Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

DARK AVANT 2.0 TDI BRD S-LINE | QUATTRO = ANDROID = BIXENON = VFiZ = KAMERA = FOCAL+ALPINE = POMPEI 19'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Na dniach szykuję się mały UP odnośnie auta :) i oczywiście wrzucę obiecany filmik odnośnie działania chińskiego Androida. Nie mogę zebrać się by nagrać krótkie video bo co chwile coś wypada.

Opublikowano
  • Autor

Wrzucam filmik z użytkowania radia RNS-E android :)

Widać małe przycięcie w Sklepie Play bo chyba za szybko go uruchomiłem po włączeniu radia. Ogólnie jestem mega zadowolony i uważam, że nie ma co porównywać tego do RNS-e bo to kombajn, jakość dźwięku na podobnym poziomie, szybkość działania na plus no i masa opcji. Polecam każdemu kto jeszcze się waha.

Link do aukcji skąd kupiłem mogę podesłać na PW.

Dziś jak dobrze pójdzie i czas pozwoli zajmę się pracami nad autem, choć małe zmiany już są widoczne względem ostatnich zdjęć ;) zapraszam do śledzenia. 

Edytowane przez Mordeliuss

Opublikowano

Witaj,

Prośba o info dot. parametrow jednostki na Androidzie. Ile ma Ram ? Jaka końcówka mocy? Jaki wyświetlacz ? 

Nie zwalnia nic, nie zacina się ? Jak możesz wrzuć pls link do navi. 

Pozdrawiam ☺

Opublikowano
  • Autor

@black4

https://archiwum.allegro.pl/oferta/nawigacja-audi-a4-b6-b7-android-8-4gb-montaz-zplfv-i7523655689.html

nie chce robic nikomu reklamy ale kupilem tutaj na polskiej aukcji, nie chcialem bawic sie w wysylke z chin i potem szukac majfrenda w razie gwarancji. 

Nic nie zwalnia i nie zacina jak widac na filmie. Od siebie mige powiedziec ze to swietnie wydane pieniadze ;) i kupilbym to radio nastepne 10 razy jak mialbym sie zastanawiac. 

Opublikowano
8 godzin temu, Mordeliuss napisał:

@black4

https://archiwum.allegro.pl/oferta/nawigacja-audi-a4-b6-b7-android-8-4gb-montaz-zplfv-i7523655689.html

nie chce robic nikomu reklamy ale kupilem tutaj na polskiej aukcji, nie chcialem bawic sie w wysylke z chin i potem szukac majfrenda w razie gwarancji. 

Nic nie zwalnia i nie zacina jak widac na filmie. Od siebie mige powiedziec ze to swietnie wydane pieniadze ;) i kupilbym to radio nastepne 10 razy jak mialbym sie zastanawiac. 

A masz bose? Jak nie, to jak gra to na ori nagłośnieniu?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam bose niestety. Glosniki ori w audi to nie jest jakas symfonia ;) gra to calkiem dobrze, zadowalajaco jak na moje uszy. 

Jest duzo ludzi ktorzy narzekaja na jakisc dzwieku chinskich odtwarzaczy, ale pamietajmy ze duzo elektronicznych koncenrow pochodzi wlasnie z chin ;) 

Opublikowano

Też od nich brałem i roznwiez polecam radyjko jest super:)

Masz może ruter wi fi na kartę sim   podłączony do neta czy przez tel udostępniasz?

Opublikowano

Dzięki Panowie za info ☺

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Misieqq7 napisał:

Też od nich brałem i roznwiez polecam radyjko jest super:)

Masz może ruter wi fi na kartę sim   podłączony do neta czy przez tel udostępniasz?

Mam router usb tylko cos mi zle usb podlaczyli i nie mam napiecia. Na chwile obecna udostepniam przez tel ale u kumpla router przez usb dziala bez problemu. 

Opublikowano
W dniu 9.03.2019 o 23:01, Mordeliuss napisał:

@black4

Mam też takie radio i naprawdę polecam ale mam małe pytanko, jak z anteną FM u Ciebie. Radio dobrze odbiera? Nie przerywa poza miastem? 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, martinger416 napisał:

Mam też takie radio i naprawdę polecam ale mam małe pytanko, jak z anteną FM u Ciebie. Radio dobrze odbiera? Nie przerywa poza miastem? 

Nie mam najmniejszych problemów z radiem, ani pod miastem ani na autostradach. Ogólnie jestem bardziej zadowolony nawet z zasięgu niż był na BNS 5.0 które często gubiło mi zasięg za miastem.

Opublikowano
7 godzin temu, Mordeliuss napisał:

Nie mam najmniejszych problemów z radiem, ani pod miastem ani na autostradach. Ogólnie jestem bardziej zadowolony nawet z zasięgu niż był na BNS 5.0 które często gubiło mi zasięg za miastem.

Ja od siebie dodam, że w moim przypadku ściąga zdecydowanie lepiej niż ori Concert 2, którego miałem wcześniej - najlepiej to widzę wjeżdżając np. na parkingi podziemne. Jednostka u mnie już dosyć długo i bangla aż miło :)

Opublikowano
  • Autor

Niestety weekendowe prace nad autem nie doszły do skutku z powodu braku czasu :/

Ale udało się znaleźć 5 minut czasu, żeby wreszcie zakodować kierunki USA, czyli kolejny element układanki zaliczony ;)

u9kyeqlS03GFcnlet-9ZBkELwsYTDNFMeag7ppkO

No i oczywiście największa zmiana na tą chwilę, jak trochę widać na zdjęciu wyżej wpadła czarna grilla + czarne ramki wokół szyb. Wszystko Oklejone Folią 3M 1080 czarny połysk.

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA KOLEGI @Bruuuum ZA CIERPLIWOŚĆ I PROFESJONALNE WYKONANIE. JESTEM MEGA ZADOWOLONY Z EFEKTU.

Na dniach jak umyję auto wrzucę zdjęcia jak się prezentuje.

Jak uda się zrealizować plany to dalsze zmiany wpadną w piątek, sobotę więc UP powinien wpaść w niedziele :)

Opublikowano

Witaj,

Pakiet czerń na +?

Wrzuć pls fotkę jak to w dzień wygląda,

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Fotka wleci jak tylko umyję auto bo trochę wstyd pokzywać czarne auto po 3-4 trasach :D

Teraz czekają mnie relingi. Miałem oklejać swoje ale namierzyłem czarne w Radomiu, więc albo je umaluje w połysk albo pojdą ori czarne :)

Opublikowano
2 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Fotka wleci jak tylko umyję auto bo trochę wstyd pokzywać czarne auto po 3-4 trasach :D

Teraz czekają mnie relingi. Miałem oklejać swoje ale namierzyłem czarne w Radomiu, więc albo je umaluje w połysk albo pojdą ori czarne :)

Jak już robisz czerń to relingi też czarne:wink4:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Adam87 napisał:

Jak już robisz czerń to relingi też czarne:wink4:

Oczywiście będą czarne. Znalazłem czarne u siebie w mieście tylko zastanawiam się czy je malować na czarny połysk czy zostawić oryginalną czarną strukturę :)

Opublikowano
W dniu 11.03.2019 o 22:13, lewiatan1989 napisał:

Ja od siebie dodam, że w moim przypadku ściąga zdecydowanie lepiej niż ori Concert 2, którego miałem wcześniej - najlepiej to widzę wjeżdżając np. na parkingi podziemne. Jednostka u mnie już dosyć długo i bangla aż miło :)

W dniu 11.03.2019 o 14:34, Mordeliuss napisał:

A czy jesteście w stanie powiedzieć jak macie antene do radia podłączoną. Czy to jest antena fabryczna, może jakiś adapter ze wzmacniaczem użyliście. 

Opublikowano

Ja u siebie  mam ten adapter ze  wzmacniaczem.  Podłącza  się niebieski kabel na zasilanie. 

Chyba w każdym zestawie dają taki chyba że koledze o jakiś inny adapter  chodzi.

A jaki kolega ma ten adapter antenowy?:) 

Opublikowano
11 godzin temu, martinger416 napisał:

A czy jesteście w stanie powiedzieć jak macie antene do radia podłączoną. Czy to jest antena fabryczna, może jakiś adapter ze wzmacniaczem użyliście. 

Ja mam podłączony separator antenowy który ma wejścia na dwie fakry i wyjście na antenę ISO. Takie rozwiązanie zrobiłem ze względu na diversity.