pioteres Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Witam. Do czego sluzy wtyczka ze zdjec? Znajduje sie ona we wnece po lewej stronie, w bagazniku (avant) - tam gdzie subwoofer. Pozdrawiam Piotr
_Solar_ Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Zmieniarka nie ma takiej wtyczki. zgadzam sie z kolega zmieniarka nie posiada takiej wtyczki...
pioteres Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 nikt nie ma wiecej zadnych pomyslow? wtyczka wyglada na ori - nie macie takiej w swoich avantach? pozdrawiam
_Solar_ Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Cieżko stwierdzić od czego ona może iść.Idz po kablu do konca moze ustalisz gdzie ona wchodzi :gwizdanie: nigdzie w ponliżu nie masz wejsćia do jej podłaczenia
pioteres Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Masz w bagazniku gniazdo zapalniczki????? mam.
djmario122 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Po lewej stronie w avantach były też montowane napędy do NAVI. Masz kolorowy FIS??
efcio Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Po lewej stronie w avantach były też montowane napędy do NAVI. Masz kolorowy FIS?? w b5 nie ma kolorowego fia
lukaszdl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ta wtyczka jest od zbiorniczka spryskiwacza tylniej szyby patrzyłem w etce nato by wychodziło
efcio Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 ale kolega ma auto po lifcie a tam wystepuje tylko jeden zbiorniczek, ktory jest pod maska :gwizdanie:
pioteres Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 Po lewej stronie w avantach były też montowane napędy do NAVI. Masz kolorowy FIS?? kolorowy fis? w b5? no ma dwa kolory zolty i czerwony , navi nigdy w nim nie bylo
lukaszdl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 wiem że ma po lifcie autko ale tak wynika z instalacji wystarczy podpiąć pompkie i będzie wiadomu czy ta wtyczka jest od zbiorniczka
pioteres Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 wiem że ma po lifcie autko ale tak wynika z instalacji wystarczy podpiąć pompkie i będzie wiadomu czy ta wtyczka jest od zbiorniczka kolega brnie w zaparte - jesli juz to zbiorniczki byly montowane w prawym nadkolu zdaje sie... poza tym - to jest ogragla wtyczka i nijak nie pasuje do zadnej znanej mi pompki
bossawka Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Odświeżę temat. Ja też mam taką wtyczkę w bagażniku i nie wiem do czego mogłaby być podłączona. Może ktoś już rozwiązał ten problem? Tu jest więcej o tym: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_avg_problem_z_kierunkowskazami_gniazda_przyczepy-t99735.0.html;msg1162267#msg1162267
Rekomendowane odpowiedzi