinkowo to bez ograniczen :gwizdanie:
veyron79 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 stary masz A4, nie rób z tego samochodu tandety, a taki będzie jak założysz to badziewie
Rekomendowane odpowiedzi