Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Założę letnie jak... je kupię Czyli pewno we kwietniu.
DROOL Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 moja przekładka była w poniedziałek i całkiem inna jazda :> oby wytrzymało
Dibo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 A ja się wstrzymam jeszcze z 2 tygodnie. Późno założyłem zimówki i pewnie późno założę letnie
GILI Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 30 październik na zimę 1 kwietnia na lato Też tak robię co roku
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja mam zimówki na oddzielnych felgach i zakładam w garażu jak spadnie pierwszy śnieg Z letnimi już tak łatwo nie ma
rafalekx Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja mam zimówki na oddzielnych felgach i zakładam w garażu jak spadnie pierwszy śnieg Z letnimi już tak łatwo nie ma Jak zniknie ostatni śnieg Ja planuję bliżej tego weekendu
grabson765 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 moj kumpel dzis dopiero zmienil na ZIMOWKI myslalem ze ze smiechu padne jak mi powiedzial :polew: a ja na letnie zmienie jka kupie jakies fajne alusy czyli pewnie w kwietniu
jacekm Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja tam zmieniam zawsze z rana ... jak nie ma Mariana Tak serio to przełom marzec/kwiecień
DAWIDBORI Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 koniec marca początek kwietnia przeciesz mrozy maja przyjsc a ponizej 8 stopni powinno sie jezdzic na zimowkach (chyba nie pomyliłem)
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 koniec marca początek kwietnia przeciesz mrozy maja przyjsc a ponizej 8 stopni powinno sie jezdzic na zimowkach (chyba nie pomyliłem) Co więcej, im niższy profil opony, tym bardziej należy tego przestrzegać :gwizdanie:
Michas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 sam dzisiaj wracając z pracy, patrząc na temperature na zewnątrz 11,5stopnia pomyślałem o zmianie kół na letnie...tymbardziej ze mam quattro, ale jak ktoś słusznie zauważył...jest sporo dziur ktore prawdopodobnie załatają do konca marca, no przynajmniej część , więc może warto poczekać, bo szkoda letnich felg
slepy Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zmienię jak zagoszczą 17" lub 18", myśle o pierwszej połowie kwietnia :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 kwiecien nie wcześniej, ostatnio wieczorem -8C było więc powodzenia przy hamowaniu na letnich
Kriss-82 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Mnie kusi zmieniać już w ten weekend, zobaczę jaka będzie pogoda no i prognozy na resztę dni marca, jak nie to poczekam jeszcze z tydzień może 2, ale jak widze moje auto upaćkane po sam dach i na tych stalowych czarnych felgach to już mnie szlak trafia i mażę o porządnej myjni i przekładce na 17" Problem w tym, że pogoda nie pewna, a i drogi wyglądają jak ser szwajcarski
musti Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Z początkiem kwietnia będę zmieniał na letnie
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jak będzie ciepło tj. średnia tygodniowa powyżej 7 stc
marcin j Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Być może przed zlotem , a zimówki ewentualnie w bagażniku.
Pucek Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 nie no wiadomo że korci, ale nie mogę bo najpierw trzeba wahacze powymieniać i porobić wszytsko, założyć gwint, skręcić w dół no i na koniec alu, bo jak się lansować to na całego postaram się wytrzymać do początku kwietnia ps. podobno zima ma wrócić...
Rekomendowane odpowiedzi