Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znaczenie ET Felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magic87 dzięki za odpowiedź. Dystanse sobie odusczę , nie zamierzam sie w to bawić ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 511,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam felgi 17 et 50. Jakie dystanse musiał bym mieć Aby to wyglądało przyzwoicię?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy felgi aluminiowe BORBET 15" ET 40, ROZSTAW ŚRUB 5X110 SZEROKOŚĆ 6,5" z oponami 195/65/15 będą pasowały do mojego auta Audi B6 Avant?

Opublikowano
Mam pytanie czy felgi aluminiowe BORBET 15" ET 40, ROZSTAW ŚRUB 5X110 SZEROKOŚĆ 6,5" z oponami 195/65/15 będą pasowały do mojego auta Audi B6 Avant?

B6 ma rozstaw śrub 5x112 a nie 5x110!

Opublikowano

Witam, ja z pytaniem odnośnie felg z tyłu do B5- podejdą ET33, 8J na oponie 215/45 ? Czy na skręconym gwincie nie będzie nigdzie trzeć ?

Opublikowano

17-18-19?

Opublikowano

zapomnialem- 17 cali ;)

edit: no i zapomnialem dodac czy z przodu majac ET48, ta sama felga co wyzej ( czyt. 8J) na skreconym gwincie moze gdzies przycierac od srodka ?

Mam mozliwosc zakupu speedlajnow z A8. ET48 i do tego moge miec dystanse ktore bym ew o iel by pasowaly wrzucił na tył. Bardziej wsumie chce wiedziec czy bez dystansow podejdą z przodu bo nie chce zeby gdziekolwiek tarło

EDIT 2: Naczytałem sie troche tematow, chlopakow co maja 17tki ET48 8J i pytanie brzmi: czy da sie pogodzic zeby nie tarło ani od srodka ani od zewnatrz majac auto na glebie ?

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu kupiłem audi a4 b7 2.7 tdi i teraz chcę dokupic felgi na zimę 16" ET 42 felga 7 cali. Czy będzie wszystko grało ? Szukałem lecz nie znalazłem ORYGINALNE FELGI ALUFELGI AUDI 16" Z OPONAMI (2666565726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie jak w linku

---------- Post dopisany 02-10-2012 at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany 01-10-2012 at 14:29 ----------

Niech ktoś pomoże, mam zamiar kupić te felgi i nie chcę kupowac kota w worku

Opublikowano
Witam, jakiś czas temu kupiłem audi a4 b7 2.7 tdi i teraz chcę dokupic felgi na zimę 16" ET 42 felga 7 cali. Czy będzie wszystko grało ? Szukałem lecz nie znalazłem ORYGINALNE FELGI ALUFELGI AUDI 16" Z OPONAMI (2666565726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie jak w linku

---------- Post dopisany 02-10-2012 at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany 01-10-2012 at 14:29 ----------

Niech ktoś pomoże, mam zamiar kupić te felgi i nie chcę kupowac kota w worku

Przecież w aukcji jest napisane jak BYK A4 B7, także bierz, będzie wszystko pasować.

Opublikowano

Byłem wczoraj po te felgi, wszystko ładnie pięknie Pan jeszcze z ceny zszedł, więc same felgi wyszły tanio. A w drodze powrotnej mandat 200 zł i 6 pkt :doh:I juz tak tanio nie jest...

Opublikowano

witam czy do a4 b5 avant na gwincie podejdzie felga 18" 8j et 35 oponki 235/40 czy nigdzie nie będzie tarło ?

Opublikowano

Mam okazje kupic dosyc tanio felgi 18" od A3 7,5J x 18H2 ET54. Czy podejda do A4 B5 na standardowym zawieszeniu? Czy ewentualnie zastosowac dystanse 20?

Opublikowano

a A3 nie mają czasem rozstawu śrub 5x100? Jeśli tak, to nie podejdą bo A4 ma 5x112

Opublikowano

nie wiem jak jest w A3 ale te akurat felgi maja rozstaw 5x112

Opublikowano

to załóż mu dystans 20 to będzie fajnie koło wyglądało. Z ET54 będzie pewnie tarło od wewnątrz, o ile wogóle wejdzie :eusathink:

Opublikowano
a A3 nie mają czasem rozstawu śrub 5x100? Jeśli tak, to nie podejdą bo A4 ma 5x112

w 8P jest już rozstaw 5x112

Opublikowano

Witam

Czy felgi 8.0 x 18" ET 29 będą ok i nic nie będzie tarło przy zawieszeniu -30mm ?

Opublikowano
witam czy do a4 b5 avant na gwincie podejdzie felga 18" 8j et 35 oponki 235/40 czy nigdzie nie będzie tarło ?

Mam 8Jx18" ET35 225/40 + gwint i nic nie obciera ( na wszelki wypadek przeklepałem ranty błotników przednich od środka )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

17"/8" ET35 225/45 na B5 1BE. Wiem, że wejdzie, ale ma ktoś fotę?

Opublikowano
17"/8" ET35 225/45 na B5 1BE. Wiem, że wejdzie, ale ma ktoś fotę?

dystansprzod.th.jpg

---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

ups sory to nie na 1be, nie doczytałem