Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 Avant 2.7 BiT / S-Line Plus/ Quattro/Recaro/Rotor 19"/Big Brakes 375/300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MichałA4 nie było czasu wcześniej.

Takie foto mam więc łap :decayed:

20200416_191236.jpg

Opublikowano

Ładnie, za wysoko i za duze opony, ale ładnie. Już coś tam widać. że właściciel wie, co z czym się je:)

Opublikowano

@musti ale żeś dał fote:dontknow: 

Opublikowano
  • Autor

Piotrek dobrze jest  trza to tylko niżej opuścić :ph34r: sporo niżej :kox:

Opublikowano

Siema sąsiad :)

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Robero321 napisał:

Siema sąsiad :)

:siema: Udało Ci się ogarnąć ten tuner? ruszył z zewnętrzną kartą wi-fi ?

Opublikowano

Ruszył działa jak ta lala choć streaming trochę przycina po WiFi ale już zamówiłem nową kartę pod 3.0 i na LAN będzie streaming pełna parą w robocie na kopmie  i na komie gdzie tam tylko będę :)

Opublikowano
W dniu 18.04.2020 o 10:39, HOLMATRO napisał:

Ładnie, za wysoko i za duze opony, ale ładnie. Już coś tam widać. że właściciel wie, co z czym się je:)

Opony nie są za duże bo 225/35/19 

Wysoko to fakt, ale coś się z tym zrobi muszę tylko podjąć decyzję gwint czy sprężyny ;)

Opublikowano
W dniu 18.04.2020 o 11:11, Adam87 napisał:

@musti ale żeś dał fote:dontknow: 

Żeby nie kusić :P

Opublikowano
13 godzin temu, MichałA4 napisał:

Piotrek dobrze jest  trza to tylko niżej opuścić :ph34r: sporo niżej :kox:

Myślę nad tą sprawą ;)

Opublikowano
2 godziny temu, musti napisał:

Myślę nad tą sprawą ;)

I wymyśliłeś jaki bierzesz???

Opublikowano
  • Autor
W dniu 19.04.2020 o 00:44, Robero321 napisał:

Ruszył działa jak ta lala choć streaming trochę przycina po WiFi ale już zamówiłem nową kartę pod 3.0 i na LAN będzie streaming pełna parą w robocie na kopmie  i na komie gdzie tam tylko będę :)

:kox: Się rozwinąłeś w tej telewizji, nie szukasz roboty ?:eusathink: widzę Cie w mojej sztywnej ekipie :decayed:

23 godziny temu, musti napisał:

Myślę nad tą sprawą ;)

U mnie przy kicie sprężyny Vogtland - 50 + amor BV tyle wylazło to koło z przodu.

IMG_20200328_151638.jpg

Opublikowano

Miałem przyjemność zobaczyć auto na żywo (przejazdem) i byłem zachwycony wyglądem, aż sam nabieram ochotę zostawić swojego gruza i zacząć coś robić :)

Pozdrawiam 

Opublikowano
10 godzin temu, MichałA4 napisał:

:kox: Się rozwinąłeś w tej telewizji, nie szukasz roboty ?:eusathink: widzę Cie w mojej sztywnej ekipie :decayed:

Nie głupi pomysł jak bym powiedział że rzucam papiery bo mam lepszą robotę to po mimo sytuacji tysiaka bym dostał podwyżki z miejsca.. musimy to przedyskutować:kox:

Opublikowano
  • Autor
21 godzin temu, tomekbaS napisał:

Miałem przyjemność zobaczyć auto na żywo (przejazdem) i byłem zachwycony wyglądem, aż sam nabieram ochotę zostawić swojego gruza i zacząć coś robić :)

Pozdrawiam 

Witam Swojaka :siema:Dawaj na spota po epidemii obczaimy co jak i na pewno się ruszy temat :kox: aby chęci były :decayed: 

11 godzin temu, Robero321 napisał:

Nie głupi pomysł jak bym powiedział że rzucam papiery bo mam lepszą robotę to po mimo sytuacji tysiaka bym dostał podwyżki z miejsca.. musimy to przedyskutować:kox:

:kox: O fack  jak u Ciebie takie podwyżki dają to ja rzucam swoją robotę i idę do Ciebie .:polew: A z telewizji zrobimy sobie fuchy :kox:

Opublikowano
W dniu 21.04.2020 o 09:29, MichałA4 napisał:

Witam Swojaka :siema:Dawaj na spota po epidemii obczaimy co jak i na pewno się ruszy temat :kox: aby chęci były :decayed: 

Chętnie wyskocze jak juz wszystko wróci do normalności. Auto zostaje, więc trzeba wreszcie je ogarnąć :) Miały wpaść felgi, ale trzeba było zrobić rozrząd, napinacz z łańcuchem, sondę lambdę no i w najbliższym czasie jeszcze zawieszenie, bo są luzy na wahaczach :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Łaa to faktycznie nazbierało się tego, ale podejrzewam że większość z nas walczy z takimi kwiatkami, ja tak samo teraz muszę zrobić całe zawieszenie przód, dwie poduszki pod silnikiem bo wylały i nie wspomnę o rozrządzie, oleju itp 

Tak że sam widzisz nie ma co się zrażać po prostu w miarę możliwości trzeba to ogarniać i będzie git :wink:

Opublikowano
Godzinę temu, MichałA4 napisał:

Tak że sam widzisz nie ma co się zrażać po prostu w miarę możliwości trzeba to ogarniać i będzie git 

Otóż to. Jak dobrze pójdzie na razie zamykam kwestie inwestycji. Na kiedyś 320/288 i chip. ;)

Opublikowano

Piękna niunia :wub:

Pełny szacun, za wykonaną robotę.

Mam nadzieję ,że mój sedanik też kiedyś będzie tak dopieszczony :decayed:

Ale na pierwszy rzut trzeba zrobić mechanikę na tip top i zaczniemy działać :thumbdown:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Żeby nie było tak kolorowo....długi czas szukałem kilku elementów karoserii które u mnie już wymagały wymiany i  w końcu udało mi się to ogarnąć doprowadzając auto do stanu takiego jak chciałem.

Niestety po drodze wynikło kilka nieciekawych kwiatków które również zostały ogarnięte:facepalm:

Tak że zakres prac objął :

- wymianę  i lakierowanie klapy tył

- wymianę  lotki na ori B6 s-line

- budowę zderzaka przód s-line ze spryskami i pdc oraz lakierowanie pod kolor

- zabezpieczenie i lakierowanie wszystkich wnęk pod listwami drzwiowymi

-lakierowanie dokładki s-line zderzaka tylnego

- lakierowanie dwóch przednich błotników ( zchodził bezbarwny od uderzeń kamieni o ranty)

- wymianę wszystkich ramek drzwi ( zaczęły korodować )

- lakierowanie relingów w PIANO BLACK

- lakierowanie grilli w PIANO BLACK

- lakierowanie nowych listew drzwiowych S4 B6 w PIANO BLACK

Teraz małe spyfoto z roboty ....

IMG_20200709_112755.jpg

IMG_20200709_112801.jpg

IMG_20200709_112702.jpg

Resized_20200721_160959_4810.jpeg

Resized_20200721_161008_7728.jpeg