Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 Avant 2.7 BiT / S-Line Plus/ Quattro/Recaro/Rotor 19"/Big Brakes 375/300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, void napisał:

Zacne auto ?

Widziałem kreski na FP u EDC Chiptuning Otwock.

? Auto było shamowane  przy okazji zmiany pompek  u Krzyśka z Turbo Spaw , i przy okazji załapało się na FB :decayed: Jak już konkretnie ogarnę wszystko tj turbo, sprzęgło i IC to finalnie pojedzie na strojenie właśnie do EDC lub WWE.

2 godziny temu, Marciol napisał:

Widziałem go chyba nawet, z mojego miasta również jest taka lala na sprzedaż, ale teraz już troche za późno. Za dużo zacząłem pakować pieniędzy w moją więc już tak zostanie :)

Za pare lat jak przyjdzie szukać następną - może się uda

Marcin nic nie stoi na przeszkodzie żeby mieć dwa :kox: Ja po zakupie avanta przez długi czas miałem jeszcze poprzednią B6 i to co potrzebowałem to przełożyłem z jednej do drugiej, a potem auto sprzedałem  tak że da się :decayed:

Ta klubowa z ogłoszenia nie jest zła na pierwszy rzut oka, można było by się jej bliżej przyjrzeć, a jak buda zdrowa to brać i tyle.

Opublikowano
1 minutę temu, MichałA4 napisał:

? Auto było shamowane  przy okazji zmiany pompek  u Krzyśka z Turbo Spaw , i przy okazji załapało się na FB :decayed: Jak już konkretnie ogarnę wszystko tj turbo, sprzęgło i IC to finalnie pojedzie na strojenie właśnie do EDC lub WWE.

Marcin nic nie stoi na przeszkodzie żeby mieć dwa :kox: Ja po zakupie avanta przez długi czas miałem jeszcze poprzednią B6 i to co potrzebowałem to przełożyłem z jednej do drugiej, a potem auto sprzedałem  tak że da się :decayed:

Ta klubowa z ogłoszenia nie jest zła na pierwszy rzut oka, można było by się jej bliżej przyjrzeć, a jak buda zdrowa to brać i tyle.

Stoi jeden fundamentalny element na przeszkodzie...  Finase, które i tak już lecą na łep na szyje przy remoncie mojej + Stage 2 :D Ale jak teraz patrze.. automat, jestem z tych ludzi którzy, automatowi mówią stanowcze nie :D Nigdy nie jechałem automatem co prawda ale nie jestem przekonany.

Kiedyś w przyszłości marzy mi się czerwona C6 albo najlepiej RS ,ewentualnie B8 ale to póki co odległe plany narazie B6 jest świeża a jeszcze nie zacząłem na 100% z nią robić gdyż siedzi w szpitalu :(

Opublikowano

Bardzo ładna B6 ,gratki auta i powodzenia w modzeniu.

Opublikowano
  • Autor
35 minut temu, Marciol napisał:

Stoi jeden fundamentalny element na przeszkodzie...  Finase, które i tak już lecą na łep na szyje przy remoncie mojej + Stage 2 :D Ale jak teraz patrze.. automat, jestem z tych ludzi którzy, automatowi mówią stanowcze nie :D Nigdy nie jechałem automatem co prawda ale nie jestem przekonany.

Kiedyś w przyszłości marzy mi się czerwona C6 albo najlepiej RS ,ewentualnie B8 ale to póki co odległe plany narazie B6 jest świeża a jeszcze nie zacząłem na 100% z nią robić gdyż siedzi w szpitalu :(

Szanuję ? zwłaszcza że wiem jak to hobby jest pracochłonne i kosztowne, najważniejsze aby to wszystko sprawiało Tobie przyjemność jeżeli tak jest to działaj przy aucie i nie zawracaj sobie głowy zmianami furki.

33 minuty temu, karol1981 napisał:

Bardzo ładna B6 ,gratki auta i powodzenia w modzeniu.

Dzięki Karolu :hi: Twoja furka też jest niesamowicie porobiona  :thumbup1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

doooobrze jest porobiona :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Dawid :thumbup1: skoro już odgrzebałeś temat  to przy okazji zrobię mały aktual , w ostatnim czasie auto dostało:

- VFIZ-a

- Lotkę z Maxtona 

- pokrywę silnika w kolor budy

Fotki mam tylko z telefonu ale coś tam widać , w wolnej chwili pstryknę coś lepszego .

IMG_20190605_223705.jpg

IMG_20190605_223730.jpg

IMG_20190605_223755.jpg

IMG_20190605_223826.jpg

IMG_20190531_075623.jpg

Opublikowano

Nie widzi mi sie ta lotka..,,wyje jakoś do góry" 

Osobiście tylko RS4 bym pakował

Opublikowano
  • Autor

Też miałem co do niej wątpliwości , ale jak już przyjechała to nie chciało mi się jej odsyłać :) zdjęcia nie oddają tego jak  wygląda ona w rzeczywistości, a jest na prawde dobrze . Szukałem małej fajnie wyprofilowanej lotki aby podkreślić tył auta , a że listwy z allegro to nie mój klimat padło na Maxtona . Do B6/7 mają tylko takie, do innych aut są dostępne subtelniejsze , ale nie wiem czy bym dopasował taką , może jakoś na gorąco.

Opublikowano
55 minut temu, MichałA4 napisał:

Też miałem co do niej wątpliwości , ale jak już przyjechała to nie chciało mi się jej odsyłać :) zdjęcia nie oddają tego jak  wygląda ona w rzeczywistości, a jest na prawde dobrze . Szukałem małej fajnie wyprofilowanej lotki aby podkreślić tył auta , a że listwy z allegro to nie mój klimat padło na Maxtona . Do B6/7 mają tylko takie, do innych aut są dostępne subtelniejsze , ale nie wiem czy bym dopasował taką , może jakoś na gorąco.

zapodaj zdj całkowicie od tyłu :)

Opublikowano
  • Autor

IMG_20190610_222941.jpg

IMG_20190610_223019.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem klawo się prezentuje.?

Emblemat OOOO zapodadłbym w czarny połysk.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 10.06.2019 o 22:33, MichałA4 napisał:

IMG_20190610_222941.jpg

IMG_20190610_223019.jpg

Tak jak kolega wyżej zaproponował, znaczek na czarno będzie pasował?

Opublikowano
  • Autor

Już prawie się do tego pomysłu przekonałem , ale nie wiem co ze znaczkiem na grillu, czy też go zrobic w czerń czy zostawić srebro.

No i rodzi się myśl z wrzuceniem właśnie frontowych grilli w czarny połysk ....

Opublikowano

MichałA4,

Pls żadnych chromów ?!!!

Nawet się nie zastanawiaj! Zamieniaj loga na czarny połysk piano. 

Są chińczyki na alledrogo. 

Misano + pakiet czerń piękne gra ?

Pozdrawiam ?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Stała wczoraj wieczorem w Pułtusku przy światlach. Na żywo kosa

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Tomek :) przy okazji  odwiedzin tesciów skoczyliśmy z żonką do kina na Annabelle :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pora na małą aktualizacje auto bezawaryjnie pokonuje kolejne kilometry więc w międzyczasie dostało kilka nowych fantów:

- wpadł  FMIC  z pełnym orurowaniem 

- VFIZ

- Nowa pompa wspomagania ZF + płukanka układu + nowy zbiorniczek wyrównawczy 

- Zmieniłem również pompę vacum na BOSCHA-a , bo w starym LUK-u króciec latał w każdą stronę 

- Wpadł też nowy czujnik oleju , bo stary się wysypał

- No i standardowo serwis olejowy + wszystkie filtry

No i kilka fotek po robocie jak już wszystko poskładane, teraz  zbroję się na korektę .....:wink:

IMG_20191013_200915.jpg

20191013143614_IMG_3719.JPG

IMG_20191013_200524.jpg

IMG_20191013_201328.jpg

20191013143555_IMG_3717.JPG

Opublikowano

:thumbup1: ...........

Opublikowano

Pod maską jakby dopiero co z salonu wyjechał ;)

Dobra robota Michał ?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki za dobre słowo, nie ukrywam że sprawia mi ogromną przyjemność dbanie o to auto i dlatego też wygląda to wszystko tak a nie inaczej.

Na tą chwilę mam wszystko ogarnięte na tip top od strony mechanicznej,  we wszystkich sterownikach auta  nie mam ani jednego błędu, tak że teraz pora na ogarnięcie softu i multimapy .

Mam spory wg mnie problem z zadymieniem po zmianie pompowtrysków i to muszę zrobić w pierwszej kolejności .